2777
2789

رب هم داشته باشى حله

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زعفرون، چوب دارچین ؟ فلفل دلمه ؟ هویج؟

زعفرون هم هست

هويج ولي فريزري دارم

بقيه نوچ

پودر دارچين هم موجوده

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

مرغ رو با همینا مزه دار کن بعدم بزار تو فر. عالی میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

مرغ جوجه کبابی درست کن پیازو خلالی خورد کن مرغم کبابی خورد کن ابلیموبریز نمک فلفل زردچوبه و یکم اگه داری زعفرون بزار چندساعت بمونه بپزش

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

پیاز فراووون رنده کن .. با مرغ و فلفل و زردچوبه و نمک و اب و روغن بذار ابپز شه .. ابشم خشک شه و تو روغن یکم سرخ شه ..راحت و خوشمزه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
2810