2777
2789
عنوان

کساییکه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدایی خیلی سخته.

من یبار تا مرز طلاق رفتم خیلی سخت بود برام دیونه شده بودم اخساس خفگی میکردم با اینکه فقط ۱۵روز قهر بودن و درخواست طلاق داده بودم.اما وقتی برگشتم احساس کردم دوباره متولد شدم و انگیزه و هدف داشتم .اون موقع یه بچه داشتم الان سه تا دارم (دوقلو)منم ۲۶سالمه 

الان شوهرم خیانت میکنه 😓 😓 خیلی سعی میکنم به روی خودم نیارم و تحمل کنم اما یجاهایی عصبانیتم میزنه بیرون و ذعوا میکنم باهاش...

صبح باهاش دعوا کردم الانم قهریم..

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
اگ میشه بمون بساز حیفه بچت با بچه ک سخت تره 💔

شوهرم خوبه فقط نمی زاره خانوادمو ببینم . نمی‌دونم چیکار کنم واقعا .کلا قطع رابطه م کرده با خانواده .از طرفی خونه بابام هم شرایط خوبی دارم و اونا پذیرای من و بچه م هستن 

جدایی خیلی سخته.من یبار تا مرز طلاق رفتم خیلی سخت بود برام دیونه شده بودم اخساس خفگی میکردم با اینکه ...

آره موقعی برمیگردی دقیقا انگار خدا دوباره بت فرصت زندگی داده 🥲 ماهم دعوا زیاد داشتیم حداقل هفته ای ی بار حرف طلاق میشد ..

بگردم 😞 از مشاور کمک بگیر ببین میتونی اصلاحش کنی سخته واقعن 😭 کاش زندگیه متاهلی هیچکس خراب نشه 

شوهرم خوبه فقط نمی زاره خانوادمو ببینم . نمی‌دونم چیکار کنم واقعا .کلا قطع رابطه م کرده با خانواده . ...

چ بد🤦‍♀️ آخه دلیلش چیه 

شاید چیزی شنیده حساس شده ب خانوادت بگو ب شما سر بزنن بش محبت کنن شاید درست شد 

چ بد🤦‍♀️ آخه دلیلش چیه شاید چیزی شنیده حساس شده ب خانوادت بگو ب شما سر بزنن بش محبت کنن شاید درست ش ...

قضیه ش مفصله عزیزم .شاید یه روز تاپیک زدم و همه رو گفتم خدا به هممون صبر بده واقعا زندگیا خیلی سخت شده و پر مشکل