2777
2789
عنوان

کساییکه جدا شدن

148 بازدید | 26 پست

من خسته شدم آخه این طلاق چ سرنوشت گوهی بود دیگ 

چرا من نباید ی زندگی معمولی مث بقیه داشته باشم 😞

اصلن خدایی وجود داره ؟ 

خیلی تنهام و خسته😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته جدا شدی؟ هنوز دوران سوگ رو طی نکردی و به پذیرش نرسیدی...یکم باید به خودت فرصت بدی تا عادت ک ...

من ۳ ساله جدام ن بحث سوگواری و پذیرش نیس من از تنهایی و بی کسی خسته شدم خیلی بده اینجوری ن هدفی ن انگیزه ای هیچی ی آدم بیخودی تو این دنیا ن کسیو داره ن برا کسی مهمه آخه از الان تا کِی😔

ن ولی دوست پسر زیاد داشت خوبم خرجش میکردن هنوزم داره اصلا مالی مشکل نداره اما میگه خسته شدم ازین وضع ...

همین خب مشکل همه اینه احساس بی هدفی و بیخودی بودن میکنی خسته شدم من 😔

خاهرت چن سالشه؟

منم جدا شدم اما بعد ۲ سال ازدواج کردم . خدا وجود داره اما قرار نبوده ما بیایم به این دنیا و خوش باشیم خود خداهم گفته مارو تورنج آفریده ..از ائمه که معصوم بوده ن به زندگیشون وسرنوشتشون یه نگاهی بندازی بهتر درک میکنی از امام حسین و عزیزاش  ..من خودم روزایی داشتم تعریف کنم باخودت میگی چطوری دووم آوردی ..البته من واقعا برگردم عقب بازم طلاق میگرفتم ..من سر کار میرفتم خودم و مشغول میکردم تا روزام بگذره ..هیچکی پشتم نبود خودم بچه طلاق بودم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
زندگی معمولی توش پراز مشکلاته عزیزم ،ما زندگی معمولی داریم که طلاق عاطفی گرفتیم ،بخاطر بچها میسوزیم ...

بخدا شرایط ما بدتره 😔 اخه حداقل شما سرگرم بچتون هستید ی انگیزه برا زندگی دارید ولی ما چی 

کلا طلاق و تنهایی خیلی بده مخصوصا ک هی سنت بالا میره 

خدا خودش گفته همه رو جفت آفریدم ولی امثال من چی 

خیلی بدبختم 😔 بنظرم خدا اصلا وجود نداره 

ن خانواده حامی و خوبی ن هیچکس از تنهایی و بی کسی خسته ام خاهر

منم جدا شدم اما بعد ۲ سال ازدواج کردم . خدا وجود داره اما قرار نبوده ما بیایم به این دنیا و خوش باشی ...

خوشبحالت بازم خوبه دوباره وارد زندگی شدی ایشالا خوشبخت شی 

اگ همینجوری موندم چکار کنم 😔😔 تو چنسالته 

2810