2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
تنها جون باورت نمیشه که چقدر دوستم داره...................وقتی قهریم دیگه زندگی براش معنی نداره..............خیلی نازم رو میکشه...........................

تحمل دیدن ناراحتیم رو نداره...............بخاطر همین داغونم .....اونی که اینقدر براش با ارزشم....چرا این کارو با من کرد................................

سخت ترین روز موقعی هست براش که بهش محل ندم.....دیگه میشه یه مرده متحرک......ولی بازم ازش بخاطر اون کارش متنفرم..................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره فقط تلفنی بود .....ولی چطوردلش بهش اجازه داد که با یکی دیگه غیر من صحبت کنه......

یه شخص با یه نفر که از جنس خودش نباشه اونم تو جامعه ما دیگه میتونه چه صحبت هایی بینشون رد و بدل بشه غیر از ...................(ای خاک بر سرشششششششششششششششششششششش)
خیلی دوسش داشتم.....................بخاطرش تو روی خانوادم ایستادم و گفتم فقط اونو میخوام...............

خودمو برا یه عمر زندگی عاشقانه در کنارش آماده کرده بودم ولی او چکار کرد؟؟؟؟؟؟

تو سال 5 ازدواجمون ..............................

چقدر یه آدم باید کثیف باشه که خانمش رو له کنه و با یه هرزه صحبت کنه........................
بابونه جون اگر جای من بودی و همه چت های شوهرت رو میخوندی چه میکردی؟

اونم نه چت معمولی ! س ک س چت! دیگه تا اخرشو خودت بخون که چه حرفهایی خوندم..............

ولی الان خیلی حالم بهتره چون میدونم از روی خریت بوده احساس یا دلبستگی بین شوهرم باهزار تا زن هرزه که تو این چت رومها هستن که نبوده!

اونی که داره ذره ذره روحمو مریض میکنه جریان دوست دختر قبلیشه! یادش دیوونم میکنه!!
فرشته سادگی و حماقت!!! دقیقا زدی تو هدف!!!!!!

بابونه جان به نظرم خیییییییلی تند میری! باید خدا رو شکر کنی به جاهای باریک نکشیده! مردها وقتی داغ میشن و نیاز دارن انگار که عقلشون تعطیل میشه!
دقیقا شوهرم هم همینو میگه! میگه اگر دوسش داشتم که میگرفتمش!

میدونید شوهر من به قول خودش میگه اون دختره هم مثل بقیه که باهاشون چت میکرده بوده میگه چون فقط انلاین بود بهش پی ام میدادم

ولی بچه ها من از خیلی از اتفاقاتی که 4 -5 سال پیش بینشون افتاده خبردار شدم که یادش روانیم میکنه

فکر کن شوهرت از لذت سکسش با دوست قبلیش بگه و تو تمامشو بخونی ...............
بابونه جون راه حلش اینه که تا میتونی یهش فکر نکنی
تا ذهنت میخواد بره به اون سمت
فکرت رو خودت عوض کن
به خودت بگو زندگی منه و بچم که ارزش داره و اجازه نمیدم که کسی خرابش کنه
حماقت شوهرت قابل بخششه
همینطور که منم بخشیدم
فراموش نکردما
ولی گذشتم
روزی به نام (روز مرد) وجود نداره... [smiley]s/sm_53.gif[/smiley]
خدا رو شکر شوهر من این مورد ها رو نداشت .............

ولی فکر این که یه بار اس ام اس شو دیدم که نوشته بود سلام عمرم روزی هزار بار دیوونم میکنه..................

خودم هم میدمنم که این فقط یه تیکه کلام بوده ولی بیجا کرد این حرفو زد....وقتی یادم میاد دلم میخواد خدا بکشش
2810