2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
نی نی نگار کاملا باهات موافقم ولی جای امثال ما نیستی

وقتی ادم یه همچین عملی از کسی که بهش اعتماد داره میبینه دنیا دور سرش میچرخه

منم شوهرم رو بخشیدم ولی این ذهن لعنتی مهارش خیلی سخته

نی نی نگار جان شما درست میگید..................

ولی آخه ما هم احساس داریم.............................

غرور داریم..............................

ولی ای کاش این قدرت رو داشتم که بهش خیانت کنم..................چون ارزشم خیلی بالا تر از این حرفهاست..................

خودش هم همیشه به این مورد افتخار میکنه که خیلی محجوب و مغرورم............................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابونه من اینقدر قربون صدقه شوهرم برای این دختره و هزار تا هرزه ی دیگه رو خوندم که بی حس شدم!!

گور پدر همشون!! مهم اینه که خانوم این زندگی منم و شوهرم دیوانه واردوسم داره پا به پام اشک ریخت و خودشو زد اون موقعی که فهمیدم و داشتم نابود میشدم

بچه ها من هر چی از دهنم در میومد به دختره گفتم وقتی دیدم شوهرم بی تفاوته نسبت به این کار من و میگه حقشه دلم قرص شد که چیزی واقعا بینشون نیست همه اش به خاطر نیاز جسمی بوده

مشکل اساسی من اینه که شخصیتم بیشتر مثل مرداست...............

سر سخت و یه دنده.......................همون طور که یه مرد نمیتونه خیانت همسرشو حضم کنه منم همین جوریم....

کلا همه ی کارام مثل مرداست..................فقط با این تفاوت که یه مادر عاطفی هستم...............
فرشته جان باهاتون موافقم.................................

فقط دوست دارن بدونن........به چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟..............به قیمت له کردن احساس و وجود همسرشون..........................................ای خاک بر سرشون.....................
اقای ام
گفتنش راحته
مثل باد برای اقایون میگذره
ولی مثل طوفان زن و زندگی رو نابود میکنه

اگه شما اینو به پنج تا از دوستات هم منتقل کنی و سدی بشی براشون
من کلی ثواب کردم:)
روزی به نام (روز مرد) وجود نداره... [smiley]s/sm_53.gif[/smiley]
من احساس می کنم خانم ها باید بدانند هم چنانکه احتمال داره یک مرد دزدی کنه یا دروغ بگه یا با ماشینش تصادف کنه احتمال داره با زن دیگری ارتباط برقرار کنه . اما در ذهن مردها این ها مثل باد می گذره. هرچند کار درسنی اساسا نیست

ایناهاشش.............اومد خونه..........................

حتما حالا میاد که پای لب تاب بشینه.............................

ای بترکه الهی.................................

دوستان فردا میام کامنتها رو میخونم فعلا خدا نگهدار.........................

پیروز باشید.........................
سلام عزیزم خوبی؟ اون تاپیکی که بعد از اون جریانات زده بودی دقیقا یادمه بعدش برات ایمیل زدم و از تجربه خودم گفتم اگه یادت باشه؟

گفتی همسرت قرار بره پیش دکتر تا این تمایلات زیادشو کنترل کنه، ایا رفت پیش دکتر؟ تاثیری داشت؟
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
2810