2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

48779 بازدید | 263 پست
سلام دوستان

حتما متوجه شدید که چقدر تاپیکهای مربوط به خیانت توی نی نی سایت زیاد شده! نی نی سایت که چه عرض کنم کلا توی جامعه!

از همه دوستانی که به نحوی درگیر این موضوع بودند یا هستند یا از این میترسن که گرفتارش بشن دعوت میکنم بیایید اینجا تا با هم هم فکری کنیم، راه حلهایی که خودمون استفاده کردیم و نتیجه گرفتیم رو بقیه هم بدیم یا حتی درد و دل کنیم

من خودم دو ماه پیش تا حدی گرفتار این موضوع به تمام معنا تلخ شدم و الان خدا رو شکر زندگیم رو به راه شده ولی فکر نمیکنم به این راحتیها فراموش کنم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان رهام جون ولی روحیه و اعصاب و زندگی خودمون رو که میتونیم تغییر بدیم

به نظرم بستگی به مرد هم داره در این جور موقعیت ها اگر مرد واقعا زندگیشو دوست داشته باشه و حاضر به از دست دادن زن و زندگیش نباشه جای تغییر هم داره

باید ریشه یابی کرد که چرا یه مرد به اینجا میرسه
نمیدونم چند درصد ولی فکر میکنم درصد زیادی از مردها یه کمبودی دارن که به این راه کشیده میشن حالا یا کمبود جسمی (که به نظرم خیییییییییییییییییییییییییلی مهم و اساسی هست) یا کمبود عاطفی
خدارو شکر من شهرستانی ام
به نظرم مردای کلان شهر ها خیانتشون بیشتره باور کنید خیلی وقته به این نتیجه رسیدم ما شهرستانی ها کمتر با اینموضوع روبرو میشیم
ممنون میشم اگه برا شفای خواهرم دعا کنید
بهار جان خدا رو صد هزار مرتبه شکر همسر من خیانتش از نوع اینترنتی بود (س ک س چت) و سریع هم از پیشرفتش جلوگیری کردم

ولی همونم برای من خیلی سنگین بود چون واقعا چنین توقعی نداشتم ازش
تنهای عزیز منم 5سال پیش با این مسئله روبرو شدم....فقط در حد رابطه تلفنی بود ولی هنوز هم نتونستم باهاش کنار بیام...........

زندگیم سوخت..............

فقط بخاطر بچه ام کنارش موندم..............ولی ازش هم متنفرم و در عین حال هم دوسش دارم ....داغونم
2810