2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
اقا مهران با حرفهاتون موافقم...

میدونید چی ادم رو بیشتر نگران میکنه؟؟؟ اینکه طرف هییییییییییییییییییییییییییییچ کمبودی توی زندگیش نداشته باشه و به این سمت کشیده بشه....

من حتی فکر همچین روزهایی رو هم نمیکردم..

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی واقعیت رو میگم

ظاهر من طوریه که همکلاسیها و استادهای شوهرم که همه خارجی هستن یه همچین تعریفهایی از من پیش شوهرم میکنن: زنت مثل عروسک میمونه؛ خانومت از بازیگرهای هالیوودم خوشگلتره؛ چهره زنت بیشتر شبیه نقاشیه؛ خیلی مرد خوش شانسی هستی به خاطر همچین خانومی.......

دوستهای ایرانیه خودمون هم هروقت بحث خیانت و این جور حرفها میشه میگن تو حرف نزن که دیگه شوهر تو با همچین زنی حق همچین کاری رو نداره

اینها رو گفتم که بگم از نظر ظاهر چیزی کم ندارم

اما از لحاظ رابطه جنسی... شوهر من از اول ادم خییییییییییییییلی هاتی بود و هست به خاطر همین از اول ازدواجمون ما به طور مرتب یه شب در میون رابطه داریم البته خودمم ادم گرمی هستم
نمیگم اخلاقم بیسسسسسسسسسته ولی واقعا تا الان با هم هیچ مشکل جدی نداشتیم

شاید سر مسایل کوچیک بعضی وقتها حرفمون بشه ولی به نیم ساعت نکشیده میزنیم تو سر و کله هم و قربون صدقه هم میریم...

تنها کمبودی که تو این مدت متوجهش شدم اینه که فکر میکنم شوهرم از س ک س یکنواخت خسته شده

تو این دو سه ماهی که از این جریان میگذره کیفیت رابطمون رو چند برابر کردم که قشششششششششششنگ تاثیرشو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان س ک س مثل یه غذا میمونه

ممکنه یه ادم گرسنه رو سیر کنه هرچند بی مزه یا بدمزه باشه ولی طرف هیچ لذتی از اون نمیبره

حالا اگر یه ادم گرسنه یه غذای خوش رنگ و بو و خوشمزه رو بخوره هم سیر میشه هم ازش لذت میبره
تنها درست میگی

ولی به نظرم اشتباهه که بگی من و امثال من نباید بیاییم توی چنین تاپیکایی ... یا این باعث بدبینی میشه
این باعث میشه من و امثال من چشماشونو باز کنن و اونجوری اعتماد کامل به همسرشون نداشته باشن که در صورت ارتکاب به خیانت همه دنیات بسوزه و نابود بشه

برای دخترم ***مایا***:
زندگی میکنم و نفس می کشم... به عشق وجودت، به شوق قد کشیدنت، و به امید خوشبختیت...
پانزده فروردین...تولد تو... عمر دوباره ی منه...
من دو ماه پیش یه اسمس تو گوشی شوهرم دیدم که شاگردش ازش درخواست دوستی کرده بود و اون موقع شوهرم جوابشو نداده بود شوهرم هیچ اسمسی رو پاک نمیکنه من بارها به شماره اون آشغال زنگ زدم خاموش بود ناخواسته رو شوهرم حساس شدم و چند سری بهش گیر دادم و مثل اینکه فهمید من اون اسمس رو دیدم پاکش کرده و الان هم نمیدونم چی به چیه تا واسش اسمس میاد میدوه سر گوشیش نمیدونم باید از کجا بفهمم؟راستی من اصلا بلد نیستم چجوری کارای اینترنتیشو چک کنم؟یادم میدین
بچه ها کمکم کنید بازم خیانت من شوهرم 2 ساله با یه دختره دوست شده من یک سال پیش فهمیدم ولی اون گفت تموم شد وقتی فهمید زنو بچه دارم من خر باور کردم حالا 2ماه پیش از خونه بابام که شهر دیگس برگشتم یه روز رفتم تو فیسبوکش پیاماشوخوندم دیدم همون افریطس کلی گریه راه انداختم ازسرکار اومد اعتراف معذرت واسه سرگرمی بود تو هیجان نداری این فقط هیجان تو زندگیمبود خلاصه تویه چیزدیگه ی تو زندگیم ماالان 7سال ازدواج کردیم یه پسر 2ساله داریم بعدش من بش گفتم من رمزفیسب ندارم اون موقعکه دیدم ستره دار سیو شده الکی ومن رمزایمیل فیسشو دارمو اونخبرنداره و چند روز بعد بازم چت کردن ومن از ترس اینکه رمزو عوض نکنه هیچی نگفتم تااینکه یه شب داشت چت میکرد من بچه رو خوابوندمو اومدم سر وقتش سریع فیسشو بست فردا چتشوخوندم سرم گیج رفتو گریه امد خونه فهمید ناراحتم گفتم رفتم تو هیستوری لب تاب دیدم رفتی تو صفحش پس رابطتون ادامه داره دیشبم تا من اومدم بستیش ولی دیدم چراغ اون لعنتی روشنه خلاصه یه مشت اراجیف تحویلم داد من با گریه بعد فرداش زنگ زدم گوشیش خاموش بود از سر کار اومد گفت دختره زنگ زده من گفتم زندگیمو خراب کردی دیگه نزنگ سرشخاموش کردم گوشیمو تموم شد منم خوشحال حالا بعد از یه هفته میبینم ایمیل زده مقاله مدیریتت امادس سرورم اسم استادو اضافش کن یه ایمیلم زده در مورد طرحش نطرخواهی کرده شوشو هم نطر داده حالامن باید صبر کنم تا ببینم دیگه بازم میچتن داغونم از نطر روحی اگه نشون بدم رمز میلشو عوض میکنه دیگههیچ ردی ازشون ندارم راهنماییم کنید سارا تنها همتون
سلام شادی جون عزیزم میدونم چه حالی داری این تاپیک با اینکه خیلی دلگیره ولی حسنش اینه که همه حال هم دیگه رو درک میکنیم. دختر تو خیلی صبوری من جای تو بود میرفتم دختره رو کلی تهدید میکرد هرچی از دهنم در میومد بهش میگفتم بعد پسورد شوهرمو عوض میکردم بعدش گوشیه شوهرمو دایورت میکردم رو گوشی خودم ببینم که اگه زنگ زد به شوهرم شمارشو گیر بیارم. در اخرم اگه دادشی برادر شوهری یه کسی داری که حمایتت کنه بنداز به جونشون

دلم میخواد سر اینجور مردارو بکوبم به دیوار

راستش شوهرم یهشماره بهم داد گفت اینه حالا هر چی میزنگم میگه در شبکه موجود نمیباشد گوشی شوشو اپل خیلی بلد نیستم باش کار کنم من تمام ایمیلا رو تو گوشیش خوندم خیلی بهم ریختم دختره خیلی دلبری میکنه وسکسی حرف میزنه حتی فحشش میده شوشو بازم خرش میکنه
شادی جون از تمام ایمیلاش واسه خودت کپی بگیر ولی نرو بخون که اعصابت به هم بریزه. در مورد گوشی هم تو نت سرچ کن که چه جوری دایورت میشه بعد دایورتش کن. شماره هم فقط اگه شوهرت مریض باشه یا عقلش ناقص باشه شماره ی
دختره رو بهت میده یه شماره الکی بهت داده گلم. دیگه عزیزم من نمیدونم ببین اگه میتونی صبر کنی صبر کن اگه داغون نمیشی صبر کن. ولی خوب واسه چی میخوای صبر کنی منتظر چی هستی؟
به نظر ادم صبوری میای این خیلی خوبه من که اصلا تو این مسائل صبور نیستم. یه کار دیگه بکن یه ای دی با اسم پسر واسه خودت درست کن دختره رو اد کن باهش دوست بشو بعد شماره عکس ادرسشو بگیر بعد به زندگیش اتیش بزن جوری که نفهمه از کجا خورده نکبت