2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
دوس دختر قبلی شوهر منم الان مطلقه است همیییییییییشه چشمش دنبال زندگی ما بوده همه اش به شوشو میگفته خوش به حال زنت

اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

من که ازش نمیگذرم البته میدونم تقصیر شوهر خودم بوده ولی اگر دخترا کرم نداشته باشن هیچ وقت یه مرد نمیتونه خیانت کنه

زنها اویزونن به تمام معنا فکر کن مطلقه هم باشه دیگه چه بدتررررررررررررررررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی جالب بود !!
منم قبول دارم کسی که خیانت می کنه مقصر نه کسی که خینتا دیده و بعدش هی بخواد دنبال ایراد تو خودش بگرده!!!
قبول دارم اکثر خیانتا برای تنوع و لدت و نه از روی عش و علاقه!!یعنی طرف عاشق زنشه ولی مرد به داته تنوع طلبه!!!
اصلا هم قبول ندارم تا یه بوی خیانت شنیدی دست از زندگی بشوری و بری!!با تلافی کردنم موافق نیستم!!
Lilypie First Birthday tickers
ترس از خیانت همیشه با منه

با اینکه زندگیم خوبه و مشکلی ندارم و نداشتم ... ولی همیشه به این فکر میکنم : میشه یه روزی شوهر عزیزم همون نگاهی که به من میکنه ... با همون چشما به یه زن دیگه داشته باشه ....

میشه صدای زن دیگه ای توی گوشش بپیچه ....

این فکرا دیوونه م میکنه

تنها و سارای عزیز ... من کاملا می فهممتون... خیلی بزرگوارید و میدونم که چقدر دارید زجر میکشید هر روز ... با هر جمله عاشقانه ای از طرف همسرتون بیشتر و بیشتر ازش بدتون میاد.........

اینا رو میفهمم چون بارها و بارها خودمو توی چنین موقعیتی فرض کردم... بدون اینکه چیزی دیده باشم ازش یا خطایی سر زده باشه...

من از اون دسته زنایی هستم که اگه روزی چنین چیزی ببینم فکر نمیکنم بتونم بگذرم ... شایدم بگذرم ... عشق و نفرت توام با هم وحشتناک ترین شکل یه ارتباطه
برای دخترم ***مایا***:
زندگی میکنم و نفس می کشم... به عشق وجودت، به شوق قد کشیدنت، و به امید خوشبختیت...
پانزده فروردین...تولد تو... عمر دوباره ی منه...
سلام به همه
هیدیکا و مامان لیلی عزیز بهتون توصیه میکنم زیاد تو زندگیتون کندوکاو نکنین اصلا تصور نکینین که بهتون خیانت شده به چیزای بد فکر نکنین زندگیتونو به کام خودتون و شوهراتون زهر نکنین تو تاپیکای خیانتم نیاید
منی که خیانت دیدم همه ی مردارو به یه چشم نگاه میکنم و معتقدم مرد خوب وجود نداره فقط بعضی ها زبل هستن و دم به تله نمیدن . البته قصد جسارت ندارم واسه همینم میگم شما تو این تاپیک نیاین
چون من از شوهرم هیچی ندیده بودم رمز ایمیل فیسبوک همه چیشو دارم و داشتم از چشام بیشت بهش اعتماد داشتم
کاش میشد ماها که به ظاهر تا الان مشکلی نداشتیم توی این تاپیکا پیدامون نشه ...ولی حیف که نمیشه!حس کنجکاوی و البته بیشتر برای کسب تجربه و آگاهی بیشتر پیدا کردن اینجا رو میخونیم.

این وبلاگ رو دیدم. به نظرم اومد بذارمش اینجا بد نیست. از دید یه مرد به این اتفاق ها نگاه کردن!

http://khaen88.persianblog.ir/
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
والا به نظرم هر کسی که توی این شرایط بیوفته ممکنه خطا کنه
دیگه اون بستگی به وجدان و معرفت و وابستگیش به خونواده هم داره
به نظرم کسایی که میگن زنمون یا شوهرمون بهمون نرسید و خیانت می کنند دنبال یه بهانه برای آروم کردن خودشونن
منکر این نیستم که این گونه افراد کمبودهایی دارن
اما دلیل نمیشه اگه یه کمبودی توی زندگی بود فوری بری سراغ خیانت
از طرفی آدم می تونه دوست های خوبی هم داشته باشه که اگه خانوادگی باشه خیلی بهتره
شاید هم بشه ریشه بعضی از این مشکلات رو در گذشته فرد تجربه کرد یعنی کسایی که چشم دلشون از این چیزا خالیه و راحت بعد ازدواج دل می بندند
دوستان یه حرف خییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی قشنگ از یه مشاور شنیدم که کاملا در مورد همسر من صدق میکنه

همینطور تو ساراااااااااااااااااااا

بعضی از مردها خیانت نمیکنند شیطنت میکنند!!

دقیقا همینه! سارا شوهر من و تو بهمون خیانت نکردن فقط شیطنت کردن... اگر اینطوری یه قضیه نگاه کنی خیلی ارومتر میشی...

شوهر من تو یکی از چتهاش درجواب به دختری که بهش گفته بود تو که خارج از کشوری زنتم که ایرانه چرا نقد رو ول کردی چسبیدی به نسیه؟! شوهر من در جواب بهش گفته بود نمیخوام خیانت کنم!

همین مثل اب سردی میمونه رو اتیش دلم...

سارا شوهر تو هم بهت خیانت نکرده شیطنت کرده بچگی کرده... تو بهتر از هر کسی شوهرتو میشناسی؛ واقعا ببین ادمی هست که واقعا دست به خیانت بزنه؟