2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731476 بازدید | 44561 پست

مانتو اسپرتمو و شال و شلواری که باهاش میپوشیدم و کیف که دست کامل میشدن برای بیرون و از ۸ماهه استفاده کردمشون گذاشتم کنار بدم کسیو چون دلمو زده بودن🗑

الان یه مانتو شلوار شال و کیف دارم و یه پالتوو شلوار ضخیم زمستونی که اینا تا ۳ماه دیگه میپوشم و اینا رو هم رد میکنم🗑

دوتام از تیشرتها و یه دونه شلوار تو خونه ای رو رد کردم 🗑

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عصرتون بخیر؛ 

دلشاد جان با اومدنتون به اینجا کلی حال و هوای تاپیک رو پرشورتر کردین، الهی همیشه سرحال و خوش باشید. 

@honamik29192   عزیز هرجا هستید حال خوب و دل خوش رو از صمیم قلب براتون آرزو میکنم، چون کاری که این سبک با من و زندگیم کرد چیزی فراتر از سامان بخشیدن به ظاهر زندگیم بود.

ورودی های این ماه من؛ 

یک خط چشم 

یک ریمل 

یک ضد آفتاب 

دوتا رژلب 

یک رژگونه 

ماسک مو

عطر

گذاشتم تموم آیتم های آرایشی و بهداشتیم باهم تموم شدن و یکجا جایگزین کردم. 

✨در راستای اجرای این سبک در تمام ابعاد زندگیم، کم کم دارم یاد گرفتم وارد بحث های فرسایشی نشم و بیهوده تلاش نکنم افکارم رو به دیگران تفهیم کنم،اکثر ما از یه بحث اون چیزی که دلمون میخواد بشنویم رو برداشت میکنیم، پس بهتره از کنار خیلی حرف ها و آدم ها آهسته رد شم و بذارم اونا فکر کنن برنده شدن. سلامت قلب و روحم بسیار ارزشمندتر از برنده شدن در جنگ های روانیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عصرتون بخیر؛ دلشاد جان با اومدنتون به اینجا کلی حال و هوای تاپیک رو پرشورتر کردین، الهی همیشه سرحال ...

سلام خوش قلب مهربون ممنونم از شمام بخاطر حضورتون تو تاپیک 

انشالله هرچی از خدا خواهانید برسید 🙏💖

مهمان قراره امشب بیان

این هفته مهمان زیاد داشتم

برای هروعده که مهمان دارم

باتوجه به منیمالی بودنمون

سریع همه کارها انجام میشه

برای پذیرایی آماده ایم

خونه مرتب و همه چی اتو کشیده و تمییز و برق میگیره

و چه قدر خوشحالم که نه دغدغه لباس دارم 

نه آرایش

نه ظرف 

و..........همه چی شیک ومجلسی😉😅

عصرتون بخیر؛ دلشاد جان با اومدنتون به اینجا کلی حال و هوای تاپیک رو پرشورتر کردین، الهی همیشه سرحال ...

چه خوب که گذاشتین همه چی تموم بشه و هرچی نیاز بوده خریدید

منم اینکار میکنم الان تو خونه داریمم همینم

وباهرچی دارم سر میکنم💖

اصلا رفتین اینستاگرام، پیج دنیز مددزاده رو سرچ کردین؟ لاکشمی آکادمی اسم پیجش هست. lakshmi_feng_shui_ ...

چه چرت و پرتا 😑 واقعا کجا پیامبر و اسلام به فنگ شویی توصیه کردن

اون بحث رفع انباشتگیه که با فنگشویی زمین تا اسمون فرق داره

بخوایم منطقی نگاه کنیم اسلام  مینیمالیسم رو توصیه کرده نه فنگ شویی

فنگ شویی و اینقدر جدی بگیرید کُفره

خانوما ببخشید وسط مبحثمون این پست و ریپلای کردم امیدوارم این خانوم هم بیاد ببینه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چند تا حدیث و روایت در مورد اینه میذارم دوست داشتید مطالعه کنید❤️

🔵بـسـنـد مـعـتـبـر از حـضـرت امام صـادق (عـلیـه السـلام) مـنـقـول اسـت کـه رسول خدا (صلّى اللّه علیه وآله وسلّم) فرمودند که خداوند عالمیان واجب مى گرداند بهشت را از براى جوانى که بسیار نظر در آئینه کند و حمد خدا بسیار گوید بر آنکه خدا او را بصورت نیکو آفرید و او را معیوب نگردانیده است.

🔵در بـعـضـى از روایـات مـذکـور اسـت کـه حـضـرت رسـول اکرم (صـلّى اللّه عـلیه وآله وسلّم) نظر می کردند در آینه و موى سر مبارک و ریش را شانه مـی کردند و از براى اصحاب خود و زنان خود، خود را می ساختند و می فرمودند که خدا می پسندد و دوست می دارد از بنده اش که چون بنزد برادران مؤمن رود از براى ایشان زینت کند و خود را بسازد.

🔵هنگام نگاه کردن در آیینه، حمد خدا مستحب است

🔵از حضرت على عليه السلام روايت شده است كه فرمود: «هرگاه در آيينه نگاه كنى بگو: اَلْحَمْدُ للهِِ الَّذي خَلَقَني فَاَحْسَنَ خَلْقي وَصَوَّرَني فَاَحْسَنَ صُورَتي وَزانَ مِنّي ما شانَ مِنْ غَيْرى وَاَكْرَمَني بِالاْسْلامِ».

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

منم کارام تموم شد وخونه تمیز تحویل فردا دادم.

امروز بیرون بودیم ورودی ،خروجی نداشتم

ولی تو ذهنم همه چیزایی که باید مینیمال بشه یر وسامون میدم تا به نوبت بهشون رسیدگی بشه

شادی صدام کنید

سلام عزیزای دل

انشاالله که حال دل همتون خوب باشه

ممنون از همه عزیزانی که یادم میکنن 

و تبریک به همه دوستان عزیزی که تونستن مینیمال شدن رو نشر و گسترش بدن...

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810