2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731496 بازدید | 44561 پست
سلام دوستان یه سوال بی ربط به تاپیک .میخواهیم کف پذیرایی رو کاشی بزنیم به نظرتون چه رنگی خوبه ؟برای ...

سفیدازهمه قشنگترودلبازتر دیده میشه، ولی دایم بابد دستمال بکشی. کرمی هم چندجادیدم قشنگ بوده

لطفالایک نکنین. 
سلام خانوما وقتتون بخیر شما مبل هاتون با چی تمیز میکنین؟مبل هامون رنگش روشنه لک میشه

چندکاره سیف یاشامپو فرش میکشم من. البته پتومسافرتی همرنگ مبلام روی قسمت نشیمن انداختم تابچها کمترکثیفش کنن

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستــــن کش چل کیس به ریشه ی فرش بنظرتون چطوره برای نظم دهـــی؟

من یسری انجام دادم خیلیییی قشنگ شد هرکی میومد خونمون عاشقش میشد ولی وقت شستن سخت بود قالیشویی درشون نیاورده بود، نصفه ونیمه شده بودن یکروزم وقت گذاشتم اونارو دربیارم

لطفالایک نکنین. 
پس بنظرشما ژل بگیرم؟؟

ماشین ظرفشویی خواهرم پارسال خراب شد 

تعمیرکار که اومده بود خونه چون شرکت لباسشویی و ظرفشوییش یکی بود هر دو رو چک کرد 

رسوبات پودر لباسشویی و قرص رو تو هر دو دستگاه نشونشون داده بود و تاکید کرده بود لباس ها رو با مایع لباسشویی و ظروف رو با ژل بشورن 

از پارسال ما حالا نه پودر لباسشویی خریدم نه پودر ظرفشویی و قرص

ققنوس

✅️در حال حاضر سه تا شلوار جین دارم که دوتاش خونه،خونه باغ می پوشم

✅️سه تا شلوار مشکی پارچه ای دارم که یکی مجلسی،یکی بیرونی،یکی ست مانتو شلوار اداری

✅️دوتا شلوار خونگی+یه شلوارک 

⬅️شلوار خونگی که هفته پیش خریدم به امید خدا برای عید یا نزدیک عید

شادی صدام کنید
بستــــن کش چل کیس به ریشه ی فرش بنظرتون چطوره برای نظم دهـــی؟

یه چسبایی اومده مخصوص ریشه فرش از اونا بگیر ،من زدم خیلی خوبه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنونم🥰🙏من دوس دارم قشنگ تا ساعت ۹بخوابم مخصوصا پاییز زمستون رو خواب صبحگاهی رو دوس دارم عصر دوس د ...

بلا به دور باشه

چربی خون نداره؟

بلا به دور باشهچربی خون نداره؟

نه گلم چربی ندارن خداروشکر

ولی یهویی بخاطر گوششون تعادش بهم میخوره و سرگیجه میگیره دکتر رفتن چکاپ شدن

گفتن از فشار خون بالا ضخامت رگها ودیواره  قلب 

اتفاق افتاده 

نه گلم چربی ندارن خداروشکرولی یهویی بخاطر گوششون تعادش بهم میخوره و سرگیجه میگیره دکتر رفتن چکاپ شدن ...

انشالله خدا بهشون سلامتی بده❤️

سلام صبح جمعه تون بخیر ...الان رفتم حیاط و تراس رو جارو کردم گلدون شکسته بود رفت خروجی🗑 خونه ها رو ...

یه سوال برا من پیش اومد چرا شما تو پستهاتون به جای خونه میگین خونه ها

ببخشید پرسیدم  

❌️لایک❌️

2810