2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731348 بازدید | 44561 پست
سلام عزیزای دلانشاالله که حال دل همتون خوب باشهممنون از همه عزیزانی که یادم میکنن و تبریک به همه دوس ...

سلام هونامیک جان خوش اومدی. یه لحظه اسمتونو توی اعلاناتم دیدم واقعاتعجب کردم. بیاید بگین برامون ازمینیمالستی خودتون 

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز خانوادم مهمونمون بودن. خداروشکر بحاطر سحرخیزی هام خونه مرتب بود ازقبل فقط یه جارووگردگیری انحام دادم. غذاهم به اندازه ویک جور ویه سالاد جدید. اندازه یک وعده برنج وودوعده گوشت اضافه اومد. بعدازظهرشم رفتیم بیرون که یه اینه جیبی خریدم که لازمم بود وخواهرمم یه ست چهارتایی کرم دست که یکیشونو داد بمن ومنم میزارمش توی داشبوردماشین چون وقتی بیرون میرم دستام خشک میشن ازهمونجا استفاده میکنم. 

سرویس چینیمم که ناقص شده بود گذاشتم برای فروش وانشالله یکشنبه میفرستم برای صاحبش. وامروز سرویس ارکوپالی روکه مدنظرم بود روتقریباپیداکردم حالا روزای اینده هم دوباره میرم میگردم که مطمین باشم همینو میخوام 

لطفالایک نکنین. 
سلام عزیزای دلانشاالله که حال دل همتون خوب باشهممنون از همه عزیزانی که یادم میکنن و تبریک به همه دوس ...

به به سلاااام هونامیک عزیزم ، چقدر خوشحال شدم که اسمتونو دیدم ، ممنونم بابت این تاپیک ِ عالی ، من با اینکه از قبل مینیمالیست بودم ولی بی نهایت نکته جدید اینجا یاد گرفتم ، امیدوارم همیشه بهترینها رو داشته باشید ❤️❤️❤️❤️❤️

منم این کار انجام دادمتلگرامم مدتهاست فقط ۴ تا گروه‌اموزشی مفید دارم.خبر خوب اینکه این خونه جدول حدی ...

خیلی خوشحال شدم که مفید بوده برات  

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

خوش برگشتید هنامیک جون

شما باعث شدید من اینجا دوستای خیلی خوبی پیدا کنم

شادی صدام کنید

آخیش برگشت ؛ چرا تاپیک حذف شده بود؟!

گزارش اول هفته🍂

تیشرت خودم که لکه شده بود همینجوری گذاشته بودم تو خروجی ها،همین الان که دارم تایپ میکنم به فکرم رسید با یکم سفید کننده و آب بشورمش شاید تمیز بشه

رنگ صورتیه ملایمه،احتمالا میشه صورتی خیلی خیلی یواش😁

امیدوارم بتونم از خروجش جلوگیری کنم

هم لباسا خیلی گرونه،هم دوسش دارم

خب میریم سراغ خروجی های قطعی💪🏻

✓استند چاقو+چاقو اره ای+چاقو تیز کن(اصلا تیز نمی‌کرد خیلی چرت بود)

✓در آبمیوه گیری دستیم(مدلش یه پارچ کوچیکه که علاوه بر سری آبمیوه گیری یه در هم داره،این دره خیلی بی کاربرده چون آبمیوه رو همون لحظه میخوریم تموم میشه)

✓تو تا قوطی لپ لپ دخترم

✓یه دستبند طلا خریده بودم یه جعبه بزرگ و دراز داشت دخترم چند روز باهاش بازی کرد ازش خسته شد

✓سه تا ظرف دردار(زیاد داشتم دادم مامانم)

✓یه عالم قوطی مایع لباسشویی و ماست و اینا که رفت بازیافت

✓گهواره(بانوج) نوزادی های دخترم که فروختم (دیگه بچه نمی‌خوام🥴)

✓پیراهن همسرم(کهنه،تنگ و لکه شده بود؛قششششنک حلالش کرده بود)

2810