2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731528 بازدید | 44561 پست
ما تو گروهمون عکس رفع انباشتگیهامون رو گذاشتیم. اون عکسایی که خانوم سادات گذاشته بود خیلی به من مزه ...

ممنون دوست عزیز،اطلاعات خوبی رو در اختیارمون قرار دادی.ولی خداییش مینیمالیست بودن خیلی راحت تر از فنگ شویی تبتی هست که گفتین.چقدر خوبه که دنبال اطلاعات درست میگردین و نکته مهمی که اشاره کردین یادداشت برداری هست.موفق باشین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوست عزیز،اطلاعات خوبی رو در اختیارمون قرار دادی.ولی خداییش مینیمالیست بودن خیلی راحت تر از فن ...

از معجزه فنگشویی در زندگیتون غافل نشین. پیجایی که معرفی کردم خوندنشون واسه هیچ کسی ضرر نداره. بخونیم، بدونیم، بعد اگه خوشمون نیومد عمل نمیکنیم.

اصلا بدون اجازه اش اینکارو نکن. بچه که بودم یه بلوز آستین کوتاه زرد داشتم با خالخالیای مشکی، آستیناش ...

آره واقعا منم بچگی همین بلاسرلباسم اومد، خودمم ازبچگی کمدداشتم و وسایلم ازبقیه خواهرام جدابود، خیلی برام مهم بودازم اجازه گرفته بشه الانم همینطورم، هرچیزی کسی بخادازم بش میدم مشکلی ندارم امابدون اجازه برداشتن بدم میادفک کنم به همون جریان لباسم ربط داره یاکسی بهم قول بده چیزی بم بده یاکاری برام بکنه واگرانجام نده ناراحت میشم امااگه ازاول بهم بگه نمیتونم یانمیدم خیلی برام عادیه وناراحت نمیشم اینم فک کنم به بدقولیها.ووعده های انجام نشده مامانم توبچگی برمیگرده واقعاچقدرمهمه دوران کودکی یاهمین شلختگی ونظم ووسواس وخیلی چیزای دیگه، ببخشید اگه خارج ازتاپیک حرفیدم

ملیحه جان بازم از چیزایی که یاد گرفتی بگو

منظورم اون دوره هاست که خریدی 😄 خلاصه شو به ما هم بگو گوناه داریماااااا😘😘

اینکه گفته آینه تو خونه نباشه از همشون چرت تر بود حالا با باقیش میشه یه جوری کنار اومد

اگر آینه بد بود امامان ما نمیگفتن قبل از بیرون رفتن از خونه خودتو تو آینه نگاه کن که عیبی تو صورت و لباست نباشه و روایت داریم حضرت محمد توی آب زلال به خودش نگاه میکرده....

واقعا چندروز ظرفها ناغافل از دستم لیز میخورد و میشکست من اصلا ناراحت نمیشدم اما دیگه وقتی یکی از فنجون های چینی(که اونم آقا پسر زد شکست و از اونا شش تا بیشتر نداشتم که حالا شد ۵ تا اونم فدای سرش)یکم فقط یهههه کوچولوووو بخاطر اون ناراحت شدم و گفتم حذف شدن زیادی هم مساوی با اینکه بعدهااااا باید برم بخرم.حالا نه اینکه تو پولش مونده باشم اما همون طرز تفکر حیفه حیفه😅 و بعد از اون دیگه هیچی نشکسته

در مورد اینکه قبلا گفتید از پارچه های دور ریختنی بجای پد بهداشتی استفاده کنیم(هنامیک جان خیلی ببخشید جاش نیست اینجا زیاد در این مورد صحبت کنم فقط محض آگاهی میگم چون شاید بعضیا واقعا ندونن)

من چندسال پیش تو مطب یه دکتر زنان بودم یه خانمی اومده بود که قبلا عفونت قارچی داشته و قصد بارداری داشت میگفت خانم دکتر بهم گفتید از پارچه بچه استفاده کنم تو این سه ماهه خیلی خارش... کمتر شده (منظورش همین پارچه تنظیف ها بود که میگن کهنه بچه)

من خودم سه چهار ماهی هست که تو پوشک بچم یه لایه پارچه به عنوان محافظ میزارم و میشه به جای یه بار دوبار ازش استفاده کرد واقعا هم خیلی خیلی صرفه جویی میشه.چند روز پیش که دیدم یه مارک متوسط ۳۴ تایی شده صد تومن گفتم از این به بعد روزی یه بار هم لاستیک بهش میبندم و از عصر به بعد پوشک آماده.چون لاستیک زیادی هم به بچه باشه پاش میسوزه. پارچه هاشو هم دیگه نمیشورم میندازم دور .تازه اونی که ازش پوشک میخریم ارزون تر از همه جا میده اما نمیدونم چرا انقدر آدم از پول این یه قلم زورش میاره.ما خداروشکر تو پولش نموندیم ولی دیگه وقتی میدونی این پول قراره قهوه ای بشه واقعا زور داره

ملیحه جان بازم از چیزایی که یاد گرفتی بگو منظورم اون دوره هاست که خریدی 😄 خلاصه شو به ما هم بگو گو ...

اصلا رفتین اینستاگرام، پیج دنیز مددزاده رو سرچ کردین؟ لاکشمی آکادمی اسم پیجش هست. 

lakshmi_feng_shui_for_life

من از برج هفت که با اینجا آشنا شدم، سه ماه شبانه روز تو اینستاگرام بودم. جدی گفتم بالای صد تا پیج رو از بالا تا پایین خوندم!! هر پیج جالب توجهی که میدیدم فالوش میکردم تمام پستها با تمام کامنتهاش رو میخوندم چیز جدید یاد میگرفتم. نه از کسی پکیج خریدم نه مشاوره فنگشویی گرفتم نه وسیله هایی که معرفی میکردن! قصه ش رو هم مختصر براتون تعریف کردم. بعد سه ماه یه کلمه فنگشویی تبتی شنیدم پی اش رو گرفتم و فهمیدم این اون چیزیه که دننبالش میگشتم. اومدم اینجا اینهمه پیام گذاشتم تا شما رو هم با این مطلب آشنا کنم، احساس دین کردم به این تاپیک و احساس کردم شما هم تواناییشو دارین چون نصف مسیر فنگشویی رو با رفع انباشتگی کردن از خونه هاتون رفتین. ۵۰ درصد قضیه حله! ۵۰ درصد بقیه اش دیگه کاری نداره،آخه ما شاخ غول رو شکستیم. 

در رابطه با حرف پیامبر که گفتی دو تا چیز میخوام بهت بگم: اول اینکه اگر یادت باشه تو خونه مادربزرگای ما مثل الان پر از آیینه نبود، آیینه کوچیک یا آیینه های سنگی داشتن که با ترمه یا پارچه روش رو میپوشوندن و هر وقت نیاز بود ازش استفاده میکردن، فنگشویی میگه داشتن آیینه تو خونه ممنوعه چون آیینه جادوی سیاهه. میگه اگر هم دارین با پارچه سفید روشو بپوشونین، مثلا میگه تو اتاق خوابتون اگر جلوی تختتون آیینه باشه و تخت تو آیینه دیده بشه باعث خیانت بین زوجین و تنهایی بیشتر برای مجردها میشه، چون آیینه هر چیزی رو ببینه به طور غیر واقعی دوبرابر میکنه. علاوه بر شما و همسرتون توی تخت، تصویرتون توی آیینه هم یه زوج دیگه است و این باعث خیانت میشه!!! حالا سوال اینجاست که تو اتاق خواب چند نفرمون آیینه هست و چند نفرمون خیانت دیدیم؟!؟ دوم اینکه مگه پیامبر نگفته اگر وسیله ای توی خونه داشته باشین و یکسال بگذره و از اون وسیله استفاده ای نکرده باشین بهش خمس تعلق میگیره؟ حالا سوال اینجاست که چقدر وسیله و لباس و خوراکی تو خونه و انباریهامون داریم که سالها بلااستفاده مونده؟ آیا خمسشون رو پرداخت کردیم؟؟ چرا این حرف پیامبر رو ول کردیم و اون حرفشو چسبیدیم؟ چرا؟!؟ چون خمس دادن برامون نمیصرفه. فنگشویی همین رفع انباشتگیه، فنگشویی مصداق بارز این حرف پیامبره، هر وسیله ای که یکسال ازش گذشته باید یا دور انداخته بشه، یا بخشیده بشه یا فروخته بشه. پیامبر تاکیید اکید داشته روی فنگشویی!! باورتون میشه!!

بناهای تخت جمشید رو متوجه شدن که بر اساس فنگشویی ساخته شده!! برید خودتون بخونید.

حالا باور کردین گفتم ما خودمون مینیمالیست داشتیم و به فراموشی سپردیم؟ 

بچه ها برید پیج هایی که معرفی کردم بخونید و بیاین اینجا راجع بهشون صحبت کنیم. تبادل نظر کنیم. کی موافقه؟ واقعا از وقت و حوصله من خارجه بخوام تمام اون چیزایی رو که خوندم اینجا تایپ کنم. شایدم نتونم حق مطلب رو ادا کنم و شما گارد بگیرید. فقط میخوام اینو بگم که ما ایرانی ها از قدیم الایام با فنگشویی آشنایی داشتیم. اجداد ما میدونستن. مگه مامانا و مادربزرگای ما هر روز صبح زود دم در خونه رو آب و جارو نمیکردن؟ من خودم بچه بودم مامانم هر روز یه جارو میداد دستم میگفت برو دم خونه رو آب و جارو کن و آشغالا رو جمع کن. همه خونه ها اینکارو میکردن، یه دفعه میدیدی کل کوچه تمیز و آبپاشی شده میشد. اینکار یکی از اصلیترین اصول فنگشوییه تبتیه!! درب ورودی خونه شما اصلیترین منبع ورودی انرژی به خونه شماست! فنگشویی تبتی میگه درب ورودی خونه و محل ورود باید تمیز و پاکیزه و هاری از هرگونه وسیله اضافی و گرد و خاک و آشغال باشه!یعنی مادرای ما صبح زود بلند میشدن اولین اصل فنگشویی رو اجرا میکردن. صبح زود!!! یادم اگر دیر از خواب بلند میشدم میخواستم برم آب و جارو، مامانم میگفت دیگه نرو فایده نداره، من نمیفهمیدم یعنی چی ولی حالا میفهمم. نمیتونم از مطالبی که توی کلاسم گفته میشه اینجا براتون حرفی بزنم، چون استادم این اجازه رو بهمون نداده. من حتی وویس ها رو برای خواهرم هم نمیفرستم، میگم اگر میخوای بشنوی بیا با گوشی من گوش کن، میترسم برای دوست صمیمی ای کسی بفرسته اونوقت مسئولش منم. 

آره واقعا منم بچگی همین بلاسرلباسم اومد، خودمم ازبچگی کمدداشتم و وسایلم ازبقیه خواهرام جدابود، خیلی ...

قیقا که همینه که گفتی. خیلی از رفتارای ما در دوران بزرگسالی از رفتار پدر مادرهامون در بچگی نشات میگیره!!! مثلا مایکل جکسون نزدیک ۲۰ بار دماغ خودشو عمل کرد طوریکه یکی از کنسرتاشو با دماغی اجرا کرد که نوک نداشت! چون عمل آخر روش جواب نداد و توک دماغش افتاد. حالا چرا ۲۰ بار دماغشو عمل کرد اونم یه مرد؟ خودش گفته وقتی بچه بودم پدرم دماغ منو مسخره میکرد و به من دماغ گنده میگفت.

اصلا رفتین اینستاگرام، پیج دنیز مددزاده رو سرچ کردین؟ لاکشمی آکادمی اسم پیجش هست.  lakshmi_fen ...

ذخیره کردم اما هنوز فرصت نکردم برم کامل ببینم 

لحن صحبت شما تند بود یا من اینطوری حس کردم؟؟؟😐😐😐😐😐

منظور من همون آموزش بود که خریدین اگه نمیخوای بگی مشکلی نیست عزیزم چرا دعوا داری؟؟

و در مورد آینه منم اینو تو فیلمای قدیمی دیده بودم که میپوشونن .فکر میکنم شما بیشتر گارد گرفتین .شما گفتی استادان فنگشویی میگن اصلا آینه تو خونه نباشه که اصلا چنین چیزی ممکن نیست و اینکه امامان ما گفتن ساده زیست باشیم همه رو میدونم  .چیزی رو ول نکردم و فقط چیز دیگه رو گرفته باشم😐.اینم که تو آینه زوج روی تخت پیدا نباشن را خیلی نمیخوام خودمو درگیر کنم که آیا صحت داره یا نه 

به هرحال خیلی ممنون از صحبت هاتون .اما لازم نبود انقدر تند حرف بزنید

بچه ها برید پیج هایی که معرفی کردم بخونید و بیاین اینجا راجع بهشون صحبت کنیم. تبادل نظر کنیم. کی موا ...

سلام به من کمک کنید که نمیتونم از وسایل اضافه دل بکنم🥺همش جهیزیم عست با خودم میگم چقدر واسه اینا هزینه شده چرا ردش کنم نمیتونم 

ذخیره کردم اما هنوز فرصت نکردم برم کامل ببینم  لحن صحبت شما تند بود یا من اینطوری حس کردم؟؟؟😐 ...

بله عزیزم قسمت اول پیامم روی صحبتم با شما بود و حقیقتش از دستتون کمی عصبی شدم. من تو پیامهای قبلیم گفتم که از محتوای کلاسها چیزی رو نمیتونم بیان کنم چون استادم ممنوع کرده و راضی نیست ولی شما با این عنوان که ما گناه داریم میخوای که از مطالب کلاسها براتون بگم در صورتیکه اصلا نرفتین محتوای پیجها رو بخونین و ببینین. 

ولی بقیه پیامی که گذاشتم مخاطبم شما نبودی همه ما مسلمانها بودیم. 

سلام به من کمک کنید که نمیتونم از وسایل اضافه دل بکنم🥺همش جهیزیم عست با خودم میگم چقدر واسه اینا هز ...

سلام عزیزم. شما احتیاج به کمک هیچ کسی نداری. اگر بدونی که وسایل بلااستفاده چه رکود بزرگی رو تو زندگیت ایجاد میکنه و چقدررر تو زندگیت انرژی منفی ایجاد میکنه، خودت داوطلب ممکنه حتی اونا رو بزاری دم در یا ببخشی یا به نصف قیمت تو سایتایی مثل دیوار بفروشی. برو اون پیجا رو بخون، نه لازمه لایک کنی، نه فالو کنی و نه کامنت بزاری، اینو گفتم که فکر نکنید دارم تبلیغ میکنم. برین چراغ خاموش مطالب رو بخونین و در موردشون فکر کنین. اصلا لازم نیست هیچ پکیج و مشاوره ای رو بخرین یا مثل من تو دوره ای شرکت کنین که لازم باشه پول بپردازین. فقط صرف آگاهی و علم و دانش خودتون اینکارو بکنید. من دوره خانم مددزاده رو شرکت کردم تا بتونم خودم اساس فنگشویی و کشیدن نقشه خونه و چرخه عناصر رو یاد بگیرم و تو خونه خودم و خواهر ها و برادرهام اجرا کنم. اصلا راجع به فنگشویی با هیچ دوست و آشنایی صحبت نمیکنم. کاملا چراغ خاموش جلو میرم. اینجا گفتم چون شما با رفع انباشتگی خونه هاتون ۵۰ درصد راه رو جلو رفتین. حالا اگه نمادها و تابلو ها و مجسمه های منفی رو هم از خونه هاتون دور کنید ۲۵ درصد بقیه راه رو هم رفتین که اونم رایگان تو اون پیجها کامل در موردش گفتن. میمونه ۲۵ درصد که اونم لازم نیست همه بدونن. ۷۵ درصد مطالب مفت و مجانیه و به امتحانش می ارزه.

بله عزیزم قسمت اول پیامم روی صحبتم با شما بود و حقیقتش از دستتون کمی عصبی شدم. من تو پیامهای قبلیم گ ...

ای بابا من اونم به شوخی گفتم و اصراری ندارم .یه کلمه میگفتین نمیتونید بگید هم کافی بود چون احتمالا من اون قسمت حرف شما رو فراموش کردم.

فعلا اون پیج کامکاران رو رفتم .یه جا گفته بود برای جهت یابی باید آموزش ببینی  اگه جای چیزی اشتباه باشه ال میشه بل میشه.نمیدونم از وسایل گلدار استفاده نکنید...

کاری به درست و غلط حرفاش ندارم.البته بعضیاش رو هم میشه قبول کرد

خودم به شخصه مینیمالیست بودن را میپسندم اما اینکه بخوام انقدرپیچیدش کنم و زیادی با فنگشویی مخلوطش کنم نه.چون من هنوز به طور کامل نتونستم خونه خودم رو مینیمال کنم و زمانبره.باید اول این مرحله هضم بشه بعد بریم سراغ بعدیا

2810