2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731348 بازدید | 44561 پست
برای عزیزانی که سوال پرسیدن بله شکرخدا هنوز همون روش زندگی رو میپسندم و ادامه میدمخیلیا میگن خسیسهخی ...

هونامیک جان ، منم این روزهای سخت رو داشتم ، انشالله بچه های گلتون کمی بزرگتر که بشن وقتتون خیلی آزادتر میشه ، الان استرس به خودتون راه ندین و از این سن بچه هاتون نهایت لذت رو ببرید چون بعدا دلتون لک میزنه واسه بچگیاشون

من یه چالش صد روزه رو شروع کردم و به امید خدا ، تا اسفند ، میخوام هر روز ، یه درصد بهتر بشم ، یه درصد از ایراداتم رو برطرف کنم 

پاکسازی هم که دیگه زیاد خروجی ندارم ، ولی ورودی هم صفر هست خداروشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاعلی چخبرهمن ۳تا ملاین طوری دارم دم دستیو دوتا شیشه ای برای مهمان بعضیا عشق وسایل خریدنمگه خواهرم ب ...

هر کس روش مخصوص ب خودش رو داره برای زندگی.

اونا هم دنیای خودشون رو دارن و ب نظرم جالبه.

من خریدی نداشتم،ن ایشون از هیچی نخریدن من خرده گرفت نه من از زیاد خریدنشون👌

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام به دوستان عزیز، نایب زیاره شما در حرم امام رضا هستم❤️😘چون با قطار اومدیم وسایل کمتر برداشتیم ...

عزیزم خیلی ویژه برای منم دعاکن🥺💔

به زودی منم مامان میشم😍
برای عزیزانی که سوال پرسیدن بله شکرخدا هنوز همون روش زندگی رو میپسندم و ادامه میدمخیلیا میگن خسیسهخی ...

عزیزم خدا حفظشون کنه الان دارم تاپیکو از اول میخونم جفتشون تازه به دنیا اومده بودن الان ۷ و ۳ ساله هستن ماشالا😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

نمیخواد ورزش کنی فعلا یکی از وعده های غذاییتو حذف کن 

اگه بتونی ناهار و حذف کنی خیلی خوبه(به جاش یه میان وعده سبک بخور مثلا دوتا کلوچه و چای )

استرس میگیری هم هیچی نخور

من از اول زندگیم لاغر بودم تجربم بالاست ، الان سه چهار ساله تلاااااش کردم یکم وزنم اومده بالا😅

سلام، در مورد شلوغی ذهن باید بگم مغز ما گزینه ی فرمت نداره،یعنی نمیشه چیزی رو طوری ازش پاک کرد که ان ...

این پست خیلی عالی بود👏

نمیخواد ورزش کنی فعلا یکی از وعده های غذاییتو حذف کن اگه بتونی ناهار و حذف کنی خیلی خوبه(به جاش یه م ...

برای افزایش وزن میتونی کمکم کنی 

پک های چاقی چند بار از عطاری گرفتم استفاده کردم ولی بعد تموم شدنش دوباره به حالت اولیه برگشتم این اواخر هم سویق چاقی گرفتم که چندان تاثیری نداشته ☹️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

برای افزایش وزن میتونی کمکم کنی پک های چاقی چند بار از عطاری گرفتم استفاده کردم ولی بعد تموم شدنش دو ...

شما باید برعکس عمل کنی یعنی وقتی ناراحتی استرس داری به خودت تلقین کن که گشنه هستی و باید خوراکی بخوری

میان وعده هم غذا های سبک بخور مثل عدسی، خوراک لوبیا سیب زمینی سرخ کرده  

هیچ وعده ای رو هم از دست نده مثلاً اگه وقت نداری ناهار بخوری حتما یه فست فود بخور مثل تخم مرغ ابپز که زود اماده میشه یا لقمه های کتلت و...

شما باید برعکس عمل کنی یعنی وقتی ناراحتی استرس داری به خودت تلقین کن که گشنه هستی و باید خوراکی بخور ...

درسته .دقیقا وقتی ناراحتم یا اضطراب دارم انگار به گلوم قفل زدن😑🤦🏻‍♀️😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

درسته .دقیقا وقتی ناراحتم یا اضطراب دارم انگار به گلوم قفل زدن😑🤦🏻‍♀️😂

منم اینجوری بودم سر همینم لاغر میموندم 

ببخشید از شدت ناراحتی حالت تهوع میگرفتم نمیتونستم چیزی بخورم

ولی در کل دیدم هیچی تو دنیا ارزش نداره بخاطرش از شکمم بزنم😂😅