2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734828 بازدید | 44643 پست
هرکسی خونه ما میاد کیف میکنه خیلی دوست دارن پیشمون میان همه جا برق میگیره از تمییزیسرووضعمون تمییزو ...

تکراری بودن برای بقیه؟ مگه مهمه؟

من ترجیح میدم سالم و شاد باشم اما تکراری باشم 

سعی کنید به نظرات غیرعقلانی بها ندید .همون طوری که اگر کسی ما رو برای نخوردن نوشابه مورد تمسخر قرار بده بی اهمیت هست 

ققنوس
متاسفانه بعضی آدما به خصوصی ترین مورد زندگی دیگرانم کار دارن، چندین بار یکی از همکارام بهم می گفت تو ...

چه خوب که تونستین جواب بدین.من یادم میره چی بگم و هنگ میکنم اون لحظه.ولی دوست ندارم تعداد زیادمانتو داشته باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکراری بودن برای بقیه؟ مگه مهمه؟من ترجیح میدم سالم و شاد باشم اما تکراری باشم سعی کنید به نظرات غیرع ...

من لباسهام همه شیک و نو هستن و جنس خوب میگیرم ولی مثلا بیرونی هام دوتااز هرچی دارم مثلایه تیپ اسپرت و یه تیپ مهمونی.

امشب دیدم یه بنده خدا گفت چطور میتونی گفتم من خوشم نمیام ۱۰۰تا مانتو داشته باشم و هی بگم این رو ۷سال پیش خریدم سال به سال بایدلباسهام عوض بشن برای روحیم 

من لباسهام همه شیک و نو هستن و جنس خوب میگیرم ولی مثلا بیرونی هام دوتااز هرچی دارم مثلایه تیپ اسپرت ...

کارتون خیلی درسته . منم مثل شما هم فکر میکنم و هم عمل میکنم . 

و هیچ وقت هم پشیمون نیستم از روش خودم که واقعا باهاش راحتم .

عزیزم شاید حق با شما باشه چون من فعال نیستم و پیام کم میدم و شاید همین جواب دادن به پیا م هایی مثل ...

خوب ببین قبلا گزارش ها بیشتر بود بله قبول دارم چون اعضای ثابت پاکسازی خونشون انجام دادن مگر یه بانوی مینیمال ویه خونه چقدر خروجی داره خوب تموم میشه دیگه

شادی صدام کنید
خوب ببین قبلا گزارش ها بیشتر بود بله قبول دارم چون اعضای ثابت پاکسازی خونشون انجام دادن مگر یه بانوی ...

طبیعیه که گزارش های مفصل خروجی موکول میشه به ایام خانه تکانی وتغییر فصل وخریدهای سال نو

ضمن اینکه دوستان وبتده همچنان گزارش خروجی داریم

مگر اینکه افراد جدید پراترژی با یه خونه پر از وسیله بیان و هر روز گزارش خروجی بدن.

شادی صدام کنید
من لباسهام همه شیک و نو هستن و جنس خوب میگیرم ولی مثلا بیرونی هام دوتااز هرچی دارم مثلایه تیپ اسپرت ...

شما شاید شش ماه تکراری بپوشی اما لباس قدیمی نمیپوشی بنده هم همین هستم 

اگر تکرار شد قبل از اینکه بخوابید توضیحات اضافه بدید خدمتشون بفرمایید من لباسی میخرم که اونی که ماهی یکی می‌خره باید حداقل شش ماه هیچی نخره بتونه یه شال منو بخره 

خوب میخرم اما کم میخرم کمدم رو پر از بیهوده ها نمیکنم

ققنوس
عزیزم شاید حق با شما باشه چون من فعال نیستم و پیام کم میدم و شاید همین جواب دادن به پیا م هایی مثل ...

اینجا اختصاصی کسی نیست و خوشحال میشم عضو جدید و فعال داشته باشیم و شما هم خاموش نباشید و مشارکت کنید 

داریم از سبک گزارشی عبور میکنیم چون باید صبر کنیم عمر لوازم تموم بشه یا وسیله ای از بین بره و شکسته بشه تا گزارشی بنویسیم 

همه مینیمالیست شدیم و صحبت ها داره شخصی تر میشه . میریم سمت سلیقه ها ،علایق و برنامه ها 

شما اگر ایده ای دارید بفرمایید شاید تلاطمی ایجاد شد 

ققنوس
اینجا اختصاصی کسی نیست و خوشحال میشم عضو جدید و فعال داشته باشیم و شما هم خاموش نباشید و مشارکت کنید ...

عزیزم من خیلی دوست دارم پیام بدم ولی راستش چون شاغلم از یه طرف سه تا بچه کوچیک دارم دیر به دیر میام سر میزنم کلی هر وقت هم میام معمولا پیامی میدم ولی واقعا اینجا رو دوست دارم و خیلی استفاده میکنم . 

چشم ان شاء الله سعی میکنم بیشتر مشارکت داشته باشم .

شبتــــــون بخیر❤

خب ببینید شما چون کم میایی روال تاپیک ودردست ندارید 

این تاپیک حداقل 2500صفحه که خیلی بیشترراجبع سبک مینیمالیستی صحبت شده وگزارش خروجی ها داده شده 

انقدزیاده رتحت میتونیداستفاده کنید 

بعدهم اینجا راجبع هرچی صحبت میشه حتما مشورت واستقبال میشه 

واینکه مااکثرا دیگه خروجی های کلان وداشتیم والان یکسری خردوریز یادرمواردی درشت هم که باشه گزارش میدیم 

وباگزارش روزمره هزاران ایده میشه برای من وهرکسی 

و..... 

اینکه گلم من خودم یک زمانی انقدبدحال بودم ازنظرروحی دلی 

فقط ازخدامیخواستم یک جاباشه انقدقشنگ دورهم جمع باشن از خانه داری ومینیمالیستی کنارهم بگن تابرای من یک سوی انگیزه بشه وبتونم تکیه کنم بهشون وبایستم 

وهـــــزاران بارشکر خــــــدای مهربون❤

برای من شدانگیزه وامیددربدترین روزهای زندگیم خوندم و ایستادم وجان گرفتم 

الانم یکی از رسالت هام توی زندگی دادن حس وحال خوب هستش هرجاکه پابذارم باجــــان ودل ❤

شبتــــــون بخیر❤خب ببینید شما چون کم میایی روال تاپیک ودردست ندارید این تاپیک حداقل 2500صفحه که خیل ...

ای جانم خدا شما و همه دوستان گل مسنیمالیست رو حفظ کنه .‌

خیلی هم عالی . 

2810