2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734526 بازدید | 44643 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جسارتا خودتون گیاهخوارین یا همسرتون؟ البته اگر دوست نداشتین جواب ندین 🌸

خواهش میکنم ،همسرم نیمه گیاه خوار هستن، و خیلی غذاهایی که من دوست ندارم ایشون دوست دارند،مدل تغذیشون کاملا متفاوته

خب همونم خوبه بچه سیرمیشه یا میخوابه بازیاسیره بازی میکنه میرسی به یک کاری ولی عزیزم برای بیدارشدنش ...

نه خداروشکر میخوابه، بیدارباشه نمیزاره کاری کنم.روتین اجباری پیداکردیم خداروشکر پسر بزرگم شیفتش دایم صبحه

لطفالایک نکنین. 

یه مانتو یه شال ویه شلوار دخترم نو نو

که مدتها بود از هیچ کدوم استفاده نمی کردم گذاشتم کنار سطل

مانتو استایل ام نبود 

شال لیز بود

شلوار ایستایی خوبی نداشت

شادی صدام کنید
بقول یکی از دوستان آدم کیف میکنه پستاتونو میخونه...دوس دارم با عشق ب کاراتون میرسین برعکس من ک هرکار ...

عـــــزیزدلم محبت داری نگاه قشنگه 😍

خداکنه بتونم انگیـــــزه ای باشم برای حتی یک نفر 

ولی باعشق هم میام اینجـــــا براتون مینویسم بخدا

چون خیلی دوستـــــون دارم ❤

ولی خودتوسرزنش نکن عزیزم حتما حالت خوب نیست یاخسته ای که نمیتونی مرتب به کارات برسی من یک دورانی مث خودت بودم خیلی تلاش کردم تا تونستم پابشم 

شروعشم ازهمینجا شدحدود 2ساله که بهترم 

به خدا پناه ببر به خدا پناه ببرعزیزدلم ازش بخواه برات یک برنامه مرتب بچینه

به خودت برس 

ویتامین بخور 

ورزش کن 

پیاده روی کن 

پاکدست گوش کن 

خواهش میکنم ،همسرم نیمه گیاه خوار هستن، و خیلی غذاهایی که من دوست ندارم ایشون دوست دارند،مدل تغذیشون ...

کم کم مزاجتون شبیه هم میشه عزیزم نگران نباش. حالا یا شما به مدل غذاهای ایشون علاقه مند میشین یا ایشون به غذاهای مورد علاقه شما 🙃 میتونین غذاهای جدید هم امتحان کنین. کانال تلگرامی ashpazivegan هم دستورغذای گیاهی  داره اگر دوس داشتین سر بزنین 💚

میترسم پشیمون بشم واقعا دارم اذیت میشم. چیز خاصی هم نیست کلا یک کارتونه ولی عجیب رو مخمه

دوست عزیز ، یه مدت بذارید توی انباری ، هم دور ننداختین که دلتون بسوزه هم جلوی چشمتون نیست ، بعدش راحت میریزین دور 

من این کارو کردم

میترسم پشیمون بشم واقعا دارم اذیت میشم. چیز خاصی هم نیست کلا یک کارتونه ولی عجیب رو مخمه

اون مدتی که انباری بود ، دیدم هیچ چیزی از زندگیم کم نشد و هیچ آسمونی به زمین نیومد گفتم پس چرا نگه دارم 

2810