2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734932 بازدید | 44643 پست
ببین گلم گاهی که نمیدونیم چی بخوریم لااقل میدونیم چی نباید بخوریم اونها رو جایی یادداشت کن یا کلا از ...

خیلی عالی ,ممنونم 

منم تقریبا این چیزا تو خریدم نیست ،دلیل حذف سویا چیه ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر برات مقدور هست بعضی غذاها رو بصورت نیمه آماده نگهداری کنمثلا من کوفته و دلمه نیمه آماده دارم ،رو ...

متشکرم این ایده ها خوبن، من باید یه فکر اساسی برای تغذیه زندگیم بکنم ،از بی برنامگی خارج بشم 

باید ذایقه غذایی ات بشناسیمثلا سبزی قرمه وپیاز داغ داشته باشیلوبیا سبز پخته یا نیمه ابپزبادمجان کباب ...

شادی جان ،من خودمم گیجم به خدا، من زمانی که تنها بودم خیلی کم آشپزی میکردم ،معمولا نهار بیرون بودم و شام هم معمولا نمی‌خوردم ، الانم با همسرم عموما نهار بیرون می خوریم و. شام هم خیلی کم پیش میاد که چیزی بخوریم ،من خودم حس میکنم باید آشپزی کنم چون حقیقتا چند باری شنیدم از همسرم که ایشون دوست دارند خودم غذا بپزم ، اینکه میگین  سبزی و پیاز و ...آماده داشته باشم خوبه، حس میکنم سررشته زندگی زناشویی رو هنوز تو دست نگرفتم و این خیلی بده واسه من 

میشه یه چیزایی رو نیمه آماده کرد و فیریز کرد مثل مواد ماکارونی یا لوبیاپلو و کباب تابه ای. غذای محبو ...

ممنونم ،بله فکر میکنم باید برنامه غذایی بنویسم و درست می فرمایید نیمه آماده بودن غذاها خیلی کمک کننده اس

شادی جان ،من خودمم گیجم به خدا، من زمانی که تنها بودم خیلی کم آشپزی میکردم ،معمولا نهار بیرون بودم و ...

سلام. راهی جان من کلا خانه دارم ولی باز هم گیج میشم نمیدونم چی درست کنم.همیشه یه غذای راحت یا غذایی که درست کردنش زمان زیادی نخواد تو ذهنت داشته باش،بعد موادش رو بذار دم دست وقتی از بیرون میای سریع دست ب کار شو.

شما چون شاغلین شاید غذا درست کردن براتون راحت نباشه البته باز تایمی که برمیگردین ب خونه خیلی مهمه.

من یه زمانی شاغل بودم ساعت ۶ غروب میرسیدم خونه واقعا ن انرژی داشتم نه زمان کافی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام. راهی جان من کلا خانه دارم ولی باز هم گیج میشم نمیدونم چی درست کنم.همیشه یه غذای راحت یا غذایی ...

عزیزم ،آره چون شاغلم سخت تره ،من قبل ازدواجم به همه کارام می‌رسیدم ،الان نمی رسم ،خیلی از غذاهایی که خودم می‌خوردم ،همسرم نمی‌خورند ،ذایقه غذاییمون کاملا متفاوته، با مشکلات عجیب غریبی دست پنجه نرم میکنم ،یکی گرمایی یکی سرمایی، یکی گوشت خوار ،یکی گیاه خوار، یه ماه اول از خواسته های خودمون کوتاه میومدیم ولی الان ،متعادل کردن زندگی سخته برام، زمان باید بدم به خودم 

من هیچ وقت فکر نمی کردم زندگی متاهلی اینهمه پیچیدگی داشته باشه‌

راهی جان این پیچیدگی ها اوایل ازدواج کاملا طبیعیه. انشالله خیلی زود همه چیتون با هم هماهنگ میشه

برا اشپزی هم حتما با توجه به پیشنهاد های دوستان یه سری چیزارو آماده تو فریزر داشته باش. مخصوصا حبوبات و... که خیلی کار راه انداز هستن

خیلی عالی ,ممنونم منم تقریبا این چیزا تو خریدم نیست ،دلیل حذف سویا چیه ؟!

سویا اگزالات زیادی داره و باعث سنگ کلیه از نوع سنگهای اگزالات میشه

فراموشی میاره

طبعش سرده 

نفخش زیاده

مصرف زیادش باعث سرطان سینه و کیست های رحم میشه 

همینقدر میدونم گلم 

❌لایک❌
من سرما خوردم سرفه سرفه البته یه ماهه درگیرشم شدتش بیشتر شده دخترمم سرفه میزنه بدجور عفونت زنانه هم ...

دمنوش عناب برای سرفه خوبه 

دمنوش آویشن هم برای هر نوع عفونت بدن 

عرق سه گیاه هم برای عفونت مثانه و مجاری ادراری عالیه 

❌لایک❌
دمنوش عناب برای سرفه خوبه دمنوش آویشن هم برای هر نوع عفونت بدن عرق سه گیاه هم برای عفونت مثانه و مجا ...

اویشن و عناب دارم مصرف میکنم گلی جون ولی عرق سه گیاه باید بپرسم عطاری اونم امتحان کنم  ممنون عزیزم ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
2810