2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734949 بازدید | 44643 پست
اره چقد خندم گرفت کلی لباس چیزمیز میخرم براش انگار نه انگار ولی با دیدن جورابا ذوق کرده بود بچم جورا ...

من ملی تیشرت لباس شلوار میخرم بخدا توشون یه جفت جوراب باشه همونو میبینه ذوغغغ میکنه 🤣🤣🤣یه مدت یاد گرفته بود جوراب‌های من میپوشید کلا دنبال جورابه

سلام بچه هامن یک سری وسایل دارم که مربوط به نوجوانیمه. مثلا یه سری مجله که اون موقع خیلی دوستشون داش ...

عزیزم خودت داری میگی با دیدنشون یاد خاطرات تلخ میفتی پس اصلا لزومی نداره نگهشون داری. اراده کن برو همین الان بریزشون دور و خودتو راحت کن. مرگ یه بار شیون یه بار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی تایمی دارم سر اون تایم میرم وسایل اضافیم و یا دور میریزم یا میبخشم

لباس ها و کمد ها هر 6 ماه یکبار اضافات دور ریخته میشه

کاغذ و وسایل آرایشی یا آشپزخونه ام معمولا یک یا دوبار در سال

اینستاگرام هر 3 ماه پیج هایی ک دیگه نمیخوام و آنفالو میکنم سیوهایی ک لازمم نیست و پاک میکنم

گالریم هر 4 ماه عکسایی ک بدرد نخورن و پاک میکنم و مجدد پوشه بندیم و مرتب میکنم

واتساپ تلگرامم هر ماه کانالای اضافی و چتای اضافی رو پاک میکنم

مسیج هامم هر دوهفته بدردنخورها رو پاک میکنم و مخاطبینمم هر 4 ماه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
عزیزم خودت داری میگی با دیدنشون یاد خاطرات تلخ میفتی پس اصلا لزومی نداره نگهشون داری. اراده کن برو ه ...

میترسم پشیمون بشم واقعا دارم اذیت میشم. چیز خاصی هم نیست کلا یک کارتونه ولی عجیب رو مخمه         

سلام بچه هامن یک سری وسایل دارم که مربوط به نوجوانیمه. مثلا یه سری مجله که اون موقع خیلی دوستشون داش ...

منم چند تا جعبه اینجوری داشتم. فقط با خودم حملشون میکردم... هفتگی میرفتم سراغشون . میگفتم امروز فقط یه دونه میندازم بره... یه دونه میشد چندتا 😄... 

بی صبرانه منتظر هفته بعد بودم...

از اون همه جعبه چیزی نمونده... زمانبر هست ولی بعد از مدتی میبینی که نبودشون مهم نبوده... 

سلام ب همه عزیزان.قبلا گفته بودم ک ظاهر خونم خیلی مرتبو خلوته.دیروز دوستام خونمون اومده بودنو بیشترشون خییلی تمیزو مرتب هستن ولی خب خونشون در عین تمیزی دکوری زیاده و شلوغ.دوتا از دوستام بم گفتن چقد خونت خلوته و ارامش داره...میکفتن هروق دلمون گرف میایم خونت دلمون وا شه

خب مث اینکه میام خروجی اینجا گذارش میدم خیره برام😁

پسرم امروز از مدرسه اومد گفت خانوم معلم بهمون گفته هر کی میتونه گلدون بیاره بزاریم داخل پنجره کلاس کلاسمون قشنگتر بشه از اونجایی عاشق گل گیاه هستم کلی گدون دارم یه گلدون ناز کوچولو گذاشتم فردا ببره کلاس هم اینجوری تعداد گلدونایی من کم میشه هم پسرم خیلی خوشحال شد کلاسشونم زیبا میشه ..

خب از اونجایی که میدونم خانوم معلمشم عاشق گل گیاه هست تصمیم گرفتم برای روز معلم هم یه گلدون گل طبیعی براشون بفرستم 🤩

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

ومن مدتی بود میخــــــواستم مطبخم روی شستشوی اساسی کنم  فرصت وحوصله اش برام نبود 

تاامـــــروز که ساعت ۲/۳۰تصمیم گرفتم برم سراغش 

دوسالی هستش که بسیارخلوتش کردم 

تراسم شده ی مطبخ کوچولو 

ی میز که ی گاز دو ۲شعله 

ی سینک 

ی دونه سبدسیب زمینی پیاز که گذاشتم برای ی کیسه وظرف اسپند واینا سیب زمینی پیازتوش نمیزارم 

ی شیلنگ که وصله دائم هرروزشسته میشه مطبخ

حسابی ازاون بالا شستمش تمام چربی ها روسیاهی ها

گاز سینک دیوارها همگی اعلاشویی شد 

کامل تا بالا شیشه هست ودوتا پنجره داره 

حدود۲/۵ساعت طول کشید 

وبسیار بسیارحس خوب بهم دادباربزرگی از دوشم برداشته شد الهــــــــی شکر😍😍😍

اینجا آخرین جایی بود که ازشهریــــور که شروع به خونه تکونی کردم بهش دست نزده بودم واعلاشویی نشده بود

بشدت دلم میخواد به نوبت پیش برم وواقعا برای عید خونه تکونی نداشته باشم 

وفقط باشه ی سری تغییردکوروخریدی چیزی 

اینجا یادگرفتم که هرسال حتما ی مبلغی درنظربگیرم برای داشتن کمکی 

من همسرم دست کمک نداره 

ومن تاحالا همش تک وتنها رسیدم به همه چیز

ولی واقعا یک چیزای از توانم خارجه ونیاز به کمکی دارم 

مثال 

برای جابجایی سرویس خواب ودرآوردن موکت اتاق خواب ها

تمیزکردن دروپنجره ها ودیوارها لوسترها درزهای سرامیک ها 

من خودم تمیزمیکنم مدام ولی ی جاهایی نیاز هستش دست کمک باشه 

فرستادن فرش ها وپتوها برای شستن 

کمک برای پهن کردن 

واینکه شهرغریب هستم ونمیشناسم فرد موردنظررو تصمیم گرفتم ازالان دنبال ی فردخوب باشم 

2810