2777
2789
عنوان

دیگه حالم از خودمم بهم میخوره

135 بازدید | 13 پست

تف تو این زندگی .این چ وعضشه آخه .حسرت ب دل ی تفریح .حسرت ب دل ی سفر .حسرت ب دل ی غذای درست و حسابی .حسرت ب دلم مونده ی روتین پوستی داشته باشم صورتم پره جوشه نمیتونم ی کرم بگیرم 

کاش فردا صبح از خواب بیدار نشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دغدغه های افراد متفاوته... بعضی‌ها اینقدر گرفتاری دارن که دغدغه های شما براشون جوکه

میدونم ولی من الان جوونم نه بیست سال دیگه .الان دلم گردش و تفریح میخواد نه ک یکسره بشینم پای بدبختیام گریه کنم

میدونم ولی من الان جوونم نه بیست سال دیگه .الان دلم گردش و تفریح میخواد نه ک یکسره بشینم پای بدبختیا ...

یعنی با تفریح و گردش همه چی حل میشه 

مثلا الان رفتی تفریح بعدش چی؟ نمیشه که کل سال رو تفریح کنی 

یعنی با تفریح و گردش همه چی حل میشه مثلا الان رفتی تفریح بعدش چی؟ نمیشه که کل سال رو تفریح کنی

قشنگ معلومه درک نمیکنی .ما کل سال رو خونه ایم .ماهی یکدفعه هم بشه بریم من دو رکعت نماز شکر باید بخونم