2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734956 بازدید | 44643 پست
عزیزم تبریک میگم 😍همین فرمون پیش برو اوایل کاری نمیکنی ولی خودتومجبورکن 10دقیقه یک کارانجام بدی بعد ...

مشکل من بیدارشدنس😁حالا امروز بیدارشدم ولی بچم بیدارمیشه شیرمیخوره🫤وقتیم شیرمیخوره خب نمیتونم کاری انجام بدم

لطفالایک نکنین. 
مشکل من بیدارشدنس😁حالا امروز بیدارشدم ولی بچم بیدارمیشه شیرمیخوره🫤وقتیم شیرمیخوره خب نمیتونم کاری ...

خب همونم خوبه بچه سیرمیشه یا میخوابه باز

یاسیره بازی میکنه میرسی به یک کاری 

ولی عزیزم برای بیدارشدنش خیلی باید روی خودت کارکنی تا بتونی به صورت روتین پیش بری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکـــــــربرای این سحرخیزی نعمت وبرکت واردزندگیم شده😍❤صبح زودبیدارشدم ظـــــرفام وشستم سینک وب ...

بقول یکی از دوستان آدم کیف میکنه پستاتونو میخونه...دوس دارم با عشق ب کاراتون میرسین برعکس من ک هرکار خونه رو ب زورو غر میرسم😞😞

خروجی امروز یک سوهان ناخن که کند شده بود یک جفت کفش همسر که پاره شده بود..چند تا ورودی هم داشتم.یک دست کت و دامن برای مراسم عروسی دختر خالم و یک جفت جوراب و بلوز برای بچه ها.

با یه دستمال با رطوبت خیلی خیلی کم. سریع با دستمال بعدی خشک خشک میکنم. هیچ گونه مواد تمیزکننده بهش ن ...

آها منم قبلا با دستمال مرطوب پاک میکردم بعد یادم افتاد اون آقایی که اومد تلویزیون رو نصب کرد میگفت دستمال خیس نکشید روش برا همون موندم چیکار کنم

نهال🌱

آها منم قبلا با دستمال مرطوب پاک میکردم بعد یادم افتاد اون آقایی که اومد تلویزیون رو نصب کرد میگفت د ...

اسپری مخصوص دارن از اونا بگیرید مستقیم به صفحه نزنید به دستمال اسپری کنید و به تلوزیون بکشید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آها منم قبلا با دستمال مرطوب پاک میکردم بعد یادم افتاد اون آقایی که اومد تلویزیون رو نصب کرد میگفت د ...

خیس نیست... میگم در حد چند قطره ... ماشالله این همه سال داریمش و حتی پیکسل سوخته هم نداره. فقط وقتی سرد هست تمیز میکنم و تا چندساعت روشن نمیکنیم

کجا ها دارن؟

جاهایی که لوازم صوتی و تصویری میفروشن 

ما دوبار تلوزیون خریدیم هر دوبار از همون فروشگاه پک اسپری رو هم خریدیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810