2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734978 بازدید | 44643 پست
انقدر دوس دارم برام مقدور بود تمام ادویه ها وحبوبات وخلاصه ه. چیز مربوط به آشپزخونه بریزم وسط آشپزخو ...

وقتایی بچه میخوابه نیم ساعت در روز وقت بزار اینطوری همجا خونه تمیزه و خودتونم حس خوبی داری منتظر گزارشاتت هستیم عزیزم ❤️

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

ادویه های من تو کمد زیر گازم هست

کمد زیر ظرفشوییم برای سطل آشغال و شوینده هامه 

یه سینی کوچیک هم گذاشتم و یه نایلون توشه که برای آشغالهای تر هست و به درد کسی که مرغ و جوجه داره میخوره  

هرشب میذارم بیرون 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمد زیر سینک منم قبلا جای شوینده هابود که با وجود اینکه در کابینت با بند بستم باز جهت اطمبنان شوینده ها انتقال دادم به یه طبقه تو حموم

در حال حاضر سینی ها وسبدها ولگن ها زیر سینک اون انتهای سینک خالیه

شادی صدام کنید

آخی قشنگ مشخصه جنوب هستید   منم ۸ سال کیش زندگی کردم اونجا هم رطوبتش وحشتناکه برای نگهداری برنج از بطری نوشابه استفاده میکردیم . یه پیشنهاد براتون دارم اگر واقعا کابینتهاتون کمه و نیاز به فضا دارید همین بطری ها رو میتونید زیر کابینتها یعنی روی سرامیک کف آشپزخونه بچینید .  .من برنجهامو اونجا نگهداری میکردم چون هم خنک‌تر بود و امکان حشره زدنش کمتر بود هم واقعا با کمبود کابینت هیچ کار دیگه ای نمی تونستم بکنم .  

پیشنهاد خوبیه راف حتما میگیرم متاسفانه کابینتا دیگم جا نداره برای ادویه دارو گیاهی این چیزا مجورم هم ...

کامنت قبلیم برای شما بود ولی انگار ریپلای نخورده . چون فقط تصویر بود کامنتتون. 

منم کابینت لوازم تحریر و کاردستی نیاز به یه دسته بندی و نظمی دارن که فعلا جام کمه . باید صبر کنم حداقل دخترمو از پوشک بگیرم و یه طبقه از کمد جا باز بشه تا لوازم تحریر رو جایگزین کنم . 

اتاق خودمون مرتبه به جز لوازم خیاطی.  

کلا این خرده ریزها بیشتر نیاز به رسیدگی دارن . 

برای سبزی خشک ها و خشکبار یه سری بانکه طلقی  سفارش دادم . بر خلاف میل خودم پلاستیکی هستن چون سبک و نشکن بودنشون با وجود بچه کوچیک برام مهم بود . ان شاالله رسید دستم و چیدمان کردم عکسشو میزارم . 

کشوهای لباس بچه ها هم گذاشتم فصل سرما تموم بشه تا باز یه سری خروجی جدا کنم . 

پیشنهاد خوبیه راف حتما میگیرم متاسفانه کابینتا دیگم جا نداره برای ادویه دارو گیاهی این چیزا مجورم هم ...

معلومه خانم مرتب و تمیزی هستی عزیزم از بابت سوسک نگفتم کلی گفتم جسارت نکردم گلم 💚 

اره راف برای اینجور وقتا خیلی کمک میکنه. هرچند شاید با مینیمالیستی درتضاد باشه اضافه کردن وسایل

به نظرم اول باید پاکسازی کنیم

بعد درصورت امکان جا به جایی و اگر راهی نبود اضافه کردن ارگانایزر و چیزهایی ازین قبیل که برای راحتیمونه 

آخی قشنگ مشخصه جنوب هستید منم ۸ سال کیش زندگی کردم اونجا هم رطوبتش وحشتناکه برای نگهداری برنج از ب ...

فکر خوبیه متاسفانه برنج خیلی خریدم امسال شصت کیلو حشره زد افتاب پهن کردم الان له میشه دیر متوجه شدم نابود شدن برنجام ریختم جلو مرغ خروسا همسایه

الوعده وفا

من اومدم خونه همون لحطه لوازم بیرون مرتب چیدم سرجاش

بعد رفتم پنتری دوتا ظرف از جای دیگه خالی کردم ظرفهای حبوبات یه شکل کردم بازم باید خالی کنم

حبوبات من لوبیا سفید وقرمز وچیتی وکشاورزی

نخود وعدس ولپه است ولی تو دوتا طرف جا می گیره

یه شیشه گلپر مال سالهای پیش از تصور اینکه ممکنه کرم کوچیکی توش باشه ورنگ اش کرم باشه نبینم دور ریختم

یه شیشه عرق رازیانه از زایمانم دور ریختم

قالب هام مرتب کردم کف اش جارو زدم

بگما اعلاشویی نکردم فقط تمیز ومرتب

شادی صدام کنید
فکر خوبیه متاسفانه برنج خیلی خریدم امسال شصت کیلو حشره زد افتاب پهن کردم الان له میشه دیر متوجه شدم ...

من از دوستان اینجا یاد گرفتم برنج چند کیلو چند کیلو می دارم تو فریزر خارج که می کنم دیگه حشره نمی زنه

شادی صدام کنید
برای تقویت چشمهاتون و اگه چشماتون تار میبینه شبها قبل خواب از سرمه سنگ یا سرمه اثمد استفاده کنید عال ...

سلام ازکجا اصلش رو بگیریم عزیزم ؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
معلومه خانم مرتب و تمیزی هستی عزیزم از بابت سوسک نگفتم کلی گفتم جسارت نکردم گلم 💚 اره راف برای اینج ...

❤️ متاسفانه کابینت مطبخ کمه جایی ندارم اشپزخونه اصلیم خیلی کابینت داره ظرف خیلی دارم پره و اشپزی هم اونجا اصلا انجام نمیدم مجبور همینجا نگهداریشون کنم راف میخرم چون گاهی میرم خرید شلوغ تر میشه الان اخرا خریدمه معمولا سه تا رب میخرم سه تا روغن  و ..راف قبلا یادم بود نمیدونم از ذهنم پریده بود شما گفتین یادم اومد تشکر ❤️

من از دوستان اینجا یاد گرفتم برنج چند کیلو چند کیلو می دارم تو فریزر خارج که می کنم دیگه حشره نمی زن ...

اخه فریزرم کوچیکه بطری برام فکر خوبیه تجربه شد یا کمتر بخرم یا خریدم به پیشنهاد دوستمون داخل بطری بریزم بزارم روی سرامیک زیر کابینت سرامیک سردتره حشره نمیزنه

2810