2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته بنظرتون

59 بازدید | 9 پست

روز ۱۴ و ۱۵ سیکل بیبی چک زدم

اقدامم روز ۸ و ۱۱ بود.

روز ۱۴ بعد چند ساعت هاله انداخت ولی روز ۱۵ نهایت ۵ دقیقه بعد هاله انداخت اما خیلی کم رنگه تو عکس معلوم نیست فقط خودم میتونم ببینم.

بنظرتون باردارم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور همین ماه اقدام کردی بعد انتظار داری بی بی چکت مثبت بشه؟؟؟

همینجا یسریا نوشته بودن ۳روز بعد اقدام یا ۵ روز بعد بیبی چک جواب میده.

منم فکر میکردم ۱۰۰٪ منفی نشون میده فقط برای امتحان تست کردم بعد دیدم هاله انداخت روز ۱۵ هم زودتر هاله انداخت تعجب کردم.

چون بچه اولم روز بعد موعدم زدم که نشون داد.زودتر نزده بودم

همینجا یسریا نوشته بودن ۳روز بعد اقدام یا ۵ روز بعد بیبی چک جواب میده.منم فکر میکردم ۱۰۰٪ منفی نشون ...

نمیدونم چی بگم والا..اگرهم مثبت باشه به نظرم کاذب چون سطح هورمون تواون تاریخ بیشتر

فدایت...اما نشاءالله که سروقتش میزنی ومثبت میشه

مرررسی عزیزم

ولی واقعا خیلی دو دلم اصلا نمیدونم میخوام یا نه

برای همین استرس دارم میخوام زودتر بفهمم🥲بچم خیلی کوچیکه هنوز ۱سالش نشده

مرررسی عزیزمولی واقعا خیلی دو دلم اصلا نمیدونم میخوام یا نهبرای همین استرس دارم میخوام زودتر بفهمم🥲 ...

اخییی الهی اشکال نداره دیگه اگرهم بود خواست خدابوده درسته طخته اما خودتو تقویت کن میگذره وباعم بزرگ میشن