2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735013 بازدید | 44643 پست
فکر خوبیه متاسفانه برنج خیلی خریدم امسال شصت کیلو حشره زد افتاب پهن کردم الان له میشه دیر متوجه شدم ...

اخی برنج رو باید تو سایه پهن کنی..

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

فکر خوبیه متاسفانه برنج خیلی خریدم امسال شصت کیلو حشره زد افتاب پهن کردم الان له میشه دیر متوجه شدم ...

اوه خیلی زیاد خریدی من که نهایت دو تا کیسه ۱۰ کیلویی میگیرم . اکثرا هم فقط یه کیسه میگیریم. 

حالا بطری نوشابه که داری  فکر خوبیه .توی هر بطری دو سه تا برگ بو هم بنداز و بزار زیر کابینت . خیلی چیزا میگن مثلا سیر . میخک دارچین نعنا نمک . ولی من با برگ بو راحت‌تر بودم و حشره هم نزدن . 

هر وقت هم حشره زدن آفتاب پهن نکن . چون مرده هاشونم می مونن توی برنج . باید الک کنی بعدم برگ بو بزاری توشون. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس زیاد دارم که نپوشیدم یا نمیپوشمکاغد اضافی زیاد دارم و از این رو شلختم😬

اگه از این سبک خوشت میاد و دوست داری منظم بشی با ما همراه شو ❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اخه فریزرم کوچیکه بطری برام فکر خوبیه تجربه شد یا کمتر بخرم یا خریدم به پیشنهاد دوستمون داخل بطری بر ...

نه من دو سه روز می ذارم تو فریر. می مونه بعد خارج می کنم نه ابنکه همیشه تو فریزر بمونه

قرص ویتامین سی از سرماخوردگی قبلی به مرور استفاده کردم تا الان تموم شد گذاشتم خروجی

تابناک جان به من لطف داری غالب رنگ خونه ام روشن وخلوت با رنگ تیره دلم می گیره

ولی در مورد برق زدن اینجوری بگم که به گرد پای عمه های همسرم نمی رسم دقیقا مثل زن عموی همسرم هستن

شادی صدام کنید

دو سه شب رفته بودیم خونه عمه همسرم پر واضح بچه کوچیک ندارن در حال حاضر نوه هم ندارن خونه برق می زد از تمیزی برق ها بگو یه لک 

یخچال شون رو به پذیرایی باز میشه باز کردن که میوه بیارن درب یخچال فقط سه تا بطری بود سفیدی یخچال تو چشم می زد تو دلم گفتم جتی بچه ها خالی فقط یه کم یه دره دکوری هاشون وگل های حیاط شون زیاده

اینجوری نمیشه بچه ها من برم درب کابینت های زیر سینک بسابم 😅

شادی صدام کنید
اوه خیلی زیاد خریدی من که نهایت دو تا کیسه ۱۰ کیلویی میگیرم . اکثرا هم فقط یه کیسه میگیریم. حالا بطر ...

تازه ۹۰ کیلو بود ۳۰ تمام شده بود ۶۰ کیلو خراب 😅 فکرش کن من همسر برنج میخوریم بچها اصلا دوستندارن برنج 

من تو خرید خیلی زیاده روی میکنم دارم خیلی رو خودم کار میکنم کم بخرم این دفعه نهایت ۳۰ بخرم از همچی باید بالای سه تا تو خونه باشه و گرنه استرس میگیرم الان کمش میکنم دونه دونه مثلا دوتا میخرم تا عادت کنم بابا تمام بشه میخرم قرار نیس قحطی بیاد 🤕

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
تازه ۹۰ کیلو بود ۳۰ تمام شده بود ۶۰ کیلو خراب 😅 فکرش کن من همسر برنج میخوریم بچها اصلا دوستندارن بر ...

واقعا... من میگم کم بخریم همیشه که تازه باشه. 

برنج اگر مهمان داشته باشیم یا ایام عید نهایت ده کیلو... ولی هربار تمام شد در حد پنج کیلو ...

در مورد مواد خوراکی دیگه هم همینطور... انبار داری زیاد دوست ندارم.

فقط میوه و سبزیجات باید زیاد داشته باشیم 😁تا لذت ببرم 

واقعا... من میگم کم بخریم همیشه که تازه باشه. برنج اگر مهمان داشته باشیم یا ایام عید نهایت ده کیلو.. ...

کارشما خیلی خوبه این انبار کردن اصلا با سبک مینیمال نمیخونه باید درستش کنم .. معمولا بعضی چیزا خراب میشه تاریخش میگذره تازه خریدن برای خیلی بهتره

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

من امشب مبلها رو کشیدم کنار 

زیرش رو جارو کشیدم 

پشتی و تشکهاشو برداشتم یه جاروکشیدم

یه مبل رو جابه جاکردم و جا رو برای بخاری باز کردم 

یه فلش بچه ها پیدا شد از لابه لای تشکهای مبل

بخاری و لوله ش رو هم شستم و آماده کردم برای نصب(البته هنوز هوا خوبه فقط گفتم آماده باشه یهو غافلگیر نشیم) 

دوتا تکه اسباب بازی شکسته رفت خروجی

مامانم در یه حرکت خارق العاده زنگ زده بیا کمکم یخورده خونه رو تمیز کنیم 

تمیز کردن از لحاظ او یعنی پاکسازی و خلوت کردن 

و من 😇😇😇

دلم خروجی های تپل میخواست😁

❌لایک❌
2810