2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735033 بازدید | 44645 پست
خونتون قبل ازاینکه شماشروع کنی به خروجی دادن درچه وضعی بوده😄همیشه پستای خروجیهات بلندبالا وپرملاته

خداروشکر دیگه از اون وضعیت درومده  الان به سختی خروجی پیدا میکنم و جمع میکنم یکجا گزارش میدم😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دوستای گلم من همیشه وسایل سفره رو قبل از ورود مهمان آماده میکنم، همینطور وسایل سرو چای و میوه

غذا رو یه مدل درست میکنم معمولا مگر اینکه بدونم مهمون هام بچه بدغذا دارن که درکنار غذا سالاد ماکارونی یا اسنک یا ساندویچ مرغ درست میکنم. در کنار سالاد یا بورانی ، مخلفات سفره که توی یخچال دارم داخل یه ظرف اردوخوری میچینم وسط سفره قرار میدم مثل زیتون و ترشی و ...

کلا برام خیلی مهمه میزبان از قبل وقت بذاره و همه وسایل رو آماده و مرتب برای پذیرایی گذاشته باشه و مردم توی آشپزخونه و کابینت ها نباشه

به نظرم هم احترام به خودمونه  هم مهمان 

جمله ای قبلا خوندم که گفته بود همیشه سعی کنید پیش مهمان میزبان باشید نه خدمتکار🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من همیشه وسایل سفره رو قبل از ورود مهمان آماده میکنم، همینطور وسایل سرو چای و میوهغذا رو ...

بشدت موافقم وخودم کاملا همینم واینکه چن تا خانوم هستن ازفامیل ما نمیدونم مریضن یاچی یکسرتواشپزخونه هستن حتی برای مهمان هایی که خودشون دعوت میکنن باهمه همینن مثال باخواهرشون میرن اشپزخونه ونمیبینیشون تا لحظات اخرکه میخوای بیایی یکم میان پیشت کم من که نمیرم حقیقت منزلشون دیگه وبسیارگله مندهستن 

یکی دوبارسرپایی برای احوالپرسی رفتم مثال چندماه یایکسال ی بار تااومده اسباب پذیرایی بیاره تو دلم گفتم اصلا یا زودپاشدم که گفتم شما بری اشپزخونه خدامیدونه کی بیایی

زودبرگشتم ونخواستم که پذیرایی کنه

اون جمله آخر چقد چسبیدبهم

نوع پذیراییتون هم کاملا باب میلم هستش قبلا خیلی تجملات داشتم از امسال دیگه کاملا بایک نوع وی چیزبرابچه ها پیش میرم

خونتون قبل ازاینکه شماشروع کنی به خروجی دادن درچه وضعی بوده😄همیشه پستای خروجیهات بلندبالا وپرملاته

مثل خونه اکثر والدین ما

باز خداروشکر هایدی جان میتونه پدرو مادرش رو قانع کنه و خونه رو سبک کنه والا ما که نمیتونستیم 

در عین حال غیر مستقیم روی عادتهای سابقشون، تاثیر مثبت بذاره 

من همیشه تحسینش میکنم ❤😍❤

❌لایک❌

امــــــروز نوبت کشوهای اشپزخونه بود ۵تاس 

تمیزکردم همگی رو خروجی شدازکشوداروها همگی دسته بندی شدن وکلی هم خروجی ورق خالی چیدم ازسمت تاریخش نه 

وکلی خردوریزدیگه بشدت سبک وانرژی بخش شدن 

چن تا شیشه و... هم رفت بازیافت 

چن تا لباسم شدخروجی 

دوستان برای مهمون سرزده خیلی به خودتون سخت نگیرید

شما اگه همون سبک مینیمالیستی رو دنبال کنید همیشه خونتون مرتبه 

نهایت 4تا تکه اسباب بازی بچه وسط هال یا اتاقش ریخته یا یه بالش و روانداز خودتون که دراز کشیدید یه گوشه ست 

مهمون سرزده خودش میدونه که سرزده اومده و قرار نیست همه چیز در عالی ترین سطح خودش باشه 

حالا به قولی عدس پلو هم گذاشتیم جلوش بالاخره نباید توقعی داشته باشه، یا گاهی ممکنه میوه تو خونه نباشه همون یه چایی و شربت بیارید براشون کافیه دوستان 

لذت ببرید از همصحبتی با مهمون 💕

❌لایک❌

سلام خانم ها به درخواستی دارم شرمندتونم 

توروخداخرده نگیرید ازروی ناچاری پست میزارم

چون تاپیک زدن درموردش ممنوعه

لباس قابل استفاده برای دخترم میخوام بخداکاپشن ولباس کفش گرم نداره توان خریدش هم ندارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

اینا ظاهری هست مینیمال شدن فراتر از سبک هست یک نوع شخصیت هست حتی نوع تفکر و مواجهه با اجتماع اطراف و حل مشکلات. این مهم تر هست وگرنه ریختن چند کاغذ و لباس یه رفتار بی پشتوانه فکری هست. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
هایدی چ زندگی سبکی خواهدداشت خودش چون ازاول با این سبک که کاملا بلدش شده پیش میره وچ خوب که درگیر تج ...

بله این مورد یکی از موارد غبطه خوردن منه 

که کاش قبل از ازدواج این سبک رو سفت و سخت داشتم 

❌لایک❌

دخترا پیرو این تاپیک.یه راهنمایی می‌خوام..

من دارم اسباب کشی میکنم یه خونه ی دیگه..کلی وسیله ی آشپزخونه و ظروف قیمت بالا چینی...سوفله خوری..خیلی گرون دارم که تا حالا یکبارم باز نکردم...اینا رو چیکار کنم.؟؟؟خیفم‌مساد بذارم جایی..واقعا قیمتشون بالاست می‌دونم بعداً نیاز داشته باشم نمیتونم بخرم....بهم بگید چیکار کنم اون بار منفیش برداشته بشه؟؟؟

دخترا پیرو این تاپیک.یه راهنمایی می‌خوام..من دارم اسباب کشی میکنم یه خونه ی دیگه..کلی وسیله ی آشپزخو ...

بذار تو انباری 

تو آشپزخونت خلوت باشه 

هرچی نیاز داری به مرور زمان از انباری بردار 

❌لایک❌
2810