2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735207 بازدید | 44653 پست

سلام  دوستان عزیز؛ 

خروجی؛ 

یک لباس فرم سال گذشته که معمولا تا این موقع ها نگهش میدارم با یه مانتو یه کت مخمل رو شستم اتو کردم دادم به کسی که بهم سپرده بود براش بفرستم. 

یک جفت جوراب که کهنه شده بود. 

ورودی؛ 

یک گل سینه ی دست دوز که همکارم هدیه داد بهم. زدم به لباس کارم (کلی شاگردام ذوق کردن و من از دوق اونا خوشحال). 

خانما اگرموافقین بیاین ازنکات مهمونی وکدبانوگری هاتونم بگین ایده بشه.من متاسفانه توی اقواممون خیلی ب ...

منم خیلی این چیزارو بلد نیستم خوبه دوستان بیان این نکات رو بگن 

برچسب روی میوه رو حتما جدا کن عزیزم 

من میوه هارو حتما از قبل خشک میکنم و میچینم تو ظرف.  حتی اگر مهمون سرزده هم برام بیاد بازم سریع خشک میکنم چون خودم خیلی بدم میاد برم جایی میوه خیس بذارن جلوم.

حواسم هست یه جوری بچینم تو ظرف  که وقتی یه دونه برمیدارن بقیه فرونریزه

انگور رو اگر خوشه ش خیلی بزرگ باشه از وسط با قیچی میبرم که دو تا بشه. نوک چوب هاشو قیچی میکنم که همه یه شکل و به اندازه بشن و احیانا چوبش خشک نباشه. یه طوری هم میچنیم که چوبش معلوم باشه و برداشتنش راحت باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم من اون مدل چینش نارنگی ها رو رعایت میکنم برچسب ها رو هم همیشه میکنمولی خونه کسی میرم میبینم ب ...

چه جالب من برچسب ها رو نکندم خصوصا ظرف هارو  از این به بعد حواسم جمع می کنم 

منم خورشت حتی شام صبح بار می‌زارم بعدبقیه کارها رو مثل برنج،سالاد

ولی کلا خیلی کار زیاد دارم خسته می شم بیشتر هم کارهای خونه هست اصلا مینی مالیست برای همین دوست دارم موقع مهمونی کارام کمتر بشه 

چه جالب من برچسب ها رو نکندم خصوصا ظرف هارو از این به بعد حواسم جمع می کنم منم خورشت حتی شام صبح با ...

از بس وسیله داشتم واز طرفی بچه ها کوچیک بودن با اینکه از قبل دعوت می کردم ولی هلاک می شدم از خستگی

دلم میخواد مهمون دارم همه کارام کرده باشم خصوصا خانواده همسرم باشند

همیشه از مهمون سرزده رودربایستی دار فراری بودم،😭😬

امشب رفتم دوتا بلوز پنبه ای، یکی آستین کوتاه و یکی آستین بلند گرفتم جامایع دستشویی هم خراب بود تعویض ...

دستم خورد پست ارسال شد 

بعدم همسایه زنگ زد نتونستم ویرایش کنم 

ببخشید 

بلوزها برای خودمه 

یه پیراهن هم برای همسرم گرفتم 

یه پیراهنشم که رنگش بور شده بود رفت خروجی 

❌لایک❌

امروز انباری رو سر و سامون دادیم ✅

خروجی ها 🗑

یک قفسه پرنده

چوب پرده

دوتا نایلون خیلی خیلی بزرگ که همسایمون داده بود نگه داریم براشون😐بابام میبره میذاره خونه ویلاییمون

یه عالمه سی دی که مامانم قایم کرده بود

یک جفت کفش که فکر میکردم چند سال پیش گذاشتم خروجی، دیدم نه هنوز تو کارتونه ( فکر کنم برام تنگ شده امتحان میکنم اگه خوب نبود میره خروجی) 

یک کارتن خالی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ما این خونه ای که اجاره کردیم موکت کردیم موکتش خیلی نازکه بنده خدایی که اومد موکت کنه همه رو واسمون ...

ایده ی خوبیه ولی برای من کارامدنیست چون موکتام روشنن وبچه کوچیک دارم سالی سه چهاربارمیشورمشون

لطفالایک نکنین. 
چوب سیب و بکنیمانگور و به قطعات کوچیک تر تقسیم کنیمانار دون شده برای پذیرایی خوبه نه انار درستههمینا ...

گیلاسم دسته کنیم بافویل. 

منم بالاخره بعد یه هفته خروجی پیداکردم. 😁جورابای پسرم که سوراخ شده بودن. زانوی دوتاازشلواراشم داره سوراخ میشه. چندسری رفتم بیرون هنوزچیزخوبی پیدانکردم براش که جایگزین کنم

لطفالایک نکنین. 
منم خیلی این چیزارو بلد نیستم خوبه دوستان بیان این نکات رو بگن برچسب روی میوه رو حتما جدا کن عزیزم م ...

این ایده ی انگورخیلی برای من کاربردیه چون باغ انگوردارن پدرهمسرم وازشهریور تاالان همیشه خونمون انگوهست ویه کشوی یخچال مختص انگوره.سعی میکنم حتی توی کشوهم جوری بچینم که چوباش بالاباشه

لطفالایک نکنین. 
گیلاسم دسته کنیم بافویل. منم بالاخره بعد یه هفته خروجی پیداکردم. 😁جورابای پسرم که سوراخ شده بودن. ز ...

نه این سخته😁🙊

یه فکر دیگه هم که به ذهنم رسید در مورد مهمون سرزده به نظرم همیشه برای این مواقع یه غذای خاص مد نظرمون باشه که همیشه موادش تو خونه هست(مثل عدس پلو یا مرغ یا...)  اینجوری هول نمیشیم و هی فکر نمیکنیم حالا چی بپزم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز انباری رو سر و سامون دادیم ✅خروجی ها 🗑یک قفسه پرندهچوب پردهدوتا نایلون خیلی خیلی بزرگ که همسا ...

خونتون قبل ازاینکه شماشروع کنی به خروجی دادن درچه وضعی بوده😄همیشه پستای خروجیهات بلندبالا وپرملاته

لطفالایک نکنین. 
نه این سخته😁🙊یه فکر دیگه هم که به ذهنم رسید در مورد مهمون سرزده به نظرم همیشه برای این مواقع یه غذ ...

منم یکبارانجام دادم دیدم خیلی سخته کلاگیلاسوازلیست مهمونی حذف کردم😁این چیزابرای مهمون سرزده خیلی بدردم میخوره چون سال بعدکه برگردم شهرخودم مطمئنا مهمون یهویی زیادخواهم داشت برعکس الان که ازیه هفته قبل خبرمیدن

لطفالایک نکنین. 
2810