2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735031 بازدید | 44645 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقتا به خودم میگم ول کن اونموقع چندتا دستمال استفاده میکنی الکی نگه ندار بعدش با خودم میگم حوله ...

اتفاقا منم برای سال بعد که میخوام بعدده سال جابجابشم ازدوسه ماه پیش هرچی خروجی لباس کهنه داشتم گذاشتم توی یه نایلون برای تمیزی خونه. اونموقع دیگه لازم نیس لباس نو وکارا رو بیارم بکنم دستمال

لطفالایک نکنین. 

خانما اگرموافقین بیاین ازنکات مهمونی وکدبانوگری هاتونم بگین ایده بشه.من متاسفانه توی اقواممون خیلی به کدبانویی توجه نمیشه ومثلا من روکدبانومیدونن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😁منم چیزخاصی بلد نیستم مثلا بعد ده سال فهمیدم که وقتی نارنگی میزارم توی کاسه بزرگ میوه همشون باید سرشون بالا باشه هیچوقت به این نکته توجه نداشتم. یامثلا همیشه درگیرم که برچسب روی میوه روباید بکنم یانه. اینجور نکات رو اگرکسی خاطرش هست یاداوری کنه برای رونق تاپیک

لطفالایک نکنین. 

خروجی های امروز:تعداد زیادی کفگیر و ملاقه مخصوص ظروف تفلون ، تعدادی کفگیر و ملاقه چوبی، دوتا زیر قابلمه ای که همه کهنه شده بودن، البته برای مورد اول و مورد آخر قبلا جایگزین خریده بودم که گذاشتم تو خونه جدید استفاده کنم، دیگه اگر خدا بخواد به روز جا به جایی داریم نزدیک میشیم ، فرشها رو هم هماهنگ کردم بیان ببرن برای شستن، همه چی تو کارتن جمع شده خیلی کلافه هستم دو هفته مونده کاش تموم بشه این روزها

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خروجی های امروز:تعداد زیادی کفگیر و ملاقه مخصوص ظروف تفلون ، تعدادی کفگیر و ملاقه چوبی، دوتا زیر قاب ...

دقیقا مثل شرایط من  دیگه انشاا...احتمال زیاد منم هفته آینده کارمون تمومه باید یه خونه تکونی اساسی کنم.دست تنهام خدا کمکم کنه

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
خانما اگرموافقین بیاین ازنکات مهمونی وکدبانوگری هاتونم بگین ایده بشه.من متاسفانه توی اقواممون خیلی ب ...

من موافقم چون تعدادی عضو ثابت هستیم که دیگه خروجی هامون تموم شده

ورودی ام خیلی کم داریم.

به عنوان مثال:

یه دوستی داشتم همیشه می گفت سعی کنید دوسه مدل غذا ودسر خیلی خوب درست کنید خیلی خودتون نندازید تو دسرها وغذاهای جوراجور جدید

به نظرم از جهات زیادی هم حرف شون درست هم مینیمال

شادی صدام کنید

چه بحث خوبی؛اتفاقا آخر هفته مهمونی دارم یادآوری میشه چه نکاتی رو باید رعایت کنم:

🔺قبل از اومدن مهمونها تمام لوازم پذیرایی و سفره رو آماده میکنم،از اینکه جلوی مهمون خم بشم تو کابینت یا سالاد درست کنم خوشم نمیاد

🔺سعی میکنم لباسم جوری باشه که موقع هم و راست شدن و ظرف شستن تو دست و پام نباشه

🔺میوه هارو حتما خشک میکنم که لک آب روش نمونه و برق بزنه

🔺سوپ جو رو ترجیح میدم چون بنظرم سوپ شیر سلیقه ایه

🔺دستمال توالت و مایع دستشویی رو چک میکنم نصفه نباشه

🔺سطل زباله توالت و آشپزخونه رو حتما خالی میکنم

🔺جعبه دستمال کاغذی هم پر میکنم

برای پذیرایی هم:

بدو ورود👈🏻نوشیدنی گرم(چای یا دمنوش)

پیش غذا👈🏻سوپ جو

غذای اصلی👈🏻زرشک پلو با مرغ+ته چین

نوشیدنی سفره👈🏻آب+دوغ+نوشابه

دسر👈🏻کرم کارامل(شات های تک نفره)

میوه و تنقلات شب نشینی👈🏻تخمه+نارنگی+سیب+موز

من موافقم چون تعدادی عضو ثابت هستیم که دیگه خروجی هامون تموم شدهورودی ام خیلی کم داریم.به عنوان مثال ...

درسته.اوایل ازدواجم همیشه دونوع غذاودونوع سالاد ودسر وسوپ بود ومن هیچی نمیفهمیدم ازاون مهمونی اونقدرکه خسته بودم ومعمولا هم همشون اون طعم همیشگی رونمیدادن. دورریزمم که نگم. الان سعی میکنم یه نوع درست کنم واونو درنهایت حوصله وخوشمزگی ودرعوض سفرمو باچیزای دیگه رنگارنگ کنم

لطفالایک نکنین. 
حتمامال شما پالازن. موکتای نازک لول میشن

ما این خونه ای که اجاره کردیم موکت کردیم 

موکتش خیلی نازکه 

بنده خدایی که اومد موکت کنه همه رو واسمون چسبون

الان 7ماه از اومدن ما تو این خونه میگذره 

خیلی راضیم از موکت 

اصلاجاییش چسب ها کنده نشده یا لوله نشده 

❌لایک❌
خانما اگرموافقین بیاین ازنکات مهمونی وکدبانوگری هاتونم بگین ایده بشه.من متاسفانه توی اقواممون خیلی ب ...

چوب سیب و بکنیم

انگور و به قطعات کوچیک تر تقسیم کنیم

انار دون شده برای پذیرایی خوبه نه انار درسته

همینا به ذهنم رسید فعلا😂

خروجی 🗑

فنر لباس زیرم و در اوردم اذیت میکرد

یکم خورده پارچه

جلیقه توری که ازش خوشم نمیومد

یدونه چوب لباسی پلاستیکی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موافقم 

من اون مدل چینش نارنگی ها رو رعایت میکنم 

برچسب ها رو هم همیشه میکنم

ولی خونه کسی میرم میبینم برچسب استکان و لیوان و زیر سینیش رو هنوز نکنده،هی میخوام یواشکی اینا رو بکنم صاحبخونه رو راحت کنم 😁😁😁!!! 

ما مهمونی که دعوت کنیم اکثرا میریم رستوران 

مگر باهم ندار باشیم مثل مادر همسرم یا زن داداشم و... 

برای ناهار موقع نماز صبح غذامو میذارم و میخوابم یا به کارای دیگه م میرسم 

قشنــــــــگ تا ظهر غذام جامیوفته 

(این مورد برای انواع خورشت ها و آبگوشت ایناست) 

شب ها یا قبل حموم سرمه ی سنگ استفاده میکنم 

تو طول روز یا بعد حموم چشمها خیلی خیلی زیباتر به نظر میان 

حالا هرچی یادم بیاد میام میگم 

❌لایک❌

دوستان من در مورد اثاث کشی یه چیزی بگم چون تجربه زیادی! دارم 🥴😁

سعی کنید زمان کافی برای اثاث کشی بذارید 

مثلا ظرف دو سه روز نمیشه نقل مکان کرد تمام فشار این اثاث کشی رو دوش خانم خونه و بچه های کوچیک وارد میشه 

اول برید اون خونه رو خــــــــوب تمیز کنید 

اگه باید کارگرم بگیرید اینکارو بکنید نگید حالا یه کم تمیز کنم بعد میریم جاگیر میشیم یواش یواش تمیز میکنم 

تا وقتی وسیله تو آشپزخونه نیست میشه خوب در و دیوارش رو شست و... 

اینجور جاها همون پست اندازی که تو طول سال از مراعات خریدهای هیجانی هم کنار گذاشتید استفاده کنید سود کردید 

حتما همیشه نباید پس اندازتون طلا بخرید دوستان 

یه جاهایی پول خرج میکنید تا فشار روی خودتونو کم کنید و این ارزش داره 

❌لایک❌
چه بحث خوبی؛اتفاقا آخر هفته مهمونی دارم یادآوری میشه چه نکاتی رو باید رعایت کنم:🔺قبل از اومدن مهمون ...

درسته سوپ جو وسوپ رشته مورد پسندعموم که سوپ جو مجلسی تره

بقیه سوپ ها سلیقه ای که واسه جمع های کوجیک مناسبه که سلیقه غذایی افراد می دونیم.

شادی صدام کنید

من تو روزمره سراغ بعضی از غذاها مثل خورشت الو اسفناج،البالو پلو ،رشته پلووکلا غذاهایی که شاید تو استان های دیگه مرسوم باشه ولی غذای غالب منطقه ما نیست نمی رم چه روزمره چه مهمونی

غذاهامون حول وحوش همون قرمه سبزی مرع لوبیاپلو شامی اش رشته این چیزاست چون در وقت وموادغذایی ام اصراف نمیشه

از کیک ودسرام با اینکه خیلی متنوع بلدم ولی بیشتر همون کیک سیب وهویج واین ایتم ها درست می کنم چون اگه به ذایقه افراد نخوره هر چقدرم خوشمزه باشه ولی استقبال نمیشه

شادی صدام کنید
2810