2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737832 بازدید | 44694 پست

دوستان راستی من دوتا تک نفره مبلام زرده خواستم بدم بشورن گفتن برا دوتا تکی نمیاییم 

این دوتا کمی چرک تاب شدن 

باچی تمیز کنم وچ روشی 

پارچه اش جوریه که تمیزکه میکنی انگارنوگرفتی این دوتا بچهها زیا میشینن روش 

دوست داشتم بیان بشورن که نمیان مبلام کهنه نیستن ولی جهت تنوع ودل خودم میخوام قبل عیدهم عوضشون کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان راستی من دوتا تک نفره مبلام زرده خواستم بدم بشورن گفتن برا دوتا تکی نمیاییم این دوتا کمی چرک ...

سلام شامپو فرش جواب نمیده روشون ؟ مبلای قبلی من بعد از ۸ سال به مرحله ای رسیده بودن که هیچ شوینده ای روشون جواب نمی‌داد دیگه حتی اگه یه قطره آب روش می‌ریخت جاش می موند . دیگه بردیم توی حیاط سر و ته کردیم شستیم. 

عکس تراس خودم رو که قبلا گذاشتم یه بند رخت و سه تا گلدون بود با یه طی و دمپایی. بعد از خوندن پیج آیه حمداوی دو  تا صندوق کوچیک روی هم هم برای خشکاله گذاشتم بمونه اونجا البته هنوز تنبلی کردم . انجام ندادم . یه مدت هم گردو تر گذاشتم توی همین صندوقها تا خشک بشه بعد جمعشون کردم . 

بالکن مامانم اینا بزرگتره . یه فر قدیمی سالم و تنور گازی و دستگاه  خمیرکنی و چهارپایه پلاستیکی  اونجا دارن چون از اول همیشه خودشون نون می‌پختن هنوزم ادامه میدن . به اضافه یکی دو تا گلدون که تابستونا میره تراس .بند رختشون هم یه طنابه که به دیوار وصله چون بالکن هم طولانیه براشون کافیه . البته نصفه پایینی بالکن که دیواره نصف بالایی هم باز پنجره و شیشه زدن. و رو به حیاط  خودشون فقط باز میشه و بعد از حیاط  باز یه ردیف خونه اس.  یعنی اصلاااا از بیرون  دید نداره . 

سلام 

یه پلاستیک خیلی بزرگ لباس زمستونی رو خونه پدرم گذاشته بودم چون کمد خودمون جا نداشت با پاکسازیهای اخیر بالاخره تو کمد جا شدند. 

دو پیرهن نو که سایز داداشم نبود قبلا ازش برا خودم گرفتم دوباره بدون اینکه بپوشم به خودش برگردوندم.

✨✨✨

دو تا پارچه طرح بچگانه پارسال گرفتم از همون میخوام واسه ی دوقلوها دو ست لباس بیرونی بدوزم. 

برای پاییز و زمستون براشون به جز همین پارچه لباس دیگه ای نگرفتم، چون فعلا دارند. 

احتمالا چند ماه اینده یه مراسم داشته باشیم، در صورت نیاز اون موقع برای هر کدوم یه دست میگیرم. 

✨✨✨

یه کاردستی برای تکلیف پسرم درست کردم. 

اول یه طرح شلوغ انتخاب کردم بعد نظرم عوض شد و یه کار ساده با چند رنگ محدود درست کردم.

مواد کمی میخواست، زمان کمی برد، و  احتمال خراب شدنش هم چون طرحش ساده ست کمتره. معلمش خوشش اومد.‌ 

اینم از مزایای هنر مینیمال 😅 

منم جزو دسته اولم👌🏻

توی تراس فقط:

جارو🧹

شلنگ💦

دمپایی🩴

از اونجایی که خیلی کوچیکه حتی لباس ها رو هم اونجا پهن نمیکنم

ولی اگه بزرگ تر باشه رخت آویز هم میزارم همونجا

سلام شامپو فرش جواب نمیده روشون ؟ مبلای قبلی من بعد از ۸ سال به مرحله ای رسیده بودن که هیچ شوینده ای ...

سلام عزیزم 

چرا جواب میده خیلی سطحی هست ولی گفتم ببینم باچ شوینده وروشی مناسبه شستش

منم آپارتمانم مقدورنیست برام شستن باشیلنگ

خانما من چند وقت پیش از استوری لیلی گذاشتم اینجا برای ایده گرفتن چون خودم عاشق خونه وزندگی بودم دوست داشتم شماهم ببینید یکی ازدوستان بهم گفت لیلی گفته داخل استوری که راضی نیست هرکی بذاره وواقعا خیلی حس بدی سراغم اومد قصد من چیزی جز ایده نبود والان که میخوام پاک کنم دیگه پاک نمیشه نمیخوام کسی وناراحت کنم واقعا قصدم این نبود میشه راهنمایی کنید چجور پاک کنم 

بالکن ما بالایی هست،از بیرونتو بالکن ی تنور کوچولو داریم،چهار تا گلدون کاکتوس،شلنگ و خاک اندازوای یک ...

ببخشید پس شما لباساتونو کجا پهن میکنین. من خودم خونم دوطبقه شخصیه تو بالکن پهن میکنم روی رخت آویز چون از طناب بدم میاد زیاد تو دیده.  ملافه وپتو  میبرم رو طناب حیاط

به نظرتون زشته رو رخت آویز می‌زارم خونمون  تو کوچه خلوته روی لباس زیرا رو میپوشونم .

عنوانش این بود: آدما کلا سه دسته هستن😇

من دقیقا طبقه سوم هستم. با اینکه خونم در نهایت خلوتیه هنوز هم احساس میکنم جا برای خلوت تر شدن داره و دنبال خروجی هستم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique