2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست

سلام دوستای خوبم 

خروجی های چند روز پیشم:

دوتا پالتو از خودم

یک جفت کفش مجلسی خودم که سالم بود اما کوچیک شده بود و چند سالی بود از این گوشه به اون گوشه جابه جا میشد

دوتا تیشرت کراپ از خودم

یک مانتو که یکسال پوشیدم و دیگه کافی بود

یک پیراهن دخترم که کوچیک شده بود براش

یک جفت کتونی پارسال دخترم که کوچیک شده بود 

یک ست تیشرت و شلوارک پسرم که کوچیک شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسای لب تاب دونه دونه دسته بندی کردم تو قسمت های خودش بعد از گوشی ام سیصد وخرده ای عکس که تو لب تاب دسته بتدی کرده بودم پاک کردم .بقیه اش روزهای بعد انجام میدم.

شادی صدام کنید
وای بگو بگو😍اتفاقا وقتی عکسو دیدم یاد شما افتادم😁

من خونه اول ام‌یه تراس به لحاظ طولی بلند داشتم که فقط یه بند رخت گذاشته بودم.

خونه دومم حیاط داشت بلز فقط یه بند رخت وجا کفشی

ولی گل هم داشتماااا قشنگ بودن ولی

آبجی ام باغچه کوچیک داره ولی انصافا انقدر جمع وجور وقشنگ گل کاشته شما اصلا گلدون اضافه ورنگ به رنگ ولنگه به لنگه نمی بینی یه تعدا مشخصی گل وگیاه.

من تو شهر خودمون یا شهرهای دیگه یکی از سرگرمی هام اینه تراس ها نگاه کنم

شادی صدام کنید
من خونه اول ام‌یه تراس به لحاظ طولی بلند داشتم که فقط یه بند رخت گذاشته بودم.خونه دومم حیاط داشت بلز ...

مثلا یه خونه چندتا گلدون گذاشته

یه خونه انباری کرده

یه خونه لباس پهن کرده

یه خونه پرده کشیده از این ور تا اون ور

ولی سلیقه من همبشه دسته اول

علاقه ای به میز وصندلی روی تراس ندارم

سلیقه ام این دوتا قفسه یا کمد کوچیک باشه ترشی های خوشگل بچینی با چندتا گلدون بذاری ویه بند رخت

لازم به ذکر است خودم تراس وحیاط ندارم

پشت پنجره ها دوسه تا گلدون گذاشتیم

یه دونه ام جلوی درب ورودی گذاشتیم.

شادی صدام کنید

https://t.me/+TdiqhVzroXIyZGM0

گروه تلگرام مون ☝🏻☝🏻

https://ig.me/j/AbaeLiEiIH_qcAbv/

لینک گروه اینستاگرام مون ☝🏻☝🏻

نتونستید وارد شوید آیدی تلگرام من 👇🏻👇🏻

Lenda_moon

دین من انسانیت 

مثلا یه خونه چندتا گلدون گذاشتهیه خونه انباری کردهیه خونه لباس پهن کردهیه خونه پرده کشیده از این ور ...

یه ابجی دیگه ام تازگی اسباب کشی کرده رو تراسش دوتا گلدون گداشته بود با یه بند رخت خیلیییی کوچیک اندازه لباسای بچه بود با یه کم سیب زمینی این چیزا فضای ازاد براش مونده بود یه می گفت کارام تموم میشه اینجا می شینم چای می خورم[بدون میز وصندلی]

شادی صدام کنید

یکی از اقوام همسرم که هفته پیش رفته بودیم خونشون با اون ماجرای لباسای من🙈اتاق خواب به عرف خونه های اپارتمانی کوچیک بود تخت شون گذاشته بودند مشرف به تخت تراس خیلی کوچیکی بود که ویو هم داشتند ساختمانی جلوشون نبود بعد شما فکر کن این تراس چقدر می تونه زیبا باشه این اتاق چقدر می تونه رویایی باشه ولی خیلیییی شلوغ بود خیلی

شادی صدام کنید