2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737852 بازدید | 44694 پست
یکی از اقوام همسرم که هفته پیش رفته بودیم خونشون با اون ماجرای لباسای من🙈اتاق خواب به عرف خونه های ...

تعریفاتون من یاد این عکس انداخت

قبلا که دیدمش با خودم همین حرف رو زدم که این ویو چقدرمیتونه برای این آشپزخونه رویایی باشه ولی حیف انقدر شلوغه

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا یه خونه چندتا گلدون گذاشتهیه خونه انباری کردهیه خونه لباس پهن کردهیه خونه پرده کشیده از این ور ...

اینو گفتید یاد همسایمون افتادم کلا بالکن و مطبخ کرده پرده کشیده. هم گلدون داره هم روغن و وسایلای اشپزی

من از پایین نگاه کردم اینا دیده شده معلوم نیست دیگه چیا کف زمین داره😶😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اینو گفتید یاد همسایمون افتادم کلا بالکن و مطبخ کرده پرده کشیده. هم گلدون داره هم روغن و وسایلای اشپ ...

همسایه ما هم تقریبا مطبخ کرده ولی ایشون حسن سلیقه داشتن کلا پنجره زدن در واقع تراس جزو آشپزخونه کردن.اینجا 

شادی صدام کنید
همسایه ما هم تقریبا مطبخ کرده ولی ایشون حسن سلیقه داشتن کلا پنجره زدن در واقع تراس جزو آشپزخونه کردن ...

اونجوری قشنگ دیده میشه

ولی همسایه ما پرده حریر زده  از پایین خیلی نمای بدی داره طبقه اوله و رو به کوچه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عنوانش این بود: آدما کلا سه دسته هستن😇

بالکن ما بالایی هست،از بیرون

تو بالکن ی تنور کوچولو داریم،چهار تا گلدون کاکتوس،شلنگ و خاک انداز

وای یکی از همسایه های ما بالکنش انگار سمساریه وسیله های خیلی درب و داغون گذاشته اصلا معلوم نیست چیه

یکی دیگ  از همسایه هام ی روز درمیون کلا لباس پهن میکنه چندردیف......

دوستان بعدازمدتی که بسیاربدحال بودم امروز کمی بهترم الهی هزاران بارشکــــر 

امروز تونستم تا حدودزیادی نظم ازدست رفته ی خونه روبرگردونم ولی کاملا تا 8شب سرپا بودم 

اما ارزشش روداشت ذهنم آروم شدتاقسمتی 

وفردا بایدبه یاری خدا ادامه بدم تا نظم کامل 

خروجی چن تا بازیافتی 

یک پیراهن دخترم 

یک دامن خودم 

یک تیشرت خودم 

خیلی کارهای زیادی دارم 

مثال لوازم آماده کردم بالشت جدید درست کنم همه چی امادست فقط بایدپرکنم 

خونه بایدکاغذ دیواری بشه