2777
2789
عنوان

نسبت به مردا حس نفرت پیدا کردم

220 بازدید | 36 پست

من مدتیه خیلی درباره ی فمینیسم و حقوق زنان مطالعه دارم

فمینیسم به معنای مرد ستیزی نیست

ولی خب از اونجایی که فمینیسم میگه حقوق برابر و اینجا قانون گذارای آقا حقوق ما رو 💩 توش، واسه همین دیگه حس نفرت پیدا کردم

همش باهاشون بحثم میشه

اون روز بحث سربازی بود توی کلاس، دلم می‌خواست بگم حالا این همه حق ما زنا رو خوردید، چرا زورتون میاد یه سربازی برید، اما دهنمو بستم دعوا نشه

بابام تا یه چیزی بهم بگه یا مثلا بگه همچین کاری رو بکن، همش احساس می‌کنم از زن ستیزیش و این چیزاست

باورتون میشه وقتی می‌شنوم یه زنی شوهرشو زده یا کشته و اینا، خوشحال میشم🤦🏻‍♀️💔

واقعا دارم توی زندگی عادی دچار مشکل میشم

همش هم به مامانم میگم چرا به حرف بابا گوش میدی، چرا وقتی رفتی یه جا، بهش می‌گی و…

چون طبیعتا نمی‌تونم مردا رو از زندگیم کاملا حذف کنم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور شدم وای

😭😭😭

همش با همه در حال بحث و جدلم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
تنها پیشنهادی که میتونم بهتون بکنم اینه که هر جا این کلمه فمنیسم رو دیدید فرار کنید

چرااااا؟!

من با همه ی بخش های فمینیسم موافق نیستم

اما خدایی اون اگه نبود، ما حتی حق درس خوندن و کار کردن هم نداشتیم

از اسلام خیلی قابل قبول تره که منو نصف بیضه ی یه آقا می‌بینه

حقوق برابر میخوای برو رفتگر شو همین الان صدهزار رفتگر مرد تو سرما دارن جارو میزنن

چشم عباس آقا حق طلاق و حق حضانت و حق مسکن و حق خروج از کشور و هزاران حقوق دیگه رو بدین بهمون بعد حرف زور بزنید در ضمن همین الانشم بانوان ما کارای صدبرابر سخت تر میکنن 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
چه حقی ازت خورده شدهدقیقا دنبال کدوم حقوقی

از نظر قانون دارم میگم

حق طلاق ندارم

حق درس خوندن و کار کردنم دست آقاست

حق خروج از کشورم دست آقاست

تا بابام نذاره، نمی‌تونم ازدواج کنم

دیه و ارثمم نصف یه آقاست

الان دقیقا چه حقی دارم من به جز یه مهریه ی کوفتی که الان آنقدر قانون و تبصره و کوفت و زهر مار واسش گذاشتن که همون نگیری بهتره

ببین به عنوان یه فمنیست پیر میگم 🤣

بزرگترا رو نمیشه کاری کرد

افکار ضد زن دارن عوضم نمیشن سالها همینطور بودن

سعی کن حرص نخوری بحثم نکن

درباره سربازی هم نظرم اینه که میشه هم حق خودمونو بخوایم هم مخالف سربازی باشیم. تداخلی با هم نداره

هم به ما ظلم میشه هم به مردها به صورت متفاوت