2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
من تو چند ماه اخیر کمتر کردم رنگها رو و الان بیشتر تنوع رنگ رو توی شال هام دارم

خب خلقیات و سلیقه آدم متغیره

مثلا من یه زمانی از رنگ طوسی و قهوه ای نفرت داشتم مخصوصا تو لباس

بعد چند سال همش لباسام طوسی بودن!

و ست های قهوه ای دارم الان

الان از رنگ زرشکی برای لباس خیلی بدم میاد ولی ممکنه بعد نظرم عوض شه باز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شلوار سفید رو تو خونه میپوشم اهل شلوار سفید پوشیدن زیر چادر نیستم گلم

واقعا هم یکی شلوار سفید، یکی کفش جلوباز یا صندل بدون جوراب اصلا با چادر زیبا نیست

کفش جلوباز و صندل هم که با جوراب زیبا نیست

در نتیجه کفش جلوباز و صندل با چادر خوب نمیشه تو استایل

یا کفش بدون جوراب، اونم اصلا جالب نیست، مگر در مورد کفش جلوباز یا صندل

یه خانم خیلی با پرنسیب اصیل می گفتن که شده حتی یه جوراب خیلی نازک یا از اینا که فقط کفی هستن نمی دونم اسمش چیه با کفش بپوشید ولی بی جورای نباشید

واقعا هم یکی شلوار سفید، یکی کفش جلوباز یا صندل بدون جوراب اصلا با چادر زیبا نیستکفش جلوباز و صندل ه ...

مانتو، کفش یا کیف قرمز هم با چادر اصلا جالب نیست ولی بعضیا استفاده می کنن من اون موقع که قرمز مد بود چند سال پیش می دیدم

یا کسانی که چادرشونو رو سر شونه اشون میندازن

مکاپ پررنگ با چادر یا مو بیرون گذاشتن با چادر

بعضی کارها رو اگه دوست داریم تو استایل مون بکنیم چادر سر نکنیم بهتره

البته که هر کس هر طور راحته می تونه بپوشه و کاری که به دیگری آزار نرسونه هیچ ایرادی نداره

ولی از باب زیبایی در استایل عرض می کنم

شبتون بخیر دوستای عزیزم؛ 

🗑️خروجی های این هفته ی من

✔️لباس زیر پایین تنه

✔️بطری آب (از دست همسرم افتاد و شکست) جایگزین نمیشه،سرکه سیب رو تو ظرف کوچیکتر منتقل میکنم اینو میذارم برای آب. 

✔️چندتا عکس و فیلم از گوشیم پاک شد. 

✔️اسکیرین شات آشپزی و.... یادداشت شد و پاک شد

✔️چندتا پیج اینستا آنفالو شد. 

✔️درطول هفته فقط امروز اینستاگرامم رو چک کردم. 

✨امسال موقع تحویل گرفتن کلاسم فقط لوازم ضروری رو درخواست دادم تهیه کنن، خودکارها و کاغذ رنگی و ماژیک های خودم رو که از سال های قبل داشتم میخوام استفاده کنم تا تموم شن و جامدادی و کمدم خلوت شه. 

امروز سوغات از مشهد داشتیمدوتا بلوز بچگونه مشکی برای محرم با طرح گرگ!!! رفت خروجییه شلوارک زرد جنس پ ...

عزیزم با این که پست چند ماه پیشه نتونستم به لایک بسنده کنم:

فقط اون‌پیرهن های مشکی محرم با طرح گرگ🐺🐺🐺🤣🤣🤣

منم چنین سوغاتی هایی مخصوصا قبلا بیشتر داشتم🤦🏻‍♀️

به قول شما واقعا حیف پول!!!

مخصوصا این قضیه وقتی دردناک تره که می دونن شما این مدلی نمی پسندی، و بیشتر از اون وقتی که خودشونم از شما توقع بیشتر و بهتر از اون دارن!

یه چیزی بگم؟

من سالهاست که به جز موارد بسیار معدود و خاص سوغاتی واسه کسی نمیارم!

به نظر من فلسفه سوغات مال وقتی بود که در قدیم سفرها بسیار دور و سخت و هزینه بر بودند و گز تو اصفهان بود، زیره تو کرمان و زعفران تو مشهد!

نه الان که همه چیز همه جا هست و فقط پول میخواد

حتی تو سفر خارجی هم الان خرید کردن به صرفه نیست چون باید ریال ببری و به دلار بخری اونم جنس مارک که تو ایرانم هست مگه آشغال بخری

کلی وقت و هزینه تو سفرت بذاری واسه دیگران خرید کنی تازه نپسندند و کم و زیاد باشه واسشون

البته از کسی هم انتظار سوغات اصلا و ابدا ندارم

از اول ازدواجم هم با وجود این که سن و تجربه ای نداشتم برای حتی پدر و مادرامون که زیارت رفتن (طبق رسوم معمول که طلایی چیزی میذارن) هیچ چیز نخریدیم و برای همه جا افتاد از همون اول

هرچی هم پشت سرم بگن برام مهم نیست تا حالا که ۲۰ ساله به گوشم هم چیزی نرسیده

البته چون هرچی هم سوغات آوردن من کم و زیاد نگفتم و انتظار نداشتم

ولی دیدم دیگران که کادو گذاشتن بعد گله می کنن که من فلان مقدار گذاشتم و اون فلان مقدار برام سوغات آورد

خـــب من و مامانم از خرید برگشتیم 😑😂

ورودی 🛒

سه تا بانکه قرمز برای چای و.. 😑بانکه های قبلی پلاستیکی بودن و طرح روشون رفته بود من گذاشته بودم کنار تا مدل جدید و شیشه ای بخریم....  امروز رفتیم بازار یه مدل مینیمال و رنگ پاستلی داشت که خیلی مناسب بود به نظرم. مامانم مخالفت کرد و سه تا بانکه بزرگ قرمز رنگ و طرح شلوغ خرید😑

دو تا دونه جز هندی ( برای امتحان خریدم ببینم خوبه بعدا دوباره جایگزین میشه)  

دوتا زیپ برای روبالشی

یک ورق قرص آهن (این تجربه خوبی بود به نظرم به شما هم میگم... من قبلا قرص فروس سولفات گرفته بودم(الان مارکش یادم نیست) ولی یبوست گرفته بودم امروز که رفتم داروخونه گفتم یه مارک دیگه بدید میخواستم 100 تایی بگیرم که پیشنهاد داد یک ورق ببرم و امتحان کنم تا ببینم بهم میسازه یا نه. بازم خدا پدرشو بیامرزه اگه زیاد میگرفتم و خوب نبود حیف میشد)  

بقیه وسایل ها هم خوراکی بودن 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یه چیزی بگم؟من سالهاست که به جز موارد بسیار معدود و خاص سوغاتی واسه کسی نمیارم!به نظر من فلسفه سوغات ...

ایکاش از فامیل ماهم جمع میشد ما سالی یکبار نذر داریم میریم مشهد هر سال باید برای این همه ادم سوغاتی بخریم 

بعدم همشون باهم پا میشن میان خونمون یه هزینه جدا برای پذیرایی از اونا داریم😑

نخریم هم متهم به خساست میشیم

یه گزارشی هم من بدم درباره کنترل ورودی ها(درباره خروجی متاسفانه تنبل شدم و کاری صورت ندادم🤦🏻‍♀️)

یه کارت هدیه یک میلیونی به دستم رسید

پسرم مدتی بود یه اسباب بازی و می خواست امروز رفتیم ۶۰۰ اونو خریدیم

بعد همسرم گفتن اگه بازار یا جایی میخواید بریم؟

با این که بدم نمیومد ولی فکر کردم اگر بریم هزینه درست میشه

گفتم نه

و بقیه پول رو گذاشتم برای دخترم که اونم چیزی که مورد نیاز و علاقه شه بخره

ایکاش از فامیل ماهم جمع میشد ما سالی یکبار نذر داریم میریم مشهد هر سال باید برای این همه ادم سوغاتی ...

خب یه جاهایی باید سنت و تابوشکنی بشه و هزینه اون اتهام به قول شما پرداخت بشه برای یه عمر راحتی بعدش

مسلما اون کار من اونم اول ازدواجمون جسارت بزرگی بود ولی یه عمر راحت کردم خودمو😊

دیالوگ ناب جناب شمس تو فیلم‌مست عشق😍🥰:

مگر هر چیزی تاوانی ندارد؟!

خب یه جاهایی باید سنت و تابوشکنی بشه و هزینه اون اتهام به قول شما پرداخت بشه برای یه عمر راحتی بعدشم ...

امسال مطرح میکنم ببینم خانواده چی میگن خداکنه قبول کنن

امسال مطرح میکنم ببینم خانواده چی میگن خداکنه قبول کنن

می تونید اوایل تغییر بدید و بعد اگه خواستید کلا جمعش کنید

مثلا اگه لباس و اینا می آوردید الان برای هر خانواده به یک بسته زرشک و زعفران بسنده کنید

درباره مهمونی هم پذیرایی رو ساده و مینیمال کنید

مثلا اگر شام یا ناهاره، یه مدل پلو خودش بذارید فقط

می تونید اوایل تغییر بدید و بعد اگه خواستید کلا جمعش کنیدمثلا اگه لباس و اینا می آوردید الان برای هر ...

سوغاتیمون فقط خوراکیه مشکل اینکه تعداد زیاده و اینکه ما هرسال میریم ولی بقیه هر پنج شیش سال یکبار میرن