2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت شستن سرویس های بهداشتی بود که انجام شد.یه خط کش دخترم شکوند رفت خروجی خط کش فلزی جایگزین ...

خط کش فلزی مشکلات خودشو داره ...

ما از این ژله ای ها می خریم که پلاستیکی هستند و تا هم بشن باز هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد ... 

وقتی میخواین رفع انباشتگی کنین به ترتیب هر بار یکی از وسایلاتونو رفع انباشتگی کنین

مثلا امروز میخواین کفشهاتونو رفع انباشتگی کنین

همه ی کفشاتونو از تمام قسمتها جمع کنین یه جا توی جاکفشی توی انباری توی کمد دیواری دم در همه رو جمع کنین یکجا

اینطوری وقتی همه رو یجا میبینیم متوجه تعداد و حجمشون میشیم و یجورایی از انباشتگیشون به خودمون میایم و بعدم اینکه راحت تر میتونیم تصمیم بگیریم که کدوماشونو استفاده نمیکنیم

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

وسایل خونه بی استفاده و بی کاربردتونو جدا کنین
مثلا اگه یه میوه خشک کن دارین که تو کابینته و چند سال ازش استفاده نکردین تکلیفشو روشن کنین یا بفروشین یا بدین به کسی که نیاز داره

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

وسایلی ک تاریخشون گذشته رو دور بندازین
مثلا سس های تو یخچال که تاریخشون رفته داروهایی که تاریخشون رفته

برین سراغ یادگاری هاتون 

اونایی ک بهتون حس خوب میدن ازشون عکس بگیرین ودر نهات یا بفروشین یا ببخشین اگرم قابل استفاده نیست دور بریزید

اگر ظرف و ظروف کتاب یا لباس امانتی پیشتون هست ب صاحبش برگردونین

اینطوری هم شما ذهنتون ازاد میشه هم‌ممکنه اون بنده خدا منتظر اون وسیلش باشه

بچه ها فعالیت کنین که تاپیک بروز شه

بره جز تاپیک های بروز شده دوستان بیشتری با این سبک زندگی اشنا شن