2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی جان بند آخر رو توضیح میدی؟یعنی چطور برنامه جدید می نویسی؟

برنامه ام جدیدم الان این:

نیم ساعت کتاب

نیم ساعت ورزش

نیم ساعت بازی با دخترم

سه هزار صلوات

نوشتن یه دستور آشپزی

تمیز کردن اساسی یه بخش خونه

+

مثلا بازار رفتن یا خونه مادرم رفتن یا انجام کار اداری هر چیزی که مربوط به اون روزه

باید خودم موظف می کنم که انجامش بدم 

بعد یه مدت این برنامه برام تکراری میشه ایجاد انگیزه نمی کنه یه برنامه جدید می نویسم یه چیز متفاوت تر که سر ذوق ام بیاره

می دونی هستی جان زندگی روزانه ما تکراریه دیگه کار مهمونی بچه داری همسر داری غذا پختن 

حتی اون پزشک هم یه روتین تکراری داره حتی فلان ورزشکار معروف هر روز باید بره باشگاه غذای سبک خواب به موقع

حالا هر کدوم از ما با توجه به شرایط زندگی مون شده با یه چیز خیلی کوچیک به خودمون انگیزه بدیم که بتونیم این کارای تکراری به نحو احسن انجام بدیم.

حالا دفعه بعد برنامه جدیدی نوشتم مبام اهان الان یادم اومد

شادی صدام کنید
برنامه ام جدیدم الان این:نیم ساعت کتابنیم ساعت ورزشنیم ساعت بازی با دخترمسه هزار صلواتنوشتن یه دستور ...

مثلا یه مدت تو دفترم می نوشتم الان تو گوشی ام می نوشتم یه مدت که درگیر نازایی بودم شرایط روحی ام خوب نبود یه گروه دوستانه مجازی داشتم به هوای گزارش دادن به اونا پا می شدم کارام می کردم دیدن کلیپ های مرتبط به اون بخشی که دوس داریم هم کمک می کنه مثلا کسی که ورزش نمی کنه باید اکسملور ایسنتاش پر شه ایتم های ورزشی خود به خود سر دوق میاد که ورزش کنه

شادی صدام کنید

قصد داشتم برای استایل پاییزم یه شال آبی بخرم یه دونه شال آبی تابستونی داشتم الان ست کردم دیدم خوب ومناسبه چون شکت حجم داره شالم حجم داشته باشه دیگه خیلی شلوغ وپرحجم دیده میشم 

از ورودی جلوگیری کردم

شادی صدام کنید

✅️برای کاری یه دفتر خوشگل نیاز داشتم ولی خودم قانع کردم با دفتر ساده هم میشه انجامش داد مهم محتواش.از دفترایی که خونه داشتم استفاده کردم.

✅️از ورود دفتر هم جلوگیری شد.

✅️تک پوشمم دراوردم گذاشتم کنار همسرم گرفته دوستش ندارم خیلی گنده است من طلای حالا نه خیلی طریف ولی سبک ظریف دوس دارم حالا بمونه ببینم چیکارش کنم.

شادی صدام کنید

صبح زود بیدار شدم امروز نوبت سرویس بهداشتی حسابی شستم کمد سرویس چک کردم خلوت ومرتب بود.

دوسه تا آیتم بهداشتی خودم و یه خوشبو کننده هوا ودستکش ویه دستمال واسکاچ برای شستشو

دوتا بطری شوینده میشه خروجی این قسمت

پاپوش دخترم که تا قبل از راه رفتن می پوشید خروجی

دوتا مهره اسباب بازی اش شکسته اونم خروجی

شادی صدام کنید
مثلا یه مدت تو دفترم می نوشتم الان تو گوشی ام می نوشتم یه مدت که درگیر نازایی بودم شرایط روحی ام خوب ...

درمورد این لیست نوشتن 

منم چون خیلی پرش ذهنی دارم و همه چیز رو فراموش میکنم لیست نوشتن بهم کمک می‌کنه .

از شب قبل یا صبح بعد از بیدار شدن کارامو لیست میکنم ذهنم مرتب تر میشه .

اپلیکیشن to do list 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
خانما امرکز کل خونه م به هم ریخته شد دستم بشکنه منتطر دخترم بودم از مدرسه بیاد در پارکینگ رو باز گذا ...

وای یا خدا😑خیلییییی بده 

یدونه پفک یا نون خشک رو اون چسب بریزید 

ولی چسب هم خیلی روش بدیه حیوون بیچاره زجر میکشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم عااااااشق رنگم، یکی از دلایلی که لباس و...زیاد دارم همینه ولی خب از این شلوغی هم کلافه میشم و دی ...

لباس های منم از رنگ های مختلف هستن

چه تو دیزاین خونه

چه تو لباس هام همیشه از رنگ استفاده می کنم

قبلا گفتم لباس بیرون صورتی و نارنجی و چند نوع سبز و ... دارم حتی💜💙🩵💚💛🧡❤️

خروجی 🗑

سه تا گلدون پلاستیکی

سه تا سبد میوه

سر ابپاش پلاستیکی  چون آب و پخش میکرد مناسب گل ها  نبود

یدونه ساعت /تو دستم بزرگ دیده میشد دیدم بازم بمونه استفاده اش نمیکنم (الان فقط یدونه ساعت هوشمند دارم که ازش استفاده میکنم )  

یک هدبند 

یک آینه کهنه

یدونه ماسک ورقه ای که استفاده شد

یدونه جوراب نو که هدیه میدم

امروز میریم خرید احتمالا ورودی خواهیم داشت که بعدا گزارش میدم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را