2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738996 بازدید | 44705 پست

اگه خواستین برای کسی سوغاتی بگیرین سعی کنین خوراکی بگیرین که برای اون شخص هم انباشتگی ناخواسته ایجاد نکنین😁

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

امروز سوغات از مشهد داشتیم

دوتا بلوز بچگونه مشکی برای محرم با طرح گرگ!!! 

رفت خروجی

یه شلوارک زرد جنس پلاستیکی با نگین های چسبون که هیچ وقت همچین چیزی پسندم نبوده

رفت خروجی

دوتا جوراب مردونه جنس نازک پلاستیکی 

رفت خروجی

دوتا جوراب مشکی زیر زانو در صورتی که من مشکی  با جنس نخی و اندازه مچی میپوشم! 

رفت خروجی

3کیلو زرشک!! 

یه 2کیلو دیگه از قبل تو یخچال داشتیم که چند وقت پیش بعد پاکسازی دادم به کمکیم 

اینم رفت خروجی

دوتا زیرپیراهنی مردونه چون رنگیه و جنسش پلاستیک بود پسند همسرم نبود

رفت خروجی

مسقطی انجیر و گل محمدی

تو خونه ما هیشکی دوست نداره 

رفت خروجی

فقط میتونم بگم حیف پول حیف پول! 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز پریود شدم دیگه گفتم بهتره یه کار نشسته انجام بدم رفتم آلبوم ها رو آوردم دوتا دارم پرپر بودن بعدش دیدم یسری از عکس ها اصلا خوب نیستن مثلا تار افتاده یا عکس از کسی هست که نسبت دوری داره یا از طرف حس بدی میگیرم دیگه خلوتشون کردم فقط عکسهایی که دوست داشتم رو نگه داشتم  

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
امروز سوغات از مشهد داشتیمدوتا بلوز بچگونه مشکی برای محرم با طرح گرگ!!! رفت خروجییه شلوارک زرد جنس پ ...

به به چقد عالی

بعضیا فکر میکنین اگه اون سوغاتیارو دور بندازن ممکنه طرف ناراحت شه از اینکه سوغاتیشو استفاده نکرده

ولی درستش اینه که وقتی کسی واسه ما سوغاتی میاره دیگه تمام و کمال در اختیار ماست میتونیم ببخشیم دور بریزیم یا هرچی

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
من امروز پریود شدم دیگه گفتم بهتره یه کار نشسته انجام بدم رفتم آلبوم ها رو آوردم دوتا دارم پرپر بودن ...

منم موقع پریودی تو سه روز اول استراحت میکنم یاپاکسازی گوشی دارم یا کتاب میخونم 

❌لایک❌

یدونه خروجی هم کت دامادی همسرم هست شلوارش رو چندسال پیش استفاده کرد و کهنه شد اما کتش نو مونده براش تنگ شده حالا گذاشتمش دم دست بره خروجی انشاا...ترازو وزن کشی هم خراب شده بود گذاشتم خروجی بکی جدید جایگزینش شد ورودی

منم موقع پریودی تو سه روز اول استراحت میکنم یاپاکسازی گوشی دارم یا کتاب میخونم

من هم حال روحیم داغون میشه هم جسمی سه روز اول تقریبا استراحت میکنم اگه دخترم بزاره  

من امروز پریود شدم دیگه گفتم بهتره یه کار نشسته انجام بدم رفتم آلبوم ها رو آوردم دوتا دارم پرپر بودن ...

دقیقا منم‌چند روز پیش اینکارو کردم کلی عکس با کسایی که الان دیگه باهاشون در ارتباط نیستم و دیدن عکساشون میتونه ناراحتم کنه رو پاره کردم و دور ریختم حتی البومم دور انداختم چون دیگه لازم نبود بخاطر ۴ تا عکس نگهش دارم در نهایت ۴یا ۵ تا از عکسارو نگه داشتم که خانوادگی بودن و حس خوب بهم میدادن و لای کاغذ گذاشتم ک کثیف نشن

این کار هم باعث میشه فضای خالی بیشتری داشته باشیم و هم اینکه از لحاظ روانی بهمون ارامش میده

به به چقد عالیبعضیا فکر میکنین اگه اون سوغاتیارو دور بندازن ممکنه طرف ناراحت شه از اینکه سوغاتیشو اس ...

میدونی با خودم میگم میشد به جای خرج این همه هزینه و سنگین کردن بار سفر یا کلا این رسم برداشته میشد یا واقعا یه نوع خوراکی میاوردن که مطمئن بودن استفاده میشه

زحمت کشیدید به فکر بودید هزینه کردید تحمل اوردنشو کشیدید 

آخرش هیچی به هیچی

❌لایک❌
دقیقا منم‌چند روز پیش اینکارو کردم کلی عکس با کسایی که الان دیگه باهاشون در ارتباط نیستم و دیدن عکسا ...

فکر کنم شما بودین در موردش گفته بودین منم دیگه امروز یادم اومد شما رو الگو قرار دادم و انجام دادم  

من هم حال روحیم داغون میشه هم جسمی سه روز اول تقریبا استراحت میکنم اگه دخترم بزاره

خیلی خوبه که اون چند روز برای خودمون باشیم ب پوستمون بیشتر برسیم پادکست گوش بدیم سعی کنیم از غذاهایی که راحت اماده میشن و یا نیمه امادن استفاده کنیم

خیلی خوبه که اون چند روز برای خودمون باشیم ب پوستمون بیشتر برسیم پادکست گوش بدیم سعی کنیم از غذاهایی ...

دقیقا همسرم و پسرم خداروشکر همکاری میکنن اما دخترم چهار سالشه زیاد درک نمیکنه