2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
همین کار کردم دوست عزیز جا میوه یخچال خیلی بزرگ من اونجا میوه نمی ذارم وسیله هام می ذارم البته وسیله ...

برا مورچه اصلا کامان نیاز نیست 

پودر مورچه و سوسک بزرگا هست عالیه عالی 

یکم جایی بریزی، مورچه ها ناپدید میشن 

تو کابینت کاری که کردم زیر کفی که پهن کردم اون پودر ریختم که با وسایل در ارتباط نباشه اصلا 

و اینکه اول چند روز مورچه ها رو در نظر گرفتم ببینن از کدوم قسمت میان و اصلا همه جای کابینت نریختم 

کامان بسیار قویه و  فقط برای سوسک ریز داخل کابینت که از چوب ام دی اف تولید میشن برای اونه 

این سوسک فقط فقط با کامان نابود میشه 

که اونم باید کابینت کاامل خالی بشه 

و بعد زدن کامان چند هفته خالی بمونه 

بعدش کابینت پاک کنید👉 دیگه عالی و تمیز میشه 

و همینطور که گفتم اگه طبیعی طبیعیش رو خواستی 

خمیردندون هم من زدم و واقعا فراریشون داره 

چوب دارچین شنیدم اما امتحان نکردم 

ولی بازم میگم اون پودر مخصوص مورچه عالیه ها عالی 

تو سوپرمارکت ها هست 

یه قوطی سفید استوانه ای که دربش قرمزه 

برا مورچه اصلا کامان نیاز نیست پودر مورچه و سوسک بزرگا هست عالیه عالی یکم جایی بریزی، مورچه ها ناپدی ...

ممنونم که وقت گذاشتید توضیح دادید حتما به نکاتی که گفتید عمل می کنم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا مورچه اصلا کامان نیاز نیست پودر مورچه و سوسک بزرگا هست عالیه عالی یکم جایی بریزی، مورچه ها ناپدی ...

من تو خونه جای دیگه مورچه نیست مگر اینکه خوراکی زمین بریزه

ولی تو آشپزخونه بخصوص تو این فصل زیاده یکی از اقوام که اونده بودن خونمون گفتند این مورچه از چوب کابینت تون.

به نظرتون همون کامان بزنم داخل کابینت ها یک ماه خالی بذارم کابینت یا توصیه شما پودرمورچه است؟

پودر مورچه هم ریختم کابینت چند هفته خالی بذارم؟چون کفی پهن نکردم کف کابینت ها

شادی صدام کنید
من تو خونه جای دیگه مورچه نیست مگر اینکه خوراکی زمین بریزهولی تو آشپزخونه بخصوص تو این فصل زیاده یکی ...

کامان خیلی قویه و برای مورچه نیاز نیست چنین سم قوی رو بخوای بزنی 

کفی رو حتما بنداز 

و گوشه های کابینت دور تا دور این پودر رو بریز 

اگه حوصله داشتی کابینت کامل خالی کن و بگردی ببینی مورچه هه از جای خاصی از کابینت میاد یا اینکه بخاطر یه ماده خاصی تو کابینتت هست

مثلا من فهمیدم لوله فاضلاب هست که از سینک به دیوار تو کابینت وصل شده کنارش کمی باز بود ار اونجا هم می اومدن😶 دورش رو کمی سیمان زدیم 

گاهی یه ماده تو کابینت باعث اون حشره شده 

مثلا من یه بار دیدم تو کابینت از این پروانه ها بود (نمیدونم بهش چی میگید😝) بعد هی به خودم گفتم از کجا اومده من که مدام تمیز میکنم 

یهو متوجه شدم کمی گندم داشتم اون پروانه گذاشته 

ولی اگه به هر دلیلی نتونستی بگردی ببینی از کجاشه

همون راه انداختن کفی رو برو 

اول دور تا دور کابینت رو پودر بریز 

و بعد روش کفی بنداز 

دیگه خالی بودن لازم نبود 

چون پودر مثل اسپری کامان گاز تولید نمیکنه 

و اون بدن حشره وقتی با پودر برخورد میکنه اسیب میبینه 

کفی باعث میشه پودر با وسایل شما تماس نداشته باشه

کامان رو برای همین انقدر تاکید دارم برای مورچه واقعا نیاز نیست چون خیلی قویه 

و مورچه یه حشره بسیار ناچیزه حتی با یه خمیردندون هم از محل متواری میشه 

ولی اگه کابینت هاتون درون و بیرونش همش ام‌دی‌اف هست بعد چندسال سوسک های ریز یهویی تولید میشن😶 و با هیچی از بین نمیره جز کامان قشنگ نابود میشن خداروشکر 

چه خوب هیدوا جانمن الان دلم نمیاد کفشای رنگیمو بدم خروجی ولی خب دیگه نمیخرم همینایی که دارم میپوشم ت ...

شلوار سفید رو تو خونه میپوشم 

اهل شلوار سفید پوشیدن زیر چادر نیستم گلم

❌لایک❌
نه چه غصه ای، اونم برای شوخی گفتم. من چندساله از خوردکن برای پیاز استفاده میکنم چون میگرن دارم بوی ...

قصدی نداشتم عزیزم که گفتم غصه نداره. منم اگربخوام تعدادزیادخردکنم باخردکنه ولی برای خودمون که معمولایکی دوتای کوچیکه نمیصرفه خردکنودربیارم وبشورم

لطفالایک نکنین. 

خروجی های امروز؛ 

یه لیوان که ترک برداشته بود 

چند روز پیش خواهرم گفت میخوام از این چاقو کوچیکا برای کره و پنیر بخرم (از اینا که فانتزیه) یادم اومد چندسال پیش دوستی برام هدیه آورده بود و استفاده نکردم، امروز گذاشتم کنار بدم بهش. 

قصدی نداشتم عزیزم که گفتم غصه نداره. منم اگربخوام تعدادزیادخردکنم باخردکنه ولی برای خودمون که معمولا ...

قشنگم ناراحت نشدم از حرفتون. متاسفانه با تایپ کردن لحن رو نمیشه نشون داد و سوءتفاهم پیش میاد. 

منم متوجه منظورتون شدم 😘

اکثر مواقع زیاد خرد میکنم یکی دوروز تو یخچال میمونه. ولی کم باشه زحمتش رو به همسرم میدم اگه خونه باشه. 

سلام خروجی های امروز :

یه پتو و زیرانداز

دبه آب میدم مامانم ببره روستا بده اقواممون اونجا بیشتر استفاده میشه

ریش تراش دستی نو میدم داداشم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستان خروجی های من

یه گل سر که منجوق هاش پاره شد

یه گیره روسری نو دادم به کسی

یه ساق دست نو دادم به کسی که استفاده میکنه

دو عدد شال

یه لباس زیر پایین تنه جایگزین نمیکنم هنوز دارم

یه زنجیر بدل که رنگش تغییر کرده بود