2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740097 بازدید | 44731 پست
صابون خیلی سخت پاک میشه که .اثرش روی مبل می مونه . من که با شامپو فرش مشکلی نداشتم . برای لکه های سخ ...

مرسی عزیزم شامپوفرش استفاده میکنم👌🏻

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
کلا مبل رنگ روشن نگهداریش سخته . من بخاطر بچه هام با پارچه خود مبلم نشیمن و دستگیره هاشو پوشوندن و ...

چه جالب😍

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاملا معلومه دختر مینیمالی هستی در کنار یه خانواده غیر مینیمال ولی خودتو ناراحت نکن همه ما هم ...

بازم از خونه قبلیمون خیلی بهتره

قبل اسباب کشی کلی وسیله ریختیم رفت خلوت شد

رنگ وسیله ها رو هم روشن انتخاب کردیم و چون خونمون نورگیره هر کی میاد خوشش میاد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

شب بخیر. سخت مشغول خونه تکونیم. اشپزخونه روشستم فقط چندتیکه خرده ریزاش مونده. کمدای اتاق خودمونم مرتب شده تقریبا یکمش مونده که فردا انجام میدم. خیلی دویتداشتم مثل لیلی اول یه اتاقوکامل تمیزکنم بعدبرم سراغ جاهای دیگه ولی بخاطرپسرکوچیکه مجبورشدم وقتی خوابیده بود برم یراغ شستن اشپزخونه. این عکسم میفرستم ازقبل وبعد باکس وسایل خیاطیم

لطفالایک نکنین. 
من از مجردیم مینیمال بودم هر هفته پنج شنبه نظافت می کردم و کلییییییییییییییی وسیله می نداختم بیرون ح ...

ببخشید برام سوال شده 

دخترتون چند ساله ست؟

دراور که برای لباس هاشه؛عروسک و اسباب بازی هاشو کجا میذارید؟

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
ببخشید برام سوال شده دخترتون چند ساله ست؟دراور که برای لباس هاشه؛عروسک و اسباب بازی هاشو کجا میذارید ...

دخترم 11 سالشه 

یه عالمهههههههههه عروسک هایی که بقول خودش خاطره داره رو گذاشتیم انباری و حدود چند تایی هم گذاشته تو اتاقش یه دراور از این رنگی رنگی های هشت کشوداره کلی خرده ریزای ضروری داره داخلش 

لباساشم که تو کشوی تختشه

لباس زمستونی هاش تو کمد دیواری اتاق ما چون اتاقش کمد دیواری نداره

دوست دارم یه جای کوچک تو اتاقش کنار شوفاژ هست کمد دیواری  بزنم ولی  میترسم قشنگ نشه اتاقش و کوچک بشه

دخترم عاشقتم
من از مجردیم مینیمال بودم هر هفته پنج شنبه نظافت می کردم و کلییییییییییییییی وسیله می نداختم بیرون ح ...

آخه من اتاق بچه هام دراور و کمد و کتابخونه داره و همشون هم استفاده میشه یکیش نباشه کارم لنگ میمونه.برای همین برام سوال شد

آخه من اتاق بچه هام دراور و کمد و کتابخونه داره و همشون هم استفاده میشه یکیش نباشه کارم لنگ میمونه.ب ...

چند تا بچه دارین چند ساله شونه؟

من دخخترم تا دو ماه پیش حتی شیشه های آب میوه که قشنگ بود رو هم جمع می کرد کاردستی درست میکرد شلوغغغغغغغغغغغغغغغغ

مشاور گفت بهش کار نگیر خودش تا یه سنی درست میشه 

خداروشکر در یه اقدام عجیب درست شد  و دو تا گل طبیعی پتوس هم گذاشته کنار پنجره اتاقش و اتاق خلوتتتتتتتت واقعا لذت میبرم

خودش میگه مامان اتاقم چون خلوته زود تمیز میشه

دخترم عاشقتم
چند تا بچه دارین چند ساله شونه؟من دخخترم تا دو ماه پیش حتی شیشه های آب میوه که قشنگ بود رو هم جمع می ...

۲تا

۸سال و ۲سال

نه اتفاقا اتاقشون مرتبه و شلوغ بنظر نمی‌رسه.ولی من با این وسایل تونستم وسیله هاشونو سرو سامون بدم