2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740435 بازدید | 44731 پست
چه خوب .همیشه این حسو دارم که مینیمالها خاص پسند هستن و هر چیزی رو توی خونشون اجازه ورود نمیدن . و ا ...

خیلی از کارتون خوشم اومد!

ممنونم من خیلی دنبال این نیستم که منحصر به فرد باشم ولی تزییناتی که توی همه ی خونه ها باشه رو اصلا دوست ندارم.دوست دارم خونه ها متفاوت باشند

و تزیینات من کاملا متفاوت از اطرافیانمه.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی دیوار بزارید با قیمت پایینتر و با مدل مبلتون. شاید به درد کسی خورد . کف کابینت ها تونم میتونید ...

چه ایده ی خوبی.چقدر چیز ازتون یاد میگیرم

من کاور پتو خیلی استفاده میکنم.همه ی لباس های زمستونی و پارچه ها رو توی کاور پتو میذارم برمی‌داریم.خیلی منظم میشه

خیلی از کارتون خوشم اومد!ممنونم من خیلی دنبال این نیستم که منحصر به فرد باشم ولی تزییناتی که توی همه ...

دقیقا خاص و متفاوت . منم هیچ وقت کاری به مد نداشتم اما خب پیش اومده از چیزی که مد هست هم خوشم اومده و خریدم ولی دلیلم فقط و فقط این بوده که خودم دوسش داشتم نه صرفا اینکه اون زمان مد بوده .   

چه ایده ی خوبی.چقدر چیز ازتون یاد میگیرممن کاور پتو خیلی استفاده میکنم.همه ی لباس های زمستونی و پارچ ...

ممنون عزیزم امیدوارم به دردت بخوره ‌ منم کاور پتوهام هر جی پتو و ملافه و روبالشی و خرده پارچه دارم توشون نگه میدارم . آینه که زیاد مصرف دارم و زیاد هم خراب میشن . دیگه گفتم یه بار این مدلو بدوزم ببینم چجوری میشه . هم از دست طلقهام راحت میشم هم پارچه های اضافی. هم محکمتره .

انشاللهراستی دوستان من فعلا شرایطشو ندارم که مبلامو بدم مبل‌شوییچه راهکاری برای تمیز کردن مبل دارید؟ ...

من فقط شامپو فرش میزنم و واقعا هم تمیز میشن.و با همین روش نو موندن

راستی عکس اتاقم هم میزارم چون بنظرم فعلا  مینیمالترین جای خونمونه.  . می دونم چیدمان زیاد جالب نیست و میتونه بهتر از این باشه اما چون این فرشو مادرم خودش بافته و خیلی دوسش دارم میخوام وسیله ای روش نبینم و جدیدا اتاقو اینجوری چیدم . مگه اینکه بعدا فرش کوچیکتری جایگزین کنم یا خونمون عوض بشه و جور دیگه ای بچینم.  سمت دیگه فرش هم کمد دیواریه . اون ستون هم مزاحمه و مجبور شدم یکمی فرش رو تا کنم . پنجره مون هم چون توی نورگیر باز میشه دیگه پرده براش نزدم و نیازم نداره  ولی اگر زیاد توی این خونه موندنی بشم یه پرده حریر سفید میزنم .تخت هم که فعلا ندارم ولی اگر بخرم هم تخت جمع و جوری میخرم که بازم اتاق شروع نشه . فعلا که بچم کوچیکه  همینجوری راحتم

راستی عکس اتاقم هم میزارم چون بنظرم فعلا مینیمالترین جای خونمونه. . می دونم چیدمان زیاد جالب نیست ...

اتفاقا خیلی حس آرامش و راحتی ازش گرفتم.دلم خواست بیام اونجا بخوابم 😅

اتفاقا خیلی حس آرامش و راحتی ازش گرفتم.دلم خواست بیام اونجا بخوابم 😅

آره برای خودمم حس راحتی و آرامش داره خدایی . و خیلی هم تمیز کردنش راحته . تغییر دکوراسیون هم راحته . 

پارسال یه مهمونی بزرگ داشتیم تشک خودمونم برداشتم بردم اتاق بچه ها عمودی تکیه دادم به دیوار و این اتاق فرش رو آوردم وسط و دور تا دورش پتو و پشتی چیدیم .اصلا خیلی راحت بود .