2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست
امروز ادامه ی تمییز کاری آشپزخونه بود چندتا کابینت رو هم تمییز کردم و دیگه خروجی نداشتم فقط جابجایی ...

خسته نباشید عزیزم. 

من فرنچپرسم درش خراب شده بود، چند وقت پیش تو یه مغازه ای در یدکش رو دیدم. شمام چندجا بگردید شاید پیدا کردین. 

من از مجردیم مینیمال بودم هر هفته پنج شنبه نظافت می کردم و کلییییییییییییییی وسیله می نداختم بیرون

حتی وقتی مادرم نبود یعضی از لباس های مجلسیم که دیگه کاربردی نداشت رو با این خانم های زابلی که میومدن دم خونه ها وسیله میفروختن  می دادم و در عوض قاشق جنگال و... می خریدم

وقتی هم ازدواج کردم کلا  چون وسیله اضافه ندارم تمیز کردن راحته

من حتی دور روزه برای عیدخونم تمیزه 

گاهی وقتا فقط فرش ها رو عید میدیم میشورن و چند سالی هست که بهمن ماه میدم و عید هیچ کاری ندارم

بیشتر وسایل خونه مال جهیزیه 16 سال پیش هست و مگر اینکه چیزی خیلی ناچیز اضافه شده 

هنوز هم عادتمه میرم خونه مادرم تا می خوام تمیز می کنم میگه  چیزی دور نریزی حواسم بهت هست

بوفه جهیزیم رو رد کردم

چون خونه کمد دیواری داشت کمد لباس و دراورم رو دادم به خواهرام

سه تا تشک جهیزیه خودمو دادم خواهرم چون مهمون کم دارم تشک های جهیزیه شوهرمو فقط نگه داشتم

سالن فقط مبل و نهار خوری 4 نفره و تلویزیون و چند تا میز تاشو و تماممممممممممممم

اتاق خواب خودمون یه تخت و یه دراور کوچکککککککککک سه تا کشو

به دخترمم یاد دادم حداقل 8 تا کیسه زباله کتاب و عروسک و اسباب بازی  و.....داد  به دختر همسایه 

یه دراورشم داد  اتاقش الان فقط یه تخت و یه دراور تماممممممممممممممم

دخترم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالشی جان امیدوارم هرچه زودترارامشتونو بدست بیارین. بنظرم یه باردیگه پیگیری کنین اگردیدین پلیس پیگیر ...

مرسی عزیزم حتما همین کار رو میکنیم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دوستان ممنون از همتون،تک تک ریپلای نکردم ببخشید،انگار با شما در میون گذاشتم حالم بهتره،خلاصه بگم چه خوبه که تو جمع شما هستم 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بالشی جان چه اتفاق وحشتناکی ضربان قلبم رفت بالا من تو یه شهر کوچیک زندگی می کنم که با تمام مخدودیت ه ...

ممنون شادی جان،باور نمیکنی هر لحظه چشمم رو میبندم چهره اش میاد تو نظرم،تپش قلبم شدید میشه،دیگه دوست ندارم از خونه برم بیرون

خانمامحتاج دعاتونم بالاخره بعدچندسال جورشده ومیخوایم بریم کربلا وبطورعجیبی شناسنامه من وهمسرم گم شده ...

انشاالله به زودی پیدا میشه،چه سفر خوبی در پیش داری عزیزم،امیدوارم حسابی بهره معنوی ببرید از سفرتون

انقدر تبلیغات سایت زیاده وسط تایپ دستم خورد و نصفه ارسال شد🤦وقتی کمتر خرید میکنی و از وسایلی که دار ...

برای ورود به سایت از نرم افزار گردو پلاس استفاده کن 

دیگه تبلیغات نشون نمیده

❌لایک❌
بچه ها راجب عارفه قدسی زاده، چند سال قبل یه وبلاگ داشت به اسم لذت کمتر داشتنالان اطلاعی ندارم ازش که ...

بله وبلاگش هنوز هست

اینستا ندارم نمیدونم اونجا هم هست یانه  

❌لایک❌
سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

عزییییزم 

چه ماجرای عجیب و وحشتناکی رو پشت سر گذاشتید 

حتما صدقه بدید 

خدارو صدهزار مرتبه شکر ضرر جانی نداشتید 

دیگه تموم شده عزیزم سعی کنید به زندگی عادی برگردید اگه نیازه حتما برید با یه تراپیست حرف بزنید گلم 

❌لایک❌

بالشی جان عزیزم خدا ارامش بده بهتون

بنظرمن خودتون و دخترتون یکی دوجلسه برید تراپیست ،مخصوصا دخترتون ممکنه بزرگسالی براش تروما بشه و از ذهنش پاک نشه خدایی نکرده

خودتونم با یه وکیل مشورت کنید ببینید راه حل چیه

بلخره این روانی باید به سزای کارش برسه 

❌لایک❌

دوستان گل اگر مایل بودید از چیدمان خونه هاتون توضیح بدید که چیا دارید از مبل و صندلی و میز تا وسایل تزئینی و تابلو و اتاقها  و اگر عکس هم بزارید که دیگه نور علی نور . ولی خب بعضیا دوست ندارن شناخته بشن درک میکنم . 

مثلا خودم هال فرش و مبل ۸ نفره و میز وسط و میز عسلی.یه استند گلدان با ۵ تا گلدون گل طبیعی . آینه شمعدون و تابلو فرش و ان یکاد که مربوط به عروسیمه  و اگه دست خودم بود نمی خریدم ولی الان دیگه دلم نمی خواد رد کنم و فقط رنگشون که مشکی و قهوه ای بود سفید رنگ زدم و یه گوشه گذاشتم  . و یه ساعت دیواری  .اینم تزئینات ریز روی میز عسلی . که با اینکه اصلا اهل خرید دکوری جات نیستم اما عاشق این طرحهای قلم آبی شدم و خریدم و هر وقت نگاشون می‌کنم حس خوب می‌گیرم .