2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین بابلسر و امل و فریدونکنار کدومش بهتره؟از لخاظ فرهنگ مردمش و رشد ملک و ...

آمل چون شهر دانشگاهی و صنعتی هست فرهنگای دیگه رو قبول کرده، بابلسرم که از اول شهر توریستی و دانشگاهی بوده و اونقدر از جاهای مختلف رفتن اونجا که مردمش غریبه ها رو پذیرفتن. فریدونکار یه شهر خیلی کوچیکه ولی قشنگ، خصوصا ساحلش و بازارش.قطعا برای سرمایه گذاری شهرای بزرگ ترش مثل آمل و بابل و بابلسر بهتره. 

من چندسال اول ازدواجم بخاطر شغل همسرم مازندران بودم و اگه شرایط بازم جور بشه بدم نمیاد برگردم اونجا. 

من فقط شامپو فرش و یک بارم توی حیاط خودمون مبل رو سر و ته کردیم و قسمت نشیمن رو با اب و شوینده شستی ...

شنیدم بعضیا میگن با صابون تمیزتر میشه و کمتر آب جذب میکنه نسبت به شامپو فرش

اولین بارمه به نظرم ریسک نکنم همون شامپو فرش بکشم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
ترنم جان ممنون که گفتی ما هم سر ماه یه خروس قربونی میکنیم چون پول گوسفند فعلا نداریم😅

قبول باشه عزیزم

اوضاع بهتره؟

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سالی یه بار تشک ها رو میدم قالیشویی بشورنلک کوچیک بشه خودم با یه اسپری فرش و یه فرچه کوچیک لک رو پاک ...

درسته هیدواجان منم یه بار لک شده بود پاک کردم

مبلام کرم رنگن دوسم ندارم که روشون چیزی بکشم کلا تغییر رنگ داده لک رو یه قسمتش نیست،حتما درنظر دارم قبل از عید بدم مبل‌شویی ولی الان واقعا نمیتونم

راستی معنی اسم کاربری‌تون رو اگه دوس داشتید بگید🥰

کل خونه موکتهدوتا فرش شیش متری یک مبل هفت نفره راحتی سه تا عسلی بغل مبل ها گذاشتیم یدونه میز وسطهسه ...

عزیزم  کاملا معلومه دختر مینیمالی هستی در کنار یه خانواده غیر مینیمال ولی خودتو ناراحت نکن همه ما هم ادمای دور و برمون همین جوریه نمونه اش شوهر خودم .   

شنیدم بعضیا میگن با صابون تمیزتر میشه و کمتر آب جذب میکنه نسبت به شامپو فرشاولین بارمه به نظرم ریسک ...

صابون خیلی سخت پاک میشه که .اثرش روی مبل می مونه . من که با شامپو فرش مشکلی نداشتم . برای لکه های سخت‌تر هم سیف قرمز می زدم . 

درسته هیدواجان منم یه بار لک شده بود پاک کردممبلام کرم رنگن دوسم ندارم که روشون چیزی بکشم کلا تغییر ...

کلا مبل رنگ روشن نگهداریش سخته . من بخاطر بچه هام  با پارچه خود مبلم نشیمن و دستگیره هاشو پوشوندن و همه خوششون اومد .کار خودمم واقعا راحت شد