2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737642 بازدید | 44694 پست
از هزینه های اضافی زندگیمون کم کردیم. مثلا سه تا گوشی و یه وایمکس داشتیم که تقریبا ماهی یکبار شارژ ن ...

آفرین

آفرین

دوستان این کامنت شادی جان مال پارساله در باب حذف هزینه های اضافی زندگی

که اینم یه جور مینیمالیسم

واقعا بخش زیادی از هزینه شارژ اینترنت بار اضافه ای شده بر دوش خانواده های امروزی

تو خونه ما کسی اینستا نداره و در نتیجه شارژ عادی ماهانه وای فای کافیه برامون

بسته هم البته رو گوشی من و همسرم هست برای استفاده های ضروری خارج از منزل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز چنانچه مستحضرید 😅

چالش سی روزه پاکسازی من تموم شد

میخوام دوباره یه چالش شروع کنم و اینجا گزارش بدم

اما با روزی "یک" خروجی تا سی روز 

چون واقعا دوباره نزدیک ۵۰۰ تا خروجی نمی تونم داشته باشم

اما:

۱.ظروف یکبار مصرف و بازیافتی رو مثل بطری آبمیوه و ... جزوشون حساب نمی کنم

۲.موارد مشابه و جزئی رو با هم یه دونه حساب می کنم که مبینا جونم راضی بشه ازم(😅😂😘 شوخی و بوس به کلت)

🍀خروجی روز اول: یه سرویس شربت خوری مرغی که توی دیوار فروختم

سلام به دوستان جـــــــان❤

سپاس ازهمگی که برای روفرشی نظردادین کاملا منصرف شدم ازخریدش وازاین یزدی ها رنگ روشن میگیرم تاچشمم خسته نشه من بچه هام کوچیکن بااینکه مواظب تقریبا ولی بازنیازم هستش 

برای ماشین ظرفشویی نظرمیپرسم چطوره؟؟ 

چ ظروفی نبایدتوش شست؟؟ 

شوینده چی خوبه؟؟ 

وچقدر هزینه اش هست؟؟ 

نمک ژل پودر چی بهتره ونیاز؟؟؟ 

آفرینآفریندوستان این کامنت شادی جان مال پارساله در باب حذف هزینه های اضافی زندگیکه اینم یه جور مینیم ...

منم تصمیم دارم از هزینه نت وشارژرم کم کنم البته باید اراده کنم‌.

واقعا چقدر مینیمال بودن خوبه با اینکه امروز انرژی نداشتم ولی کارای خونه انجام شد.

شادی صدام کنید

بدون اصرار همسرم همراه شدن طی یک حرکت کل لوازم انباری قفسه کارتن سبد کتاب دستگاه رسیور وکفش صندل لباس و......... خیلی زیاد همه رویک بازیافتی صدازدیم اومد دادیم بهش خیلی خوشحال شد بشدت خوشحال وراضی ام 

ونمیذارم انبارشه دیگه 

البته من از پارسال بشدت خروجی داشتم ایناانباری بودن همسرم میگفت نه که راحت دادرفتن لوازم زیادبینشون بود که فهمیدفقط انبارشدن وبدردی نفردیگه میخوره ولی ما نه دیگه 

خونه هم تند تند سرکشی دارم وخروجی 

البته ورودیم دارم ولی همگی بافکرواندیشه فراوان وکیفیت بالا

3تاشلوار

ی پیراهن 

2تا جوراب پسرم رفتن خروجی امروز

❣️❣️❣️❣️

ورودی ی شومیز(ساتن مشکی ساده و کاملا پوشیده ولی خب از نظر قدی مثل کراپ هست)

ممنون از همه دوستانی که نظر دادن

هایدی جان منم اینجور لباسارو نمیتونم بپوشم و پسندم نیست🌿

ی کیف هم هدیه گرفتم🌿

منم تصمیم دارم از هزینه نت وشارژرم کم کنم البته باید اراده کنم‌.واقعا چقدر مینیمال بودن خوبه با اینک ...

عالیه اصن عاااالی

و واقعا طبق فنگ شویی مینیمال یا هرچی که اسمشو بذاریم

خروج اضافات و منفی ها منجر میشه به ورود ضروریات و مثبت ها

چه در مورد اشیا چه در مورد آدم ها و حتی انرژی ها

سلام دوستان 

خوشحالم اینجارو پیدا کردم 

پر از انرژی سبزو خوبید 🌿🌿🌿🌿🥹

من دختری بودم که زمانیکه شاغل شدم واسه خودم خیلی لباس میخریدم مانتو کفش کیف و پالتو بارونی و ..

ساعت 

و خلاصه ازین چیزا زیاد دارم 

و یا کادو 

و چنتا پارچه چادری ، مشکی مثلا گرون 

بتظرتونذچیکار کنم اینارو واستفاده نمیکنم و فقط جامو گرفته 

میشهدیکتریش کرد فروخت مثلا ؟؟ اگه به پولش احتیاج داشته باشم باید چطوری اینارو تبدیل کنم به پول ؟؟ 

اگه نکته ای دارین در اختیارم بذارین مرسی 💚

سلام به دوستان جـــــــان❤سپاس ازهمگی که برای روفرشی نظردادین کاملا منصرف شدم ازخریدش وازاین یزدی ها ...

من ژل ظرفشویی پریل،قرص فیری و فینیش استفاده میکنم

ظروف مس، روی، ظروف لب طلا ، ظروفی که کار دست هستند و نقوش حساس دارن و ظروف کریستال رنگ شده رو نباید باهاش بشورید 

من بخاطر محصولاتی که استفاده میکنم نمک ظرفشویی نمیزنم 

جرم گیری میکنم و جلاسنج میریزم 

ققنوس
سلام به همه،شبتون بخیرخروجی:هودی شلوار تدی دخترم کوچیک شده بود(فکرکنم با پارچه‌ش بشه گردگیری کرد و ب ...

سلام

من چند سال اول عکساشون رو روی شاسی زدم و الان بسیار پشیمانم،  شاسی الان از مد افتاده، اگه عکس البومی چاپ کنید میتونید قاب بگیرید بزنید دیوار یا رو میز بزارید،یا با عوض شدن دکور خونه از قاب دربیارید بزارید داخل البوم

ولی شاسی رو هیچ کاری نمیشه کرد، باز خداروشکر عکس عروسیم رو روی شاسی نزدم😂 جدیدا میبرم آتلیه فقط البومی چاپ میکنم

کراپ منظورم کت کراپ،و شومیز گره کوتاه ک حالت کراپ داره منظورمه نه تاپ

برا روضه اکثرا ما رسمی میپوشیم،چون بعضی مراسما مداح مرد میارن نمیشه اصلا مانتو رو دراورد،اگرم مداح خانومه که بستگی داره منزل کی باشه، منزل مامانم کت و شلوار مشکی یا شومیز و شلوار یا کت و دامن...ولی فامیل باشن با مانتو 

سلام دوستان خوشحالم اینجارو پیدا کردم پر از انرژی سبزو خوبید 🌿🌿🌿🌿🥹من دختری بودم که زمانیکه شاغل ...

بزارید دیوار یا تو برنامه کمدا برای فروش، ولی باید قیمت مناسب بزارید

و من چادر سفید عروسیم رو تو دیوار فروختم

دو تا پارچه چادر مشکی هم داشتم که از محل کار شوهرم کادو داده بودن چند سال قبل و نیازم نبود ولی جنس خوبی داشت، امسال برای روز معلم دو تا پارچه رو کادو دادم به مربی و مدیر مهد دخترم😍 دقیقا همون مدل چادر رو میپوشن، هم هزینه نکردم برا روز معلم، هم کادوی خوبی دادم، و از همه مهمتر خروجی بلااستفاده داشتم

سلام دوستان خوشحالم اینجارو پیدا کردم پر از انرژی سبزو خوبید 🌿🌿🌿🌿🥹من دختری بودم که زمانیکه شاغل ...

سلام دوست عزیز، 

اینجا بعضی از دوستان پارچه رو فروختن حالا با قیمت خوب نه ولی بالاخره ردش کردن. اگه اشتباه نکنم تو دیوار فروختن. یه چیزی که چند وقت پیش دیدم، یه خانومی پارچه چادری مشکی از این طرح دارا رو برده بود خیاطی براش شومیز بدوزن.