2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737644 بازدید | 44694 پست
من ۴تا پسر دارم از ۴ساله تا ۲۵ساله تو اسباب بازی های همشونم تفنگ بوده  حالا هر مدلی  نا ...

درسته. از یه سنی به بعد خودشون این چیزا رو درک میکنن. دقیقا تو متنم  بالاتر همینو گفتم. ولی از نظر روانشناسی درستش اینه که:

« کودک» اسباب بازی و حتی کارتون مناسب سنش رو داشته باشه.بعدتر همزمان با فرایند رشد در سنین بالاتر این چیزا دیگه مشکلی نداره.البته بازم من این  نکته رو  رعایت میکنم دلیل نمیشه همه موافق باشن. ولی به صورت کلی چیزی که اطلاع داشتم درسته رو حین پاکسازیم گفتم شاید مفید باشه عنوان کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و البته نکته مهم تر اینکه خود اسباب بازی به تنهایی خشونت رو القا نمیکنه دنیای کودک با بزرگترها متفاوته اما نکته اینجاست زمانی که کودک  همونطور که گفتم  فیلمهای جنگی خشن و بازی های  بکش بکش روی موبایل در  دسترس کودک باشه اون موقع است که خشونت رو یاد میگیره. و با اون اسباب بازی تقلید میکنه وگرنه تخیل کودک( زمانی که بازی و فیلم خشن در دسترسش نباشه) مشکلی ایجاد نمیکنه. و حتی برخی کارتون ها معانی و مفاهیم خوبی رو منتقل نمیکنن و مجاز به استفاده برا کودکان نیستند. من خودم بچم اصلا بازی های کامپیوتری خشن در دسترسش نمیزارم اما پیش میاد مهمانی میریم بازی ها رو رو ال ای ی هایی با اینچ بالا میبینه که بقیه بازی میکنن. و من نمیتونم ازش پنهان کنم و بقیه رو توجیه کنم . دنیای تکنولوژی امروز  دسترسی خیلی چیزا رو راحت کرده. حتی میبینم بچه ۵ ساله خودش از تو اینترنت بازی جنگی دانلود میکنه. و گرایش  سرگرمی به این سمت اومده. ولی باز همه چی صد در صد نیس و همه بچه هایی که این بازی ها رو میکنن و با اسباب بازی هاشون اونها رو تقلید میکنن قرار نیست مجرم بشن. برخی پلیس میشن. همه چیز ممکنه. ولی من شخصا نه اون بازی ها رو دسترسش میزارم و نه اسباب بازیشو. البته تفنگ د اره همون دارت که دوست دارم تمرکزش باهاش تقویت شه البته بدون اجبار من. خودش بازی کنه اگه دوست داشت. 

و البته نکته مهم تر اینکه خود اسباب بازی به تنهایی خشونت رو القا نمیکنه دنیای کودک با بزرگترها متفاو ...

دقیقا عزیزم فیلم ها و بازی های نامناسب خشونت رو به بچه القا میکنه

👌👌👌

❌لایک❌

حرفای من خیلی ادامه پیدا کرد ببخشید. ولی اینو بدونید بچه های بیش فعال که تعدادشون هم رو به افزایشه، بیشتر گرایش به موارد منفی دارن . والدین این بچه ها باید دقت و نظارت بیشتری روی مواردی که بالاتر صحبت شد داشته باشن.  با اجازه دوست خوبم هیدوا جون  

چه عالی خیلی خوشم اومد

از هزینه های اضافی زندگیمون کم کردیم. مثلا سه تا گوشی و یه وایمکس داشتیم که تقریبا ماهی یکبار شارژ نت میشدن . الان فقط برای یه دونه از گوشیامون که سرعت بالایی داره نت میخریم و همه استفاده میکنیم. تقریبا ده گیگ برای یک ماهمون میشه . دلیلی نداره که انقدر نت مصرف کنیم درحالی که هدر رفت پولمون میشه . 

اگر اخر ماه چیزی بمونه که قرار بر سوخت شدنش باشه . به بچه مون اجازه میدیم فیلم یا کارتونی که توی لیستش نوشته دانلود کنه . 

از هزینه های اضافی زندگیمون کم کردیم. مثلا سه تا گوشی و یه وایمکس داشتیم که تقریبا ماهی یکبار شارژ ن ...

همین هزینه های کوچیک ... ماهانه شش تا هفت میلیون کمتر خرج میکردیم. 

برای اینکه دستتون بیاد . خرج های همه اعضا خانواده رو بنویسید . بعد متوجه اضافی بودنشون میشین . 

عاشق این تاپیکم. همش تو فکرم بود که تابه دوطرفه بگیرم الان نظراتتون را خوندم منصرف شدم.

بستگی به سبک زندگیت داره

من ته چین،کیک،نون،فیله،جوجه تابه ای،کباب مرغ،کباب سیخی تابه ای توش درست میکنم،رو دست نداره😍

امروزم دو تا رو بالشتی با پارچه ای که داشتم دوختم رو بالشتی های رنگ و رو رفته رفتن خروجی

یه جفت دستگیره قابلمه اونا هم کهنه شده بودن خروجی رفتن

ورودی یه کاور گوشی جایگزین کاور قبلی که کهنه بود شد

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.