2777
2789
عنوان

هرچی میخرم پشیمون میشم

123 بازدید | 15 پست

فکر کنید برای یه خرید زمستونی از صبح تا عصر رفتم مرکز خرید هیییچی نخریدم از هیچی خوشم نیومد هروقتم میخرم میرم خونه پشیمون میشم دوبار بیشتر نمی پوشم

کسایی که انقد راحت پسند میکنید بیایید یه راه چاره بهم بدین دارم دیونه میشم دیگه 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

سفارش بده راحت ترییی😅

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم همینم میخرم بعدش مث سگ پشیمون میشم راجب رنگ و مدل اینا

خییلی بده خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سفارش بدم که بدتره

چرا؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

منم مثل شما هستم ،بعد از اینکه وسیله ای میخرم ،یکی بهترش رو می بینم یا اصلا می بینم اون وسیله به بقیه چیزهایی که دارم نمیخوره یا میتونستم بهتر ست کنم ،با اینکه قبلش خیلی دقت می کنم 

منم مثل شما هستم ،بعد از اینکه وسیله ای میخرم ،یکی بهترش رو می بینم یا اصلا می بینم اون وسیله به بقی ...

باورت میشه الان توکمد چندتا دارم که حتی یه بارم نپوشیدمشون؟شوهرم داره دیونه میشه دیگه ازاین کارهام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورت میشه الان توکمد چندتا دارم که حتی یه بارم نپوشیدمشون؟شوهرم داره دیونه میشه دیگه ازاین کارهام

خودمو کشتم رفتم یه پارچه خریدم  مانتو دوختم پارچه اش خوشگله ،ولی از دور اصلا نما نداره و زیبایی اش مشخص نیست ،یه روسری هم باهاش ست کردم روسری اش هم قشنگه ولی روی سر خیلی جالب نمیشه ،با پولش میتونستم یه چیز بهتر بگیرم ،هر وقت میپوشم کلی ناراحت میشم چون نمیتونم همیشه از این هزینه ها کنم ،بعضی ها چون زیاد لباس میخرن راحت انتخاب میکنند اگر هم یه چیزی رو بعدا خوششون نیاد خیلی براشون مهم نیست چون  میتونن بلافاصله اون چیزی که خوششون اومده رو ، بخرن 

مگه چقدر قراره بپوشی ک انقد سخت میگیری

تو بگو یه روز دیونه میکنم خودمو تاانتخاب کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40