2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737710 بازدید | 44694 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه سلام

دوباره تاپیک زیبا به روز شد

من چند روز پیش یه مانتو و تاپ ورودی داشتم

خروجی هم چند تا بطری 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
چجوری این تاپیک بعد از ۶ سال بالا اومده و این همه آدم نظر گفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟

چونکه مینیمال شدن پروسه طولانیه و ابنجا گزارش میدیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب یعنی چی کلا این مینی که میگین؟

یعنی وسایلامون و انبار نکنیم 

یه وسیله ای و چند سال بدون مصرف نگه نداریم بگیم یک روز به کار میاد 

وسایلامون مختصر و مفید باشن میشه مینیمالیست بودن😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دیگه واقعا وسیله فروختن تو دیوار محال شده و هیچی فروش نمیره

منم فضا برای فروش و ادرس دادن ندارم با بچه کوچیک.. 

یه تعداد جین و لباس درحدنو دارم که دیگه سلیقم نیستن و نمیپوشم و راحتم نیستم توش 

دل ردکردن هم ندارم ولی یه مطلب خوندم تو همین سایت درمورد اینکه سال به سال از لباسی استفاده نکنی باید خمس شو بدی یا ردش کنی کلا...

خیلی خوشم اومد 

میخاستم بدونم این قانون شامل ماهایی که سال خمسی نداریم و تابحال خمس ندادیم هم میشه؟ یا یه قانون کلی بود برای اینکه سرسال وسایل و لباسای بلااستفاده رو رد کرد؟؟

سلام خانماکمکم کنید کمدای لباس خودمو و بچه هامو مرتب کنم...چرا نمی تونم انجامش بدم..همش میگم بعدا ،، ...

به لذت بعدش فکرکن اینکه درکمدتو بازمیکنی ولذت میبری ازنظمش. توی یه برگه بنویس کارای امروزتو وخودتوملزم کن انجامش بدی اون لحظه هم که نوبت کمد شد سریع پاشوانجامش بده تاذهنت بهانه جورنکنه. گوشیتم بزارروی تایمر مثلا نیم ساعت وتوی اون نیم ساعت باید بکوب روی اون قسمت کارکنی وسعی کن تمومش کنی. واینکه یهوهمشونو نریز بیرون هرسری یه قسمت یاکمد یه نفر

لطفالایک نکنین.