2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737710 بازدید | 44694 پست

پاسماوریم به فروش رفت☺️

تصمیم گرفتم این چیزایی که میفروشم

تبدیل به طلا کنم

یه ماگ اتوبوسی داشتم ، اصلا استفاده نمیشد

میخواستم ببرم خونه مامانم

که بین راه پسرهمسایه ازم پرسید این مال کیه؟

چقدر خوشگله😍

و منم با عشق تقدیمش کردم🥰

صاحب این ماگ من نبودم ،

الان رسید به دست صاحب اصلیش

که اتفاقا با لذت هم ازش استفاده میکنه✨

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز باغ یکی از اشناها دعوت بودیم و عملا هیچ کاری نتونستم انجام بدم.میخواستم کف خونه رو تمیز کنم ک نشد

ورودی هم یکم میوه داشتیم🌿

خانما شما برای روضه چی میپوشید؟چندتا لباس دارم ولی فکر میکنم اونجور ک باید شیک نیستن،میخوام خیلی خیلی خوب باشه تیپم.ی دامن مشکی بلند دارم نمیدونم چیزی بگیرم با اون ست بشه،یا کلا شومیزی چیزی بگیرم با شلوار.شلوار مام پارچه ای دارم باز نمیدونم چیزی با اینا ست کنم،یا کلا بخرم مثلا شلوار بگ پارچه و ی چیز کراپ طور..... نمیدانم😁🙄

امروز باغ یکی از اشناها دعوت بودیم و عملا هیچ کاری نتونستم انجام بدم.میخواستم کف خونه رو تمیز کنم ک ...

نمیدونم استایل اصلی شماچیه. ولی مامعمولا برای روضه استایل رسمی میزنیم. حس میکنم کراپ وشلوارمام بیشتر مناسب استایل روزانه باشه. حالاهرجورخودتون صلاح میدونین

لطفالایک نکنین. 
سلام دوستان ،امروز لباسامو تا حدودی پاکسازی کردم .بچه هایسوال ؟من ۱۲تا تاپ و تیشرت دارم بنظرتون زیاد ...

دوتا شلوار و سه تا تی شرت تا الان که کافی بودن . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

امروز باغ یکی از اشناها دعوت بودیم و عملا هیچ کاری نتونستم انجام بدم.میخواستم کف خونه رو تمیز کنم ک ...

شومیز وشلوار پارچه ای مناسبه

دامن وشومیز مناسبه.

پیراهن بلند مشکی که این روزا باب شده مناسبه.

دامن وکت کوتاه یا بلند مناسبه.

من الان اگه روضه ای دعوت بشم شلوار پارچه ای می پوشم با شومیز حریرم وشال مشکی اگه آشنا باشن

اگه کمی دورتر باشن که با مانتو شلوار مشکی  وروسری مشکی.

شادی صدام کنید

سلام خانما

کمکم کنید کمدای لباس خودمو و بچه هامو مرتب کنم...

چرا نمی تونم انجامش بدم..

همش میگم بعدا ،،، فرداااا،، 

یه چی بم بگید ..چطور انرژیشو پیدا کنم 🤔

اینم بگم من از خانواده ی تنبلان هستم و سنجد هم جواب نمیده🤭🤭

خب بستگی داره مجلس و جمعی که اونجا هستن ،، رسمی باشن یا همه خودین...

اگر مجلس رسمی هست حتما شما هم لباس رسمی انتخاب کنید اگرم همه خودی و مجلس غیر رسمی هست لباس راحت تری بپوشید..

سلام به همه،شبتون بخیر

خروجی:

هودی شلوار تدی دخترم کوچیک شده بود(فکرکنم با پارچه‌ش بشه گردگیری کرد و بعد دورانداخت)

تی شرت و شلوار دخترم

شربت نیستاتین دو هفته پیش باز کرده بودم

چسب شیشه‌ای تموم شده

چوب لباسی شکسته.

خروجیای امروزم کمه چون یکم از اساس‌مو باید بسته بندی کنم عکسای تخته شاسی دخترم با کاغذباطله و چسب مهر وموم کردم و یه سری از لوازمشو جمع کردم

راستی خانوما نظرتون راجع به عکسای تخته شاسی چیه به نظرخودم دیوارو شلوغ میکنه،ما فقط یدونه عکس یسالگی‌شو شاسی کرده بودیم ولی تو پیش دبستانی و اول و سوم تقریبا۴تا عکس شاسی شده .. مجموعه۵تا شده،تو خونه جدید به دیوار نزنمشون؟!

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلام دوستان ،امروز لباسامو تا حدودی پاکسازی کردم .بچه هایسوال ؟من ۱۲تا تاپ و تیشرت دارم بنظرتون زیاد ...

تعداد لباسها مهم نیست 

مهم اینه از همه استفاده کنی و لذتشو ببری 

من یه تیشرت و شلوار و دوتا پیراهن تابستونی دارم  

❌لایک❌

بستگی داره روضه خونه کی باشه 

خونه مادر مادرشوهر و خواهر و زن داداش و خواهر همسر و جاری، یه پیراهن مشکی با جوراب شلواری

خونه همسایه ها یا کسانی که آشنایی دورتری داریم شومیز و شلوار مشکی با روسری و چادر

❌لایک❌
نمیدونم استایل اصلی شماچیه. ولی مامعمولا برای روضه استایل رسمی میزنیم. حس میکنم کراپ وشلوارمام بیشتر ...

کراپ منظورم کت کراپ،و شومیز گره کوتاه ک حالت کراپ داره منظورمه نه تاپ