2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740115 بازدید | 44731 پست

سلام خانما من دیروز خونه نبودم امروز حمام و سرویس رو شستم چند تا شامپو داشتم که از هر کدوم یه کم مونده بود ریختم رو هم واسه شستن لباس زیرا تو حموم استفاده میکنم دمپایی حموم خراب شده بود گذاشتم بیرون شیر حموم رو عوض کرده بودیم مونده بود گذاشتم بیرون چند تا اسباب بازی که پسرم قبلا موقع حموم باهاشون بازی می‌کرد گذاشتم بیرون کاملا تمیز و پاکسازی شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همه همراهان 

متاسفانه نمیتونم پیامی لایک کنم 

شادی جان خوشحال شدم از اینکه به هدفتون رسیدید 

دیروز بعد از ساعت تعطیلی با یکی دو تا از همکاران خانم به پاساژی تقریبا نزدیک محل کارمون رفتیم . من بارها اونجا رفته بودم چون کافه خوب و دنجی داره 

برای اولین بار رفتار یک ماکسیمالیست افراطی رو از نزدیک دیدم و جدا حالم خراب شد 

یکی از همکاران خانمی حدودا چهل و پنج ساله هستند نمیخوام قضاوت کنم ولی چون بار اول بود میدیدم برام عجیب بودند 

تمام حقوق یکماه رو خرج خرید لباس و اکسسوری کردن و بدی ماجرا اینه که آخر خریدشون واقعا بدحال بودن از اینکه چرا پول کمی دارن و نمیتونن نیازهای اولیه شون رو تهیه کنن 

در تمام اون خرید ها هیچ نیاز اولیه ای ندیدم و هیچ تناسبی بین اون لباس ها نبود .بدون اهمیت به مدل و رنگ و جنس لباس فقط خرید میکردن 

من تا لحظه ای که ازم سوال نکنن نظری نمی‌دم یکی دیگه از همکارا دوبار سوال کردن برای خرید چیزی در حد اجازه ای که داشتم نظر دادم و ایشون از دو مورد یکی رو خریدن 

اما اون خانم اصلا هیچ بررسی و نظرخواهی نمیکردن

و در حدی خرید کردن که برای برگشت هزینه رفتن به منزل نداشتن و مجبور شدن به همکارمون درخواست کنن ایشون رو رایگان تا منزلشون برسونن

همکارمون پرسید هزینه حمل و نقل تا آخر ماه رو چه کار میکنید گفتن تاکسی اینترنتی رو بصورت قسطی میگیرم و از حقوقم یکجا پرداخت میکنم🥴🫥😵‍💫

کاملا مشخص بود اون حجم خرید و اون حال بد بعد از خرید نشانه اینه که یک جای کار غلط هست اما خودشون متوجه نبودن

ققنوس

گزارش پاکسازی       روز بیست و ششم (ديروز) :

۱.ظرف خالی بیکینگ پودر

۲.قوطی شامپو

۳.شیشه خالی گلاب

۴.بطری دوغ و آب معدنی

۵.جعبه خالی قرص

اینا همه بازیافتی و یه جورایی زباله بودن ولی خب قبول کنید دیگه😅

مهم ترین فایده ش اینه که وسواس دارم حتما برن داخل بازیافت و تو سطل زباله نمی ندازمشون

قبلا خیلی مقید نبودم

منم یه سری لباس برای بچه نیومده مون خریدم😅😍یعنی هدیه بدم به کسی؟که ایشون افتخار بدن و بیان؟؟

ولی به نظر من و اینطور که از کتاب 4 اثر متوجه شدم اینکه این پیشاپیش خرید کردنه یعنی امید و فرستادن انرژی مثبت برای کائنات که اون خواسته مارو اجابت کنه 

امروز مدارک پاکسازی شد✅

خروجی یه سری مدارک که یا کپی بودن یا اعتبار نداشتن.... فکر کنم کار من با پاکسازی مدارک  و جعبه ابزار تمومه چون یه سری چیزا هست که ازشون سر در نمیارم و هر چی به نظرم بیهوده بوده ریختم رفته

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
هیچ خروجی ندارم.کاری ام ندارم.الان یعنی من به هدفم رسیدم🥰✅️نماز قضای مهر پارسال خوندم.

شادی جان من نماز قضا زیاد دارم 

یه دورانی اصلا نماز نخوندم حدود 11.12 سالگی تا 16.17 سالگی. دوران 9 تا 11 سالگی هم یادم نمیاد چجوری خوندم

بعد 17 هم بخاطر احکام عذر شرعی فکر کنم نماز به گردنمه 

به نظرت من چیکار کنم؟  بعضی وقتا همینجوری نماز قضا میخونم ولی باید محاسبه کنم این سالها رو بعد بخونم؟ 

کاری نداره گلم اگه میشد، راه برای یاد گرفتنش بود

میشه ولی ابی نمیشه 

مشکی میمونه که باید دست و بذارید روش چند ثانیه نگه دارید تا تو گوگل باز بشه

سلام بر همه همراهان متاسفانه نمیتونم پیامی لایک کنم شادی جان خوشحال شدم از اینکه به هدفتون رسیدید دی ...

اینو گفتید یاد دوست خودم افتادم و اخرین بار که باهاش رفتم خرید با اینکه اون بازار بزرگ و شلوغ نبود ولی خیلی خسته شدم بیشتر از لحاظ ذهنی خسته شدم که برای هر وسیله ای کل پاساژ و باید میگشتیم و اخرشم چیز قشنگی نصیبش نشد.... منکه بار اخرم بود باهاش خرید رفتم😅

خود من بخوام مثلا یک تیشرت بخرم فقط دنبال تیشرت میگردم و رو مغازه های غیره زیاد وقت نمیذارم

معمولا سختگیر هم نیستم و بعد بازدید از چند تا مغازه تصمیممو میگیرم

اگه چند نوع خرید داشته باشم معمولا همه رو همون روز نمیخرم چون خسته میشم و نمیتونم درست تصمیم بگیرم 

و معمولا هم از بازار محل خودمون خرید میکنم ( قیمت نسبت به بازار های دیگه بهتره. فرصت برای تصمیم گیری بیشتره) 

❓خانوما لطفا تجربه خودتون درباره خرید کردن  رو هم بفرمایید

برای من میزنه گذاشتن لینک در سایت امکان پذیر نیست

اگه ابی بشه سایت اجازه نمیده

من با حافظه کیبردم میزنم مشکی میشه میاد

منم یه سری لباس برای بچه نیومده مون خریدم😅😍یعنی هدیه بدم به کسی؟که ایشون افتخار بدن و بیان؟؟

میگن وقتی راه به جایی نمی بری یه مدت باید بی خیال موضوع بشی ، اینکه جهیزیه رو دادم رفت واسه این بود که به خودم بفهمونم راضی ام به رضای خدا ،همه چی رو سپردم به خودش و آنچنان خوب و زیبا همه چی رو کنار هم چیده که خودمم حیرت زده شدم 

اینو گفتید یاد دوست خودم افتادم و اخرین بار که باهاش رفتم خرید با اینکه اون بازار بزرگ و شلوغ نبود و ...

چه جالب من هم دقیقا مثل شما هستم و همیشه از وقتی که یادم میاد توی زندگیم فقط چیزهایی که لازم داشتم رو میخریدم و هیچ وقت هم خیلی نمیگشتم چون میدونستم چی میخوام و خیلی سریع جنس مورد نظرم رو انتخاب میکردم .

حتی برای خرید جهیزیه هم کاملا میدونستم چه چیزهایی لازم دارم و اونطوری نبود که مغازه های زیادی رو بگردم و دچار تنوع طلبی بشم .