سلام بر همه همراهان
متاسفانه نمیتونم پیامی لایک کنم
شادی جان خوشحال شدم از اینکه به هدفتون رسیدید
دیروز بعد از ساعت تعطیلی با یکی دو تا از همکاران خانم به پاساژی تقریبا نزدیک محل کارمون رفتیم . من بارها اونجا رفته بودم چون کافه خوب و دنجی داره
برای اولین بار رفتار یک ماکسیمالیست افراطی رو از نزدیک دیدم و جدا حالم خراب شد
یکی از همکاران خانمی حدودا چهل و پنج ساله هستند نمیخوام قضاوت کنم ولی چون بار اول بود میدیدم برام عجیب بودند
تمام حقوق یکماه رو خرج خرید لباس و اکسسوری کردن و بدی ماجرا اینه که آخر خریدشون واقعا بدحال بودن از اینکه چرا پول کمی دارن و نمیتونن نیازهای اولیه شون رو تهیه کنن
در تمام اون خرید ها هیچ نیاز اولیه ای ندیدم و هیچ تناسبی بین اون لباس ها نبود .بدون اهمیت به مدل و رنگ و جنس لباس فقط خرید میکردن
من تا لحظه ای که ازم سوال نکنن نظری نمیدم یکی دیگه از همکارا دوبار سوال کردن برای خرید چیزی در حد اجازه ای که داشتم نظر دادم و ایشون از دو مورد یکی رو خریدن
اما اون خانم اصلا هیچ بررسی و نظرخواهی نمیکردن
و در حدی خرید کردن که برای برگشت هزینه رفتن به منزل نداشتن و مجبور شدن به همکارمون درخواست کنن ایشون رو رایگان تا منزلشون برسونن
همکارمون پرسید هزینه حمل و نقل تا آخر ماه رو چه کار میکنید گفتن تاکسی اینترنتی رو بصورت قسطی میگیرم و از حقوقم یکجا پرداخت میکنم🥴🫥😵💫
کاملا مشخص بود اون حجم خرید و اون حال بد بعد از خرید نشانه اینه که یک جای کار غلط هست اما خودشون متوجه نبودن