2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740486 بازدید | 44731 پست
خیلی خوبه که بلدید،اگر جنس کاموا نرم هست و بدن رو اذیت نمیکنه لیف گزینه خوبیه،اگر کمی زبر باشه خوب ا ...

آره درسته جنسشون نرمه برای لیف بافی 

حقیقتش منم تا حالا لیف نبافتم ولی اسکاچ و عروسک چندبار  بافتم اونم یکم تمرین کنم فکر کنم یاد بگیرم از روی فیلم واینا

نهال🌱

روح مادر عزیزتون شاد مدل کیفشون یه جوریه که تو همه دهه ها میشه استفاده کرد و خیلی به روزه👌🏻

مممنونم عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته جنسشون نرمه برای لیف بافی حقیقتش منم تا حالا لیف نبافتم ولی اسکاچ و عروسک چندبار بافتم او ...

منم از آپارات نگاه کردم،شما که قبلا یه چیزایی بافتی حتما راحت تر یاد میگیری

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام دوستای عزیزم، 

اول هفتتون بخیر؛ 

همچنان ورودی ها فقط شامل مواد مصرفی هست و خروجی ها وسایل فرسوده شده و غیرقابل مصرف، 

از خودم و این مدل از زندگیم خیلی راضی هستم و مدیون این تاپیک و دوستای عزیز اینجام 

خروجی این مدت؛ 

✔️جوراب 

✔️یه تاپ 

😤متاسفانه نمیتونم پستای دوستان رو لایک کنم. 

ممنون دوست من پیداش نکردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%AF-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%B4-%D9%88-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

پستا رو نمیشه لایک کنم☹️

خروجیای اول صبحیم:

یه سرهم دخترم که اندازش نبود و یه پیراهنش که قبلا گفتم هدیه بود ولی جنسش خیلی بد بود دیروز خود به خودی موقع پوشیدن پاره شد😑

آبکش پلاستیکی که نو هست ولی استفاده ای ندارم گذاشتن کنار بدم به یه دوستی که لازم داره🙂

یه شلوار همسرمم که حسابی کهنه شده بود رفت خروجی

خدا رو شکر ورودی ندارم و از این بابت خیلی خوشحالم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

چالش-هفته-هجدهم.‍ ‍‍ ‍ 

گیر دادم به وسایل همسرم..

نتیجه اش شد..خروج یک کارتون. نزدیک به دویست تا کاغذ شایدم بیشتر 😎...و دوتا پروژه عظیم که فکر کنم هر کدوم دوکیلو هستن 😄...برای این هفته دیگه کافیه و در سکوت کامل به سر میبرم.🙇

منم یه تجربه اینجوری داشتم واسه روال ازدواجم انگار گره افتاده بود ، همه جهیزیه ای که قبلاً خریده ب ...

آفرین

چه عالی

چه خوبه که این تجربیاتمونو اینجا به اشتراک میذاریم   

منم یه تجربه اینجوری داشتم واسه روال ازدواجم انگار گره افتاده بود ، همه جهیزیه ای که قبلاً خریده ب ...

منم یه سری لباس برای بچه نیومده مون خریدم😅😍

یعنی هدیه بدم به کسی؟

که ایشون افتخار بدن و بیان؟؟

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
سلام دوستان شبتون بخیراین چند وقت ورودی و خروجی زیاد بوده و دور از حوصله من که تایپ کنم اما خوب احسا ...

چقدر از حرف قشنگ دختر گلتون لذت بردم 

خوش به حالش مثل ققنوس جان تو خونه ای بزرگ میشه وابستگی به اشیاء و لوازم به صفر میرسه آزاد و رها از تعلقات رشد میکنه 

خداقوت بهتون بانوی سرزمینم 💕

❌لایک❌
انباری بالای حموم هم کارتنها رو آوردم پایین و کف دستمال کشی شد به علاوه کارتنهاکارتنها که میگم لوازم ...

نمیتونم پستتون رو لایک کنم عزیزم

انباری بالای حموم ما کاملا خالیه چون نم و رطوبت حمام سرایت پیدا میکنه به لوازم و کارتون ها

اینو تو خونه قبلی متوجه شدم 

هرچند الان کارتونی ندارم که خواسته باشم براش جا پیدا کنم براشون 

درکل از انباری که باید چهار پایه بذارم برم بالا و جا تنگ باشه به شدت بدم میاد 

الان انباری تو حیاط ما درسته که رو سطح زمینه ولی اینکه ارتفاع نداره خیلی رو اعصابه

❌لایک❌