2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740485 بازدید | 44731 پست
دقیقا منم همین طورم.و بنظرم خیلی خوبه خدا مادر عزیزتون رو هم بیامرزه

قربونت برم عزیزم،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
یچه ها رو نمیتونم قانع کنمهمسرمم داش برای بچه ها میسوزه

بله دیگه تو خونه کوچولوها که باشن یکم دست و بال آدم بسته میشه،منم از وقتی دخترم بزرگ شد دیگه نخریدم ولی قبل از اون بخاطر دخترم میخریدم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب منم ۵ ۶ تا کلاف کاموای اکریل خریدم پارسال برای عروسک بافی ولی خب چون علاقه نداشتم ادامه نداد ...

خیلی خوبه که بلدید،اگر جنس کاموا نرم هست و بدن رو اذیت نمیکنه لیف گزینه خوبیه،اگر کمی زبر باشه خوب اسکاج بشه بهتره،اگر خیلی ماهر هستید تو بافتن ،مدل لیف و اسکاج های متنوعی تو آپارات آموزش میدن میتونید ببینید و طرح های خاص ببافید من خودم اصلا قلاب بافی بلد نیستم 

سلام دوستان شبتون بخیر

این چند وقت ورودی و خروجی زیاد بوده و دور از حوصله من که تایپ کنم اما خوب احساس دین دارم به این تاپیک گفتم یکم بنویسم.

کارتن اسباب بازی بچه هارو از انباری آوردم پایین و نهایتا یه پلاستیک از خرابها و ناقصها جدا کردم بقیه هم جابجا کردم برای بچه ها و نکته جالبش هم این بود که خروجیها قایمکی از دخترم نبود و ازش میپرسیدم اکثرا اوکی میداد یکی دو مورد گفت نه که دلیلشم گفت و منم قبول کردم.(جدیدا مشغول پاکسازی که میبینه منو میگه خوب خانم مینیمالیست چیکار میکنی😄)

کارتنها رو بخاطر اینکه جابجا کنم وسایل بچه ها رو براشون نذاشتم انباری بالا چون دور از دسترسه و همسرم هم تنبلی میکنه اما یکم شلوغ شده راه پله شاید باز بدم بزاره بالا

انباری بالای حموم هم کارتنها رو آوردم پایین و کف دستمال کشی شد به علاوه کارتنها

کارتنها که میگم لوازم برقی هستن که سالی چند بار استفاده م هستن اما آشپزخونه جا ندارم براشون 

یسریشونم انشاا... درآینده میدونم بکارم میان پس خودمو بخاطر وجودشون آزار نمیدم فقط سرخ کن میدونم هیچ وقت استفادش نمیکنم و اضافس

و ظرفهای شیشه ای پذیرایی و یه سری ظروف غذا خوری که به مرور میان تو چرخه مصرف

ناگفته نمونه که تو این چند وقت دوتا پارچ از انباری به کابینت رفته چون قبلیا شکستن 

دوتا کارتن هم هست که سس خوریا و دوتا قوری چینیم و شمعدونها که نصفه و نیمه هستن اما همسرم خروج نمیده منم اصلا حرفشو نزدم

در رابطه با سس خوریها اشتباه کردم و شیشه ای خریدم وگرنه اینا الان تو کابینت بودن نه انبار 

کارتنها چون ظرف و ظروف برداشته بودم دوتا یکی کردم و وسایل مرتبط با هم یک کارتن رفتند و روی کارتن هم نوشتم که چی داخلشه و یکم بیشتر جا باز شد تو انباری

خروجیها

سه تا کتاب  که دوتاش دادم دخترم بخونه و یکی میره بازیافت

پایه قابلمه هم که میدونم همسرم نمیذاره بره خروجی تو نظرمه که  ازش به عنوان پایه گلدون تو بالکن استفاده کنم تا فرسوده بشه و بعد هم خروج

یه دبه که توش گندم قراره بریزم

انباری یه چند تکه خروجی واجب داره که چون میدونم همسرم اجازه نمیده حرفشو نمیزنم یکیش چمدون قاشق چنگالام که فعلا داخلش کتاب گذاشتم

اما اوففف از این همه وسایل و خنزر پنزر که قشنگ سه ماه یکبار اساسی منو از کت و کول میندازه و وقتمو میگیره

در رابطه با خریدهای بی کیفیتم در مورد ظرف و ظروف که قبلا گفته بودم اینجا باید بگم که بیشترشون شکستن و رفتن خروجی و الان بشدت نیاز به خرید ظرف دارم طوری که مهمان نمیتونم صدا کنم

انشا... قصد خرید سه ست آرکوپال دارم

سه ست چاقو وچنگال میوه خوری

و چهار عدد لگن و سبد استیل 

در کل آشپزخونم در ناقص ترین حالت خودشه و لوازمم کمه

سلام میشه لینک تاپیک مدیریت مخارج رو بذارید لطفا

سرچ کنین تاپیک مدیریت مخارج بالامیاره. استارترش رویای زندگیه. سه تاتاپیک دراین موردهست بعلاوه یدونه برگزیدها که کلی نکات خوب توشه

لطفالایک نکنین. 

سلام دوستان کل شبتون خوش

سه تا ماشین 

یک هواپیما

یک عروسک

شش جفت کفش بچه

ساک بچه با اینکه خارجی بود سالم بود جنس عالی داشت کیفیتش درجه یک اما برام کارایی نداشت گذاشتم خروج کاش برسه دست نیازمندش گاهی میگم کاش اینجور وسایل نوزاد که مدت کنی استفاده میشه مارک معمولی بخریم که راحت خروج بذاریم

البته یه ساک بچه پیگه دارم که میشه تو سفر یا جایی برای بکی دوروز رفت لباسای کلمون بذاریم توش اینم گرون خریدم از سری اشتباهات سیسمونی

یه رژ لب مدادی که نو بود هدیه بود رنگشو دوست نداشتم

ورودی هم داشتم این مدت که دیگه نمینویسم اما با دقت خریداری کردم

البته هدیه هم داشتم که دوسشون دارم و استفاده میکنم

رپزای عید غدیر گیفت های هدیه داشتم که معلومه براش کلی هزینه کردن

از طرفی روم نمیشه نگیرم مجبور شدم خروجی بذارم پولشم اینقدر چسب زدن باز نشد اصلا اونم رفت

کاش سنت قدیمو ادامه میدادن سیدد های عزیز همون برگ سبزی میدادن هم اسراف نمیشد به طبیعت ضرر وارد نمیشد و از همه مهمتر خودشون هزینه نمیدادن

کمد مادرم هم مرتب کردم

یه شال هدیه گرفته بودن اصلا جنس خوبی نداشت وقتی رو سر میذاشتی زبریش گردنو اذیت میکرد

با اینکه حریر بود مجبور شدیم خروج بدیم کاش موقع خرید دقت کنن والا راضی بودیم همون پولو جتی کمتر هدیه بدن

دو تا روسری که دیگه ایتفاده نمیکردن خروجی شد 

به جفت صندل و یه جفت کفش مجلسی هم خروج

یه کیسه یه گوشه گذاشتم که با وسایل خروجی خودم یکی کنم انشالا بدیم به کسی

امروز خیلی دلم میخواستم کیف بخرم چقدر طرحهای قشنگی اومدن اما به خودم قول دادم تا خروجی نداشته باشم چیزی نخرم

دو تا شومیز که دیگه استفاده نمیکردم هم خروجی شد

یه کیسه هم تو کمدم گذاشتم دوست عزیزی گفتن لباسای خیلی کهنه رو بهشون بدم برا تمیز کاری مبخوان دیگه لباس کهنه ها هم اونجا جمع میشن

و بشدت بازیافت کاغذ و پلاستیک هم رعایت میکنم دیگه اونارو جز گزارشات نمیگم

مرسی بابت راهنماییت دوست عزیزم

زنده باشی عزیزم♥

دوستان  من خیلی وقتا پیام های محبت آمیزتون یا خرید های با ارزشتون و ریپلای نمیکنم به حساب بی ادبی نذارید میخوام پیام اضافه نذارم وقتی لایک میکنم تو دلم مبارک باد و فداتشم و... میگم پیشاپیش عذر خواهی میکنم😘♥♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خانما یادتونه گفتم مامانم یه کیف داشت که ۹ سال استفاده کرده بود و بعد از فوتش هم من ۶ سال ازش استفاد ...

روح مادر عزیزتون شاد 

مدل کیفشون یه جوریه که تو همه دهه ها میشه استفاده کرد و خیلی به روزه👌🏻

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم دقیقا مثل شما بودم .فک کنم چون برنامه غذایی نداری برا اون باشه .من برنامه ۳روز برا غذا رو در ذهن ...

منم حوصله آشپزی رو ندارم،کلی زحمت میکشی سر نیم ساعت همه رو میخورن تموم میشه 😂

از وقتی شما گفتین زودپز برقی دارید،منم میخوام بخرم،پولام رو فعلا دارم جمع میکنم

از زودپز معمولی میترسیدم و نداشتم،ولی میگفتم اینو بخرم تا با ۳ بچه کوچیک لااقل زودتر آماده کنم غذا رو

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی