2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740475 بازدید | 44731 پست
چه کیف مینیمال و قشنگیمعلومه جنسش خوب بودهخدا مادر بزرگوارتون رو بیامرزه🖤

مرسی هیدوا جان خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه،بله واقعا با کیفیت بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
داستان اینه که من دو تا بارداری پوچ داشتمتو اون تاپیک نوشته بود تخم مرغ رنگی های خالی عید رو نگه ندا ...

منم یه تجربه اینجوری داشتم واسه روال  ازدواجم  انگار گره افتاده بود ، همه جهیزیه ای که قبلاً خریده بودم نذر کردم دادم رفت ،به طرز معجزه واری مشکل حل شد و وسایلی به مراتب بهتری خریداری شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی 6تا ماهی قرمزای عید، رفت تو استخر روستا، مابقی غذاشونم با خودمون بردیم ریختم براشون😇😇😇😇😇😇

تنگ و پمب ابشونم رفت تو انباری امیدوارم دیگه عید ماهی نخریم و اینهام برن خروجی

دو سری لگو و یه باکس سه تایی ماشین اسباب بازی ورودی پسر کوچیکم بود✨✨✨

ورودی پسرم خوشحالم کرد چون اسباب بازی های موجودش اکثرا مال داداشاش بوده، و بازی با همون اسباب بازی ها هم زیاد خوشحالش نمیکرد راه به راه هم تعدادشون به خاطر خرابی یا بازی نکردنشون کم میشد... 

الان چند ساعته نشسته و داره بازی میکنه😍

امروز اومدیم روستا، ناهار رو تو خونه خوردیم و فقط چای و میوه با خودم اوردم، ماست و پنیر و کشک و ماستینه گوسفند با نون محلی گرفتیم که با خودمون ببریم، شام رو ترجیح دادیم تو این هوای عالی نون و ماست و پنیر و ماستینه بخوریم 

همه چیز به اندازه اوردیم و به قولی خیلی سبک 

خدایا شکرت❤

❌لایک❌
خروجی 6تا ماهی قرمزای عید، رفت تو استخر روستا، مابقی غذاشونم با خودمون بردیم ریختم براشون😇😇😇😇😇� ...

من تو یه کتاب خونده بودم در زمان باستان به جای ماهی نارنج توی تنگ آب میراشتن،که نارنج نماد کره زمین و تنگ آب فضای کهکشان هست،من هم چند ساله که دیگه ماهی نمیخرم نارنج ميندازم توی تنگ

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلاام

این دو روز که خونه بودم خونرو مرتب کردم

یه سری لباس و اینا هم پاکسازی شد 

من هر چند وقت یکبار لباس ها رو بررسی می کنم و جدا میکنم واسه خیریه 

دوتا مانتو و دوتا شلوار و یه سری لباس های خونگی و دوتا کیف ، یه عینک آفتابی و یه گوشواره گذاشتم کتار واسه خیریه

چندتا تی شرت و شلوار هم از لباسای همسرم پاکسازی شد

همسرم اصلا مینیمالیست نیس😅 

یه سری لباس زیر و جوراب هم انداختم رفت 

خودم هم نیمه مینیمالیست میدونم 😁

ولی کلا پاکسازی خیلی حس خوبی داره 

سلام به همه خروجی دیروز و امروز من: مقداری کاغذ،یه کارگاه گلدوزی که شکست،دوتا کلاف کاموا از اینا که ...

چه جالب منم ۵ ۶ تا کلاف کاموای اکریل خریدم پارسال برای عروسک بافی ولی خب چون علاقه نداشتم ادامه ندادم و الان کامواها بلااستفادت موندن

تصمیم گرفتم باهاشون لیف ببافم و بذارم مغازه برای فروش😁

نهال🌱

سلام

چند روز پیش حسابی خونه رو به طرز فوق‌العاده‌ای تمیز کرده بودم خصوصا آشپزخونه ولی این دو سه روز خانواده ترکوندنش. هیچ فرقی با قبل تمیزی کردنم نداره. مهمون سالمند بیمار داریم و خودمم نمیرسم یکی دو روز که مجدد تمیز کنم و با نگاه کردن به آشپزخونه الآنه که اشکم دربیاد. 

خروجی هم کیفم رو پاکسازی کردم و کاغذهای خرید و یه سری خرت و پرت رفت برای بازیافت.