2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736211 بازدید | 44679 پست
من از بچگی میمنالیست بودم نمی‌فهمیدم خخخخ

حتما مادرتون این خصلت رو دارن 

چقدر خوبه آدم از بچگی مینیمالیست باشه

من الان حسرت وقتها و انرژی ها و پولهایی رو میخورم که تا چند سال پیش حروم کردم 

البته بازم الانم خداروشکر میکنم که متحول شدم ، ممکن بود به همون روند ادامه بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب با کمک همسرم جای ابزار آلات رو رفع انباشتگی کردیم و مقدار زیادی از وسایل خروجی شد و بقیه ی ابزار کاملا مرتب و منظم تو جای خودشون قرار گرفتن😍👌🏻

خروجیش شد مقداری لامپ و پریز و یکسری خورده ریزه دیگه، یک قوطی چسب چوب که خشک شده، پلاستیک کنترل تلویزیون همراه با برگه ی راهنمایی کنترل،یک جعبه ی خالی، یک باکس خرید!

چمدون بزرگمونم باز کردم همه ی وسیله های داخلشو بیرون اوردم تغییراتی ایجاد کردم و مجدد چیدم تا انرژی راکد نباشه!

۲ تا از کارتونای پاوربانک رو که داخل چمدون گذاشته بودم به همراه یک جعبه ادکلن با قابش رو دور انداختم چون کاربردی نداره اما جعبه ی گوشیارو نگهداشتم!

یک کارت بانکی که اصلا استفاده نمیشد هم خروجی گذاشتم!

۲ تا ظرف اسپری پاک کننده خروجی گذاشته شد!

مقداری شامپو فرش مونده بود که استفاده نمیشد اضافیشو ریختم تو مایع لباسشویی و ظرفش خروجی شد!

یک قوری ست ظروف پذیراییم و سرویس کفگیر ملاقه ی پلاستیکیم رو برای خونه باغ گذاشتم و به این ترتیب خروجی از کابینتم شد!

یک پارچ آب خوری با دوتا لیوانای ستش، ظرف سوپ برای سرویس پذیراییم با یک میوه خوری و شیرینی خوری بزرگ از سرویس کریستال چون سنگین بودن گذاشتم بدست کسی برسونم که به عروس دومادای بی بضاعت هدیه کنه!

اگه یه روز قراره رختخواب های مادرتون رو پس بدین ،اینا رو الان ببرید همونجا

مال مامانتو بده نیازمند مال خودتو ببر خونتون. نمیشه همونجا بشوری؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام فرش هاتون نو بود؟من فرش نو دارم یه خرید اشتباه و هیجانی بود الان چند ساله گوشه اتاق رول کردم خی ...

نه عزیزم فرشهای من سالم و تمیز بودند ولی میشه گفت قدیمی و کهنه بودند و منم با کمترین قیمت دادم که فقط به فروش برن و فضا اشغال نکنن

ولی شما تو دیوار فرشهایی با مشخصات فرشهای خودتون از قسمت فروشگاهی نگاه کنید که قیمت نو فرشهاتون دستتون بیاد و یکم پایینتر قیمت بزن و قسمت توضیحات هم بنویس که اصلا استفاده نشده و چون رنگ و طرحش به دکور خونتون نمیخوره دارید ارزونتر میدید اگه بخوای به قیمت واقعی بفروشی زمان میبره ولی ارزششو داری که فرشهاتو مفت ندی برن چون واقعا حیفن میتونی با چند تا خط جدا بزاری دیوار که بیشتر دیده بشه عزیزم

به استارترش گفتم که عکس ها رو تو تاپیک ما هم بذاره فکر کنم فراموش کردهکسایی که نظر میدادن عین ما کار ...

آره من اونجا که چند نفر گفتن پرده ات والان میخواد کاملا داشتم حرص میخوردم😅آخه چند وقت پیش رفته بودم برای انتخاب پرده برای خونه جدید من یه پرده شبیه پرده اون خونه کاملا سفید و ساده انتخاب کردم ولی فروشنده گیر داده بود که این با دیوار فرقی نداره بایدددد حتما با والان باشه یا حداقل پرده گلدار انتخاب کن ولی حریفم نشد و من کار خودمو کردم خیلیییی هم راضی ام خدا رو شکر😍

من دور ریز غذا دارم گاهی.خیلی کم که همونم می‌ره برای مرغای مادرشوهرجان .گاهی وقتا یه برنج خیلی خیلی ...

با اون برنج ها اضافه ک گذاشتی میاد میشه وقتی مقداری شدن تهچین دست کنی

حتی بنظرم تهچین رستوران ها هم از برنج روز قبله

سلام رفقای جان😍

خروجی های دیشبم 

کیف سر کارم که یه قسمتش پاره شده ولی قابل تعمیره میشورم تعمیر میکنم میبخشم حدااقل از چرخه مصرف خارج نشه بخاطر محیط زیستمون🙌

چهار تا کتاب هدیه میکنم به کتابخانه یه روستا 

البلقی کتابامم میخونم کم کم خارج میکنم ازین به بعد نسخه الکتریکی متنی /صوتی میخرم و دیگه نسخه چاپی نمیخرم اینم بخاطر محیط زیستمون🙏

خداروشاکرم که دیدم نسبت به جهان هستی عوض شده و عشق و شادی و میتونم یه جور دیگه تجربه کنم نه با مصرف گرایی و سهیم بودن تو نابودی زمین قشنگمون 😍