2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736574 بازدید | 44687 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برنامه خانه داری ام به خاطر تنوع تغییر دادم وامروز نوبت آشپزخونه بود تمیز کاری ومرتب کردن .پنتری ام تمیز ومرتب کردم خروجی نداشتم.

نماز قضا هم خوشبختانه برای بارداری وزایمانم خوندم مونده روتین همیشگی الان برای شهریور پارسال دارم می خونم

یه دفتر خانه داری دارم یه نگاه کردم دیدم خیلی هاش می دونم ورعایت می کنم گذاشتم دم دست برای مورد دیگه ای از این دفتر استفاده کنم.

شادی صدام کنید
ببخشید چرا دوباره نمازها رو میخونید ؟

نماز قضا دارم دیگه مثلا پارسال شهریور رفته بودیم مهمونی دخترم انقدر گریه کرد که نتونستم نمازم بخونم قضاش الان دارم می خونم.البته اخرهرماه یه چک می کنم ولی پارسال دخترم نوزاد بود نمی رسیدم گاهی بخونم 

شادی صدام کنید
خسته نباشید دوستان عزیزم؛ خروجی های امروز؛ ✔️یه لگ (خیلی کهنه شده و قابل مصرف نیست، پس اول بالکن باه ...

.... ادامه ی خروجی های امروز؛ 

خواستم لاک بزنم دیدم یکی از لاکام خشک شده 

یه ظرف کوچیک اکلین که دیگه استفاده نمیکنم (قبلا برای کاردستی مدرسه خریده بودم، دو سه باری که استفاده کردم کل خونه پخش شده بود) 

امروز یه کرم سوختگی تو یخچال دیدم که تاریخ مصرفش تموم شده بود انداختم دور، بقیه رو هم چک کردم 

یه کش چادر متحرک مامانم خیلی وقت پیش سوغات برام اورده بود، نگه داشته بودم شاید به دردم خورد که امروز دختر داداشم ازم گرفت گفت مال خودش دیگه داره خراب میشه😇

دو سه روز استراحتم به کتاب خوندن و پاکسازی گوشیم  و کارهای روتین و سبک خونه مشغول خواهم بود🏵🏵🏵

❌لایک❌
نه عزیزم مطمئن باش حتما میخرنمن مثلا 4 تا فرش فروختم رفتم تو دیوار فرشهایی که از نظر جنس و اندازه شب ...

سلام فرش هاتون نو بود؟

من فرش نو دارم یه خرید اشتباه و هیجانی بود الان چند ساله گوشه اتاق رول کردم خیلی ناراحت و پشیمونم 

چون گرون خریدم دلم نمیاد قیمت پایین بدم کاملا نو اصلا استفاده نکردم

تو سایت دیوار همه مفت و رایگان میخوان

سلام دوستای گلم گزارشای همه رو میخونم حسابی کِیف میکنم عالین 👏👏

خروجی های امروزم:

✅️ شلوار دخترم که پاره شد

✅️ پیراهن دخترم که اندازش نبود

✅️بانکه پلاستیکی بزرگ که نیازم نبود

✅️ظرف دَر دار پلاستیکی 

✅️دو جفت جوراب همسرم که پاره شده بود

✅️دو تا گیره ی دخترم که شکسته بودن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام فرش هاتون نو بود؟من فرش نو دارم یه خرید اشتباه و هیجانی بود الان چند ساله گوشه اتاق رول کردم خی ...

من یه قالیچه کوچولو برای جلوی آشپزخونه خریده بودم ، بعد دیدم اصلا جالب نشد ،گذاشتم توی یه پیجی تو اینستاگرام که برای فروش لوازم بود یه دخترخانم اومد واسه جهیزیه ش خرید ، البته با اینکه چند روز بود خریده بودم نصف قیمتی که خریده بودم  فروختم بهشون .

به نظرتون چه قیمت بزارم این فرش فروش بره ؟۹متری ۷۰۰ شونه تراکم۲۵۵۰ فرش نگین مشهد

عزیزم چند صفحه قبل نازنین جان گفتن برید توی همون دیوار ببینید محصولات مشابهش رو چند گذاشتن ، قیمت دستتون میاد ، حالا اگه میخواید زود فروش بره شما یکم پایین‌تر بذارید قیمتشو