2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736630 بازدید | 44690 پست
من تا حالا پتو نفروختم ولی کلی از وسایل خونه رو گذاشتم دیوار با قیمت کم بیشترشون همون ساعت مشتری پید ...

ممنون نازنین جان، به نظرت مثلا ۸۰۰ بذارم خوبه؟ منم خیلی وسایل تو دیوار فروختم ولی پتو حس میکنم چون یه چیز حساس تریه شاید از دیوار نخرن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونشون خوب بود از همه نظر ، فقط من رفتم نوشتم که اون دستمال رو از دیوار آشپزخونه بردارن و یه گوشه نص ...

منم خونشون رو دوست داشتم ولی اون دستمال رو ندیدم راستش تو آشپزخونه فقط رنگ کابینتها رو دیدم چون عاااشق کابینت سفیدم

ممنون نازنین جان، به نظرت مثلا ۸۰۰ بذارم خوبه؟ منم خیلی وسایل تو دیوار فروختم ولی پتو حس میکنم چون ی ...

نه عزیزم مطمئن باش حتما میخرن

من مثلا 4 تا فرش فروختم رفتم تو دیوار فرشهایی که از نظر جنس و اندازه شبیه فرشهای من بودن دیدم جفتشو زدن مثلا 5 تومن من سه ونیم زدم همون روز فروش رفت مثلا بخاری که شبیه بخاری من بود دو و نیم زده بودن من یک و نیم نوشتم زود فردش رفت چون واقعا لازمشون نداشتم اگه قبل این تاپیک بود حتما اونا رو با خودم خونه جدید برای روز مبادا میبردم ولی کلا دیگه نظرم عوض شده و وسیله اضافی نگه نمیدارم ولی مطمین باش اگر قصد فروش داری دیوار بهترررین راهه و زود فروش میره عزیزم

ممنون ققنوس جانممنون میشم دوستان دیگه هم نظرشونو بگن تا به نتیجه برسمچون خودم دودلم اخه زیاد اونجا ن ...

اگر اینطوره پس گزینه دیوار بهترین فکر هست 

برای قیمت یک و نیم شما هشتصد و پنجاه بذارید عکس واضح با اسم برند پتو و سایزش بنویسید 

دوستان مطلع گفته بودن تو سایت دیوار پنجشنبه ها ساعت شش بعد از ظهر به بعد پست بذارید 

و کلا آخر هفته ها هم بازدید هم خرید و فروش بیشتره 

اگر خریدار تخفیف خواست شما پنجاه تومان تخفیف بدید که در انتها به رقم مد نظر خودتون برسید

ققنوس
اگر اینطوره پس گزینه دیوار بهترین فکر هست برای قیمت یک و نیم شما هشتصد و پنجاه بذارید عکس واضح با اس ...

ققنوس جان نکات خوب و به دردبخوری بود حتما استفاده میکنم . ممنونم 💚

مبارکت باشه گلم اینا هم رنگشون خیلی روشن و دلبازه بیشتر از این روشن باشه خوب نیست ولی اینا عالییییی ...

فدات عزیزم  ممنون   آره اینا هم روشنه . فرش قبلیم زمینه شیری بود خیلی دردسر داشتم باهاش . این خوبه خداروشکر .